OOO

Selasa, Mac 23, 2010

Dah tak ada rezeki

 Sepatutnya akak kena interview dek Dj wanmus guna skype pada hari Rabu/ 10hb. Mac 2010 pukul 2.00 petang untuk siaran di .blog.fuhyoofm
Tapi memang  dah ditakdirkan Rabu tu ....line internet dah kojol..yang buat haru kan..akak tak ambil no hp wan mus di email...


fening di buatnya...ingat nak gi cc nak buka email...dan nak ambil no wanmus....tapi nak masak dulu.... baru boleh pergi..sebab anak-anak nak makan kan..dan nasib baiklah tak lama kemudian wanmus call akak..masing-masing rasa frust sebab interview terpaksa di batalkan...apa nak buat..taik kambing bulat-bulat.


Akak dah berbalas email dengan wan mus  dari hari isnin hingga selasa...nak prepare apa soalan yang nak di tanya pada hari tersebut..


Kalau interview kerja tu adalah...berdebar jugak rasa di hati..al maklumlah seumur hidup tak pernah di interview di radio..walaupun  cuma radio fuhyoo fm...akak bukannya orang fofoluar pun..tapi wan mus masih sudi nak inteveiw akak selepas segmen terjah blog di radio yang sama.

Tak apalah kan..mungkin selepas ni ada rezeki yang lain pulak..terima kasih wanmus dan blog.fuhyoofm kerna sudi nak interview akak..sedih jugak kan..tak tertunailah hasrat dihati akak.

9 ulasan:

  1. takpa...pasni ada rezeki lagi besar...cool akak cool!~

    BalasPadam
  2. ala. meh nk bgtaw, one door closed, many others open.





    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    BalasPadam
  3. salam kancilbiru...muga-muga lepas ni adalah rezeki akak kan..


    salam fitri..terima kasih.

    BalasPadam
  4. ala x per k ina, cuba lagi tau okeh!

    BalasPadam
  5. Takpelah ina mungkin ada rezeki lain kali kan?

    BalasPadam
  6. sabar jer kak, maafkan streamix :(

    BalasPadam
  7. Fuyooo kak ina nak masuk radio la...

    BalasPadam
  8. salam lily..memang dah tak rezeki kan..sabar ajerlah..

    salam kak yong..tak sempat pun di interview..internet dah kojol

    salam anie..memang dah tak rezeki..sabar ajerlah..

    salam matjoe..iyorlah..sabar ajerlah..

    BalasPadam
  9. nak wat macamana dah takde rejeki..huhu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers