OOO

Isnin, Disember 28, 2009

Jumper Min a.k.a. Lemongrass


Sesiapa yang selalu baca blog lemongrass a.k.a. min http://salam2benua.blogspot.com/ mesti kenal dengan budak comel ni....nilah hasil dari cinta 2 benua..selalu orang kata kalau anak campuran ni pintar dan lawa....wah..Min..booked Miss 6 untuk Imranlah..yer......(just kidding)kalau..dah jodoh pun bagus jugak ek...

Minggu lepas akak  gi ke rumah Min..memang dah lama nak jumper Min ..dari tahun lepas lagi.... kononnya nak jumpa bila gath My resepi...pastu kat Shah Alam..tapi ada ajer halangan yang datang....akhirnya  tertunailah hasrat di hati akak dapat jumpa dengan dia..

Nasib baik ada Firdaus yang ada  gps dalam hp...terus sampai depan rumah family Min.....tak lah sesat barat cari rumah ibubapa Min...mula-mula jumper Miss 6 dan Miss 10 memang teruja sungguh..yang mula-mula sambut Miss 6....akak suker tenguk rambut dia..aduhai cantik sungguh..ikut saperlah gamaknya...

 
Miss 6 bagitau umur dia dah 6 tahun dan dah masuk Gred 2..pastu dia tanya berapa umur Imran?..
nasib baiklah akak ni faham sikit-sikit bahasa inggeris..tak lah ternganga mulut sebab tak reti nak cakap omputih....tapi loghat dia akak kena faham lambat sikit.kan beza ...englis us dan english oz.....anak-anak akak pulak buat cam rumah sendiri...terus main Wii...Firdaus pun sama ajer jadi budak-budak.....ishhhh ishhhh...malu akak dibuatnya....sorry ek Min....

 Tak tahulah camner Imran dan Miss 10 boleh jadi member....imran belasah ajer sepaking...grammer lintang pukang..cam itik dengan ayam..Miss 10 boleh jugak "sikit-sikit" cakap melayu..tapi Miss 6 tak dengar pulak dia cakap Melayu...

Borak punya borak tak sangka cepat sangat berlalu...best jugak borak dengan Min..

Dari kamera Min...adusss bezanya gambar kamera mahal vs kamera murah...dan bezanya body akak dengan body Min..ahaksss


..tak sombong..suami Min pun kadang-kadang join kami......Hb Min ..pun boleh cakap melayu "sikit-sikit"...alahai luper nak ambil gambar Min dengan husband dia..

Buah tangan dari Min dan keluarga...banyak sungguh buah rambutan kat kebun ibubapa Min...terima kasih yer Min sudi terima akak datang rumah Min...

7 ulasan:

  1. Amboi, gi dating dengan Min, tak ngajak pun. Mmm tapi tak apalah.. Min bukan kenal kita pun... hehehe.. memang cute Miss 6 & 10 tu kan kak...

    BalasPadam
  2. Rajin nye kak Ina ziarah menziarah...Nanti bila2 bolehlah kita bertemu pula...

    BalasPadam
  3. rajin sungguh k.ina bertemu kwn2 cyber...mengeratkn silaturrahim gitu...harap kita juga dpt jumpa 1 day..insyaallah...

    BalasPadam
  4. salam kak ina...kak ina sihat?

    alahai comel2nyer anak min.... geramm tgokk..

    agaknya bilalh linn lak dpt jumpa kak ina..

    BalasPadam
  5. ye lah kak bestnya dpt bersua 4 mata kan..
    hubungan pon bertambah erat lagi..

    BalasPadam
  6. wah, bestnya akak dapat jumpa kak min tuuu..

    BalasPadam
  7. salam mamaFaMi...nak ajak camner..tak satu jalan...ala min tu ok per..friendly macam kamu jugak..


    salam azian..bosan duduk umah ..tu pasal rajin jejalan..kalau orang nak jumper akak on ajer..klu org tak sudi akak off ajer..


    salam E-na Zarina..ala suker-suker ajerlah..tak ada benda nak di buat..nanti kamu balik sudi jumpa akak tak?


    salam cik linn...memang cute anak min...anak mixedlah ..akak makin tembam...katakan...nanti kalau bersalin bagi tau ek..insyallah klu ada masa lapang akak sampailah kat umah kamu.


    salam mummyseri..klu orang sudi nak jumper kita jumperlah...dapat bertentang mata dengan member cyber memang menyeronokkan..


    salam zaila..seronok memang seronok..nanti kita jumper lagi tau..kat one utama

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers