OOO

Selasa, April 06, 2010

Vote for Me (Pilihlah Aku)

Kalau nak vote akak pasal N3 kat  yang ini
Lepas tu korang g cari kat situ Just Fans/hanya peminat  dan
cari akak punya /gambar dan N3 yang ni...pastu pilih suka /likes yer..tu ajer..semudah ABC...(bukan akak nak belanja Air Batu Campur yer)


Nampak sangat tamakkan duit kan..taklah..tapi sapa tak  nak duit kan...ala suka-suka ajer ni.....kalau banyak yang suka kan N3 akak dapatlah akak RM50.00..kalau tak suka.... tak adalah..tak ada rezeki kan..ni semua pasal Project Alpha Season 2 lah ni..sanggup cari idea ni buat pasal N3 ni.
Akak tak paksa yer..kan akak tak suka di paksa..tapi apa-apa pun jangan lupa vote akak (rela dalam terpaksa)  Sape yang vote akak ..akak ucapkan ribuan terima kasih.

p/s jangan lepas vote...minta pulak se dulang makanan ataupun se biji kek..parah akak dibuatnya..

2 ulasan:

  1. Good Luck Kak Ina...moga berjaya....tak salah berusaha Kak...!

    BalasPadam
  2. salam kak ina..insyaallah ima akan vote..moga berjaya!!!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers