OOO

Selasa, Oktober 13, 2009

Akhirnya dapat upload gambar jugak (Jumper Min Part 2)

Entah kenapalah tak upload gambar...tension akak dibuatnya...akak  kena upload kat facebook dulu...barulah boleh copy kat sini...tadi pagi tak ingat nak buat camtu...

 
Masa akak sampai makanan yang di order oleh min pun sampai..mereka makan dulu...


Akak order ni...inahar pun menu yang sama...


yang ni firdaus aka my manager...untung dia ikut...dapat merasa belanja dari inahar


 tak lama kak intan sampai


Inahar datang lambat sikit..sebab anak dia sakit mata tapi nak beransur baik...bila gi sekolah cikgu suruh balik..takut kena jangkit...kenalah dia hantar balik anak sulung dia balik umah...inahar kongsi makan dengan kak intan..kak intah mula-mula order chips dan fresh orange..


sabo ajelah ......kena tutup mata inahar..dah tak cun dah ..nak buat camna..tu atas permintaan tuan punya diri..saper nak tenguk real kenalah masuk facebook dia..tu pun kalau dia nak add  lah....sebelum balik sessi klik sana...klik sini...sampai orang dalam nando hairan ...dia orang tak tahu ker kita semua ada blog...semua nak masuk blog...nak updated tiap hari..macam akak ni..no update no visitor...no visitor no klik..no klik..no money...


 wajah-wajah yang cun


Min mengidam nak bag nando's...akak suruh dia beli sebab boleh beli kalau  bil  lebih dari RM100....akhirnya min dapat beli 4 biji...bagi kami semua..terima kasih ye inahar sebab belanja kami semua...

inahar bagi jugak gift..alahai segannya..akak tak bagi apa-apa pun...

min sempat bagi rasa yong tau foo hasil air tangan suami dia tau...bukan dia yang buat..dia pengedar jusmate ajer..

kuah yong tau foo..no recipe...secret recipe..tak leh bagi tau orang..nanti orang tiru..kiranya hak cipta terpelihara..betul tak min

ni betul-betul nak berpisah dah ni....tengah tunggu hb min ambil yong tau fo kat kereta...lepas peluk-peluk...kak intan balik dengan inahar...akak kena gi kat supermarket nak beli barang sikit...


Buat min...maaflah jika ada terkasar bahasa...jaga baby dalam perut dan semuga selamat bersalin pada bulan november ni...buat kak intan dan inahar pun sama ek...kadang-kadang mulut ni pot pet pot pet...tersasullah pulak...sape nak berkenalan dengan min ni gilah ke blog dia....
http://kasehabadi.blogspot.com/

6 ulasan:

  1. salam kenal ina........wah bes nye dpt berkumpul cmni kaaaaan...

    sume tu duduk dkt2 keeeeee....

    BalasPadam
  2. wahahahah...siap ada sesi promote blog lagi eh kak ina..apa2 pun min enjoy la gan gader2 semalam tu..len kali mai bentong singgah rumah lak ye..

    pst...kak mimieloma..kita sume xde la duk dekat2 sgt..cam min..sejam gak la nak sampai ke tempat lepak tu..

    BalasPadam
  3. seronok la.. kak ina ni memang murah rezeki sokmo... selalu je dapat jumpa kawan blogger.
    untung pula dapat merasa yong tau fu cik kamal cikmin tu. kakchik suka juga makan YTF terutama kalau posa.
    doc inahar nampak mudalah...

    BalasPadam
  4. Salam Kak Ina....akak memang peramah..senang mesra...sebab tu tak kekok nak gather2kan...lagi pulak...nature...family akak...dah expose pada situasi cam tu kan...kalau anak bujang Watie..nak ajak gi gather2 cam tu..HARUSlah..Kak...cam Hubby Watie jugak...dia orang ni...susah sikit!!

    BalasPadam
  5. eh knp gmbr akak camtu..cane nk cam cani..mane tau kut2 jmpe kt mane2 ke..leh jgk tegur kn.hehe

    BalasPadam
  6. amboi kak ina... ni ala2 pusing satu malaya ek.... hehehe....

    btw.... kami dah pun slamat sampai AD dah.... mmg seronok jumpa akak...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers