OOO

Khamis, Februari 25, 2010

I follow you..you follow me back

 Akhir-akhir kat shoutbox...ada pembaca yang suker tulis
"1 follow you..you follow me back"

Aduhai akak bukan tak nak follow...akak akan follow bila blog tu menarik hati akak..tanpa paksaan tau..
Saper yang tak suker follower ramai...akak pun suker...
Kalau follower ramai maknanya peminat kita ramai dan kita boleh berbangga bukan.... sebab follower kita beratus-ratus..orang tenguk mesti kata...
wah mesti best blog ni..

Dan itu  bermakna mereka memang suker baca N3 kat blog kita.
Bagi yang suker memasak tentu nak follow sebab nak cuber resepi yang ada kat blog tu.  
 
Dan ada juga yang suker baca kisah merapu akak....kisah anak-anak akak....akak ucapkan ribuan terima kasih  kalau camtu..

Biarlah kita follow blog orang dengan rela hati dan tanpa di paksa.  Bukan akak  nak sombong tapi akak tak suker di paksa..bila akak suker akak akan follow yer..


Jangan kecil hati bila baca N3 akak kali ni yer..Maafkan akak
dari permulaan blog hingga ke penghujungnya yer..

p/s akak nak ucapkan tahniah kepada  

kenapa ek...silalah gi ke blog dia..dia menang hadiah lumayan...memang patut beliau menang sebab suker bagi link kat blog dia...tahniah sekali yer..

24 ulasan:

  1. tu lah..memang ada suka tulis macam.."saya dah follow awak, follow saya balik ek"..dia bangga kot kalau ada ramai follower.

    BalasPadam
  2. yeee... betul tu... nak follow biar sebab kita suka.. xnk paksa2...

    kita pun akan follow blog yg menarik pd kita... :)

    BalasPadam
  3. saya suka follower ramai, tapi kalau org tk nak follow saye takpe...tiada unsur paksaan

    huhu...

    BalasPadam
  4. saya setuju dengan pandangan akak..

    BalasPadam
  5. hye kak ina..
    yup , betul2.
    ade gk dapat cmtu.
    kekeke..
    ala , wat xtaw je la kan..
    hehehe .

    BalasPadam
  6. hmm
    setuju tpi itulah..
    rasa nak follow..follow jer
    rasa taknak
    biarkan..
    tpi ayu selalu kena
    dia follow kta pastu tetahu dia takmo follow dah
    nape ntah..
    skunk ni dha tak amik pusing sgt bape follower blog ayu
    ltk sesiap dlm bloglist
    klu n3 dia best
    bru baca
    klu tak
    abaikan jer

    BalasPadam
  7. ayat yg buat saya rasa serba salah..

    BalasPadam
  8. Salam Ina

    Saya dah tgk blog nazz tu wah menarik . Nampaknya dia peminat no 1 ina.Tahniah utk ina.

    Saya ni peminat juga tau,tapi byk kali silent rds.

    jumpa lagi.

    BalasPadam
  9. Salam kak ina.. terpanggil pulak tang polow dgn tak polow ni :D pendirian kita satu jer nak kwn atau suke baca blog kita ke apa ke yg penting hati tu kena IKHLAS tak kisah lah tgglkan jejak ke tak org phm ke tak tp yg penting hati org tu sendiri ikhlas ke tak kan? mcm kita ni mmg tak kisah asal ikhlas tak pe nak jd polower ke tak nak ke nak tggl jejak ke tak ke asal dia dtg dgn hati ikhlas dah mencukupi :D terpanjang laks :D ehehe..

    BalasPadam
  10. salam kak ina.
    terima kasih banyak kerana berjaya menyuarakan apa yang turut kakchik rasai selama ini bila ternampak ayat-ayat sedemikian di kotak jerit. Luahan hati akak, amat kakchik setujui.

    BalasPadam
  11. kak ina
    buat derk jerk
    akak tak follow saya tapi saya tau akak selalu jenguk blog saya
    rasa nak follow, follow jer tak nak follow sudah
    betul tak kak....

    BalasPadam
  12. betul tu kak....bukan iklan follow me ni...hik3..thanks linkkan blog eyriqazz...tunggu terjahan kedua yg lebih hangat...hik3

    BalasPadam
  13. heh betul laa tu...
    lagi suka kalo follow, datang sokmo dan komen :)

    BalasPadam
  14. u follow i follow
    u jump i jump......hehehe

    BalasPadam
  15. Saya letak link blog yang saya suka baca, tak kiralah sama ada dia nak follow kita ke tidak.

    BalasPadam
  16. haah kak..tapi saya tgk jugak...kalau saya terasa nak kasi motivation kat diorang saya follow jela...tapi kalu blog tu memang karut bapak ayam punye karut saya buay dek je

    BalasPadam
  17. selalunye yg suker kate gitu blog yg jual2 barang tu...rasenyelah...sy pun pernah dapat gitu kat shoutmix & pernah tu saya balas balik "...ni paksaan ke...?" kahhhh tak taulah orang tu bace balik ke tidak balasan komen kat shoutmix tu...

    betui...klu kite rase menarik n3 dia, & rase dia boleh dibuat kawan cyber(selalunya yg ni ikut instict laaa) bolehlah kite follow...tapi klu xde yg menarik hati kite, adoilaaaa buat org serba salah la plak,kan.....

    BalasPadam
  18. Salam Kak Ina,

    Betul apa yg Kak Ina kata tu. sy pun sama tak suka dipaksa. Selalunya sy akan baca sesebuah blog tu untuk satu tempoh yg tertentu, bila dh minat baru sy akan minta izin untuk link. Follower tu sy tak kisah, kalau org nk follow sy alhamdullillah.

    BalasPadam
  19. salam joe..tq sudi datang sini..jemputlah datang selalu yer..


    salam echah..entahlah susah nak cakap kan..ikut suker hati kitalah..


    salam amiys..betul..betul..betul..

    salam Aini...oo kamu pun setuju jugak yer..


    salam shahrinabd ..memang betul kan..


    salam azrul..baguslah kalau kamu setuju.


    salam aus..akak gi jugak ziarah blog dia..nak tgk apa yang dia tulis..kalau dah 10 kali pergi dan dia tulis N3 best barulah akak follow..

    salam Sidratul Muntaha ..tulah..ikut pendapat masing-masinglah kan..


    salam uda..jangan serba salah..kita mesti ada pendirian..tak ada pendirian..payahlah..

    salam ika..memang betul..kena ikhlas..jangan di paksa...semua orang tak suker di paksa.

    salam kak chik..memang boleh di katakan semua blog dpt pesanan camtu..akak sajer ajer meluahkan perasaan..


    salam Daydeck..akak baik dengan kamu kan..sebab kamu pun baik dengan akak..tu pasal akak bagi link..lagi bagus tau camtu..


    salam gto...buat baik di balas baik..buat jahat jangan sekali..ala kita ni suker bagi link kat member ..no hal lah..


    salam dahlia..akak pun camtu..kalau bagi komen rasanya lagi bagus..


    salam ima..amboi nak jumplah pulak ..kang patah kaki baru tau..


    salam kak long..memang pun akak buat camtu


    salam bean..kita suker kita follow..klu tak tak yahlah...


    salam fiza..betul kata kamu..ikut hati dan perasaan kan..


    salam wani..bagus ada lagi penyokong..

    salam aidah..betul..betul..betul..dah penatlah menaip..

    BalasPadam
  20. ya betul tu kak.. saya kalo boleh dan harap sangat yang follow tu betul2 la ikhlas nak follow sebab suka baca kisah dan entry saya. Bukan sebab nak kita follow dia balik. Tapi blog akak memang best! Part resepi gambor lauk tu yang paling tak tahan!

    BalasPadam
  21. Salam..betul cakap aka tu..sayapun mmg hoby memasak..tp blm berkesempatan lagi utk menulis resepi2 yg saya tahu&buat..sayapun x berapa pandai lagi nak tulis blog..sbb tu saya rajin2 membaca blog berasaskan masakan..atau apa2 yg boleh saya jadikan pelajaran utk saya menulis.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers