OOO

Khamis, Mac 04, 2010

I' am sorry

 Buka facebook tenguk ada orang nak berkenalan...mat salleh dari jauh ni..bacalah msg dia ekk..

 HELLO,

HOW ARE YOU DOING? MY NAME IS MALVIN AND I AM FROM CARDIFF UK, I AM NOW 45 YRS OLD AND HAVE A SON WHO IS 14 YRS OLD.

I COME ACROSS YOUR PIC HERE AND DECIDED TO CONTACT YOU AND SEE HOW IT GOES, BECAUSE I AM IN NEED OF SOUL MATE.

I DONT KNOW WHAT YOUR INTENSIONS ARE, BUT IF YOU HAVE THE SAME AS MINE, PLEASE GET BACK TO ME SO THAT WE CAN START FROM THERE.
THANKS.

MALVIN.

This is my answer.....read properly ok...

I'm sorry because I'm not intrested to be your soul mate because my ages now 46 years olds..2 years old from you.

I have a good husband, sons and daughters to take cares.
You can open our eyes  big-big and you can see  how big is my body...big from you...

Nowadays a lots people want to cheat a  old women and I scared you want to stole my moneys..

I' m sorry because I have no money to give to you...I only a housewife.  Every days my hubby gives me money  to buy a foods and etc...and a lots of money I spend to buy a foods items because I like to cooked dan baking because my dearest darling, sons and daughters always hungry.

But if you want a soulmate ...you go to my blog and chose any women you like...I link it ...please find yourself.

Ok sir...don't send anymore message to me anymore...if you don't understand because my grammers is tunggang langgang...that your problems..bye..bye forever.

Thank you.
 Kak Ina Kl

p/s heiii..hiiii..masih laku jugak akak ek...lelaki mat salleh pun nak kawan dengan akak. Kelakar sungguh...

25 ulasan:

  1. Hehehe, I can't stop laughing right now! Not sure if his intentions were genuine...:)

    BalasPadam
  2. wah...glamer eyh akak skang..hak2

    BalasPadam
  3. ahahaha.... laku la kak.. takpe..

    BalasPadam
  4. halamak kak ina..
    glamer la...
    hahaha....
    pewiit..

    BalasPadam
  5. kak ina, you're still hot!!!! can't stop laughing...open our eyes big-big...kot2 ada udang disebalik batu..
    berapa punya banyak because daaa...
    kelakarnya kak ina...gelak sakan saya.

    BalasPadam
  6. hahahahaha lawak laaa 'tunggang-langgang' tuuuu
    sweetdarling79.com

    BalasPadam
  7. Salam Kak ina,

    Sakit perut sy baca cerita Kak Ina ni. Tak sangka ye ada juga orang masih admire, hehehe. Hubby tak jeles ke

    BalasPadam
  8. wahh kak ina. tak sangka. ada market lagi. tp, msg yg akak reply tu lawak la. ade word tunggang-langgang tu. nasib mat salleh tu laa nak paham ke x.. haha :)

    BalasPadam
  9. hahahahhahahahaha..sy rasa dlm banyak-banyak entry kak ina,ni paling klakar tak hinggat..pecah sudah perut nak gelak ni...nafaspun dah takde nk sambung gelak ni...lawaks la ayat-ayat akak,tak faham gak anak pak sallleh tu tak tahula saya...hhehehehhehehe...

    BalasPadam
  10. wakakakak...adoi kak ina..pecah perut ahh baca n3 akk yg ni...perghhh..very the laku lagi akak kan..oppss kak..nak psg nuff kt wp kan ada tutorialnya..sama mcm nuff jgk...

    BalasPadam
  11. hahhahaa...kak ayat yg last tu conform mat salleh tu x phm..wakakaka...
    glomour kak ku ini...

    BalasPadam
  12. power la kak
    tip top lagik tu
    hehehehehee

    BalasPadam
  13. hai love..entahlah..sajer kot nak cari kenalan..


    salam mr bean..glamour ker? tak lah..kamu lagi glamour kan..kan..kan..


    salam Jard..tenguklah orang..chewahhh berlagak..tak lah..mamat ni tak betul kot..

    salam Aus...kelakarlah kamu ni..dia ni something wronglah..


    salam Yatie..ala sajer ajer mat salleh tu melawak..

    salam Azita..kenalah tulis because..takkan nak tulis sebab kot..


    salam amy..boleh lah tu...janji akak boleh tulis bi walaupun teruk tul grammer bi akak..


    salam aidah..ala nak buat aper suami akak jelous..dia tau wife dia sayangkan dia..

    salam ika..janji akak dah reply kan...walaupun tunggang langgang.


    salam suemy..sekali sekali buatlah lawak pandai..nanti orang boring..


    salam mala..memanglah dia tak faham sebab dia mana tau bm.

    salam daydeck..power tang mana tu..hi...hi..hi..


    salam cik min..akak dah cuber buatlah..tapi tak leh..menyampasslah.

    BalasPadam
  14. Hahaha...ina...mau golek anie ketawa...

    Hancur harapan orang tu baru nak mengurat...tak laku minyak urat dia...

    BalasPadam
  15. hasni pon main fb gak
    tp teda pon y mau berkenalan
    haha
    dasyat kak ina ni
    mate salleh tu

    BalasPadam
  16. salam kak ina...

    adoiii...nak terburai perut ni baca kisah 'soul mate' ni...hahaha!...desperate sgtlah die tuu...mesti die malu nak reply msg akak sb dh kene 'tampar' leh ayat2 maut akak tu..ekeke...

    BalasPadam
  17. kahkahkah...i like your reply..
    kak,kalau mat saleh tu antar msg lg akak post kt sini ek...suka baca.

    BalasPadam
  18. salam ina..akak pun pernah dapat kat FB jugak..siap tulis lagi..my dream come..true..i saw you in my dream..alahai..dia orang tu saja je kan..tak nampak ke..akak ni lagi dah 50'an umor dah.....

    BalasPadam
  19. masih bergetah lagi akak kita ni. ape lagi ,akak kikis laa mamat tu...

    on the other hand, mmg bagus laa bagi reply yg mcm tu. mesti dia bukak kamus cari perkataan tunggang langgang tu apa

    hahahaha, ai tergelak besar baca entry ni

    BalasPadam
  20. hahaha lucunya ina..kihkih camana cm bleh terlepas pandang n3 ni kihkih sakit perut kita ni..adoiii

    BalasPadam
  21. walaupun tunggang langgang katanya,message tetap sampai tu...mesti dia paham...hehehe

    Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

    BalasPadam
  22. salam aNIe..gelak bergolek..nasib baik tak guling-guling kan..

    salam Hasni..entah aper yang ni pandang kat akak pun tak tahulah..sajer ajer kot tu..


    salam dayangjack..first time bagi komen kat sini kan...mat salleh tu mabuk kot..
    tu pasal dia salah tenguk ..



    salam g..sekejap ader sekejap tak ader..cam chipsmore.


    salam ieda...akak dah padam dah..tak nak baca lagi msg dia lah.

    salam erna..tulah dia mungkin mabuk masa nak berkenalan tu..tu nampak kita-kita ni cam anak dara ajer.

    salam matjoe..takut nanti dia yang nak kikis duit akak..akak mana ada income..


    salam cik manggis..kelakar ker..ok lah camtu..leh masuk raja lawak tak nanti.

    salam kancil biru..hemmm lantaklah kan..dia faham tak faham tak kisahlah..

    BalasPadam
  23. mantap la kak ina...old timer pon laku lagi...fewitttttt~

    BalasPadam
  24. ayat "tunggang langgang" akak tu mesti dia x faham punya... ntah2 nk menipu jer dia tu... skrg ni bukan bole cayer sgt... apa2 pun ayat akk best la...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers