OOO

Selasa, Disember 29, 2009

Dah sampai-hadiah dari Australia


 Ingat tak dengan nombor bertuah222 dan no   225 dan  yang akak menang 2 kali di blog /http://fairylilly-journey.blogspot.com/

Hadiah ni di poskan dari sini..sebab Fairy tengah balik bercuti....mesti dah puas jejalan dan makan makanan yang di impikan masa tinggal di sana..tertunailah hasrat di hati  kamu yer Fairy..taklah termimpi-mimpi..
Aduhai terujanya bila tenguk barang-barang yang di menangi...bukan senang nak dapat gift dari Australia ni..


Ada jugak gift dari sana...terharu sungguh dengan pemberian dari fairy ni....fairy ni macam tau ajer akak suker collect duit siling luar negara...dia bagi jugak akak....memang pembaca setia akak ni..


Walaupun akak salah 2  jawapan dalam kuiz di mana dia belajar...dia masih sudi bagi baju t shirt ni...fridge magnet pun lawa..


Terima kasihlah yer fairy...tak tahu camner akak nak balas balik pemberian dari kamu ni...

10 ulasan:

  1. best nyer dpt adiah dari jauh nie

    BalasPadam
  2. wah!!!akak memang bertuah...seronokkan dapat hadiah...

    BalasPadam
  3. bestnyer dapat adiahhh.. bile la sy nak bertuah cam akak kann..

    BalasPadam
  4. Seronok kan kak dapat prezen...

    BalasPadam
  5. Salam iina,
    best nyer dapat adiah tuh...
    rezeki iina lah tu kan..!

    hargai pemberian org dengan mendoakannya yg baik2..

    wahhh iina, dah lama acik tk masuk sini... dah lain dah..dan dah tk crash lagi browser acik bila bukak pintu umah ni tdi..heheh

    BalasPadam
  6. Hello Kak Ina, chantek tu gifts dari Australia.
    Itu Sydney bridge I think. Very nice.
    Here's wishing you and all at home the best of Seasons greetings, have a happy new year, Lee.

    BalasPadam
  7. salam momguess... dah rezeki..klu idak tak ada org nak bagi gift dari ozzz ni..


    salam ima..alhamdulliah..memang happy.


    salam kakpah..janganlah jelous..


    salam Ena..insyallah nanti ada pulak rezeki untuk kamu.


    salam fiza. best memang best..ala janganlah jelous yer..


    salam MamaFaMi...memang seonok..cam kamu jugak..bila dapat rasa nak melompat.


    salam lupekanje..memang akan di simpan baik-baik..bukan senang nak dapat..
    ooooo susah ek nak masuk dulu..kenapa???


    hai uncle lee...memang pun Sydney Bride..tq sebab wishing me and my familys...hentam ajerlah speaking..

    BalasPadam
  8. tahniah kak ina..seronok dpt hadiah dr jauhkan?...rezeki akak murah la..alhamdulillah..:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers