OOO

Khamis, Mei 27, 2010

‘Big Fish Moment with Pizza Hut’

Di satu hari...entah bila...di negara Malaysia..
ada sebuah kapal berlayar di tengah lautan ......
  Seorang chief  aka Kapten sedang mengemudikan kapal 
yang besar itu...
tiba-tiba dia terdengar  bunyi suara riuh rendah di dalam laut.
.lalu dia menjenguk ke lautan...
rupernya anak-anak kapal sedang berenang  sambil cuba mencari ikan Alaskan Pollock.   Anak kapal nak suruh Kapten buat Fish King Pizza..sebab Kapten tu terror bebeno buat pizza. baking dan masak memasak..
 sebab bila mereka tenguk bahan-bahannya kat dalam resepi
macam senang ajer nak buat King Fish Pizza ni..
Mereka cuba mencari ikan  Alaskan Pollock 
tapi....tak jumpa-jumpa .
 Ikan Alaskan Pollock  memang tak ada di perairan Malaysialah..
ikan tu hidup kat tempat lain...
Punyalah lama mencari ikan Alaskan Pollock dilaut sampai berhari-hari..tapi tak jumpa-jumpa ....tenguklah janggut dan misai pun dah tumbuh lebat. Ishhhhhh kesiannya...
 oleh kerana  bersimpati , Kapten   pun suruh anak-anak 
kapal aka tali barut  naik  semula ke atas kapal
 Anak-anak kapal semua suka dengan anak perempuan kapten...mereka lebih suka mendengar arahan dari dia dari Kapten sendiri.mereka segera naik dan terus belayar menuju ke daratan semata-mata nak makan Pizza Ikan di Pizza Hut
Anak lelaki Kapten yang tak sabar-sabar...issshhhh
Akhirnya tertunailah hasrat dihati dia ni..
 Menu yang di cari-cari...yesss Fish King Pizza.
boleh pilih mana budget yang di kehendaki
 selepas tu bolehlah  picit bell..nanti ada pelayan datang dengan senyuman manis......tak payahlah  nak jerit-jerit macam kat kedai mamak..picit  ajer butang call yer..
Mula-mula  di hidangkan dengansoup
mushroom, air  sprite dan garlic breadsticks
 Yang di tunggu-tunggu telah tiba..terbeliak mata melihat King Fish Pizza ni..memang membuka selera..menawan hati dan memikat hati untuk memakannya..ishhhh mengancam sungguhlah

amboi..tak tahan betul bila tenguk 
Fish King Pizza ni.. mengujakan tekak...
 perah..jangan tak perah..
bila di angkat  ajer Fish King Pizza ..ahhhhhh....seeeee 
the mozzarella cheese ituuuuuuuuuuu..awesommeee
yummmmmyyyyyyyy ..I likeeee
  ummmmmmmmm..meleleh air liur dibuatnya...
banyak betul mozzarella cheese diatas Fish King Pizza ni..
tangan saperlah tu yang tak sabar-sabar 
nak makan tu....akaklah tuuuuuu
nak sedap lagiiiiiiii..buat cam akak buat ni....rugi kalau tak tiru..


memang  rugi kalau tak buat  macam ni tauuu
 makan dengan sopan santun yer...
Imran cicah Alaskan Pollock Fish Fingers ke dalam 
mushroom soup.......Enak dong..
Ni gaya kami 
Cuberlah kalau tak percaya...
sampai pejam mata nak menikmati kesedapannya
  tenguk lagi bahan-bahannya
 
Pizza kedua nak masuk dalam mulut..
aksi terlampau Imran
 ngapppppp...
lagi aksi terlampau di Pizza Hut
 Jelingan maut dari pencinta Pizza Hut..
 sekejap aje dah habis sebab sedapppppp
Terima  kasih bapak..kami mau pulang...
nanti kami datang lagi yer...

 kalau malas nak keluar makan ataupun virus M (malas) banyak ..silalah call ajer no di atas yer..penghantaran yang cekap dan pantas

Aksi kat  rumahlah pulak

Wah ..Firdaus tak sabar nak makan...
so awesome.eeeee.
isshhhhh tak senonoh tul kan

 aksi terlampau terakhir 
 Berbaloi dengan rasa dan keenakkan Fish King Pizza ni..Nilai yang berbaloi.....nikmat yang berganda... 

Jangan tunggu  dan buang masa lagi....cepat-cepatlah dan .Jomlah Terjah ke Pizza Hut.. 
For more information, kindly logon to www.pizzahut.com.my.




MASA ANAK BELANJA
kami sekeluarga memang suka pizza hut
makan pizza boleh mengeratkan hubungan keluarga
dan ketawa riang bersama-sama family
We Love Pizza Hut

11 ulasan:

  1. kak ina memang kreatif. best entry ni. semoga berjaya

    BalasPadam
  2. semoga menang untie!!!

    awesome!!!

    BalasPadam
  3. goodluck kak ina... memang best n kreatif la entri kak ina ni.. i likeee... :)

    BalasPadam
  4. kreatif benor kak ina..seronok tengok entri ini..

    malangnya kedai pizza jauh..xberpeluang nak sertai..
    macam dah tak sempat je..hohoho

    anyway..gudluk kak ina!

    BalasPadam
  5. kihkihkih..tergelak sorang sorang saya baca n3 kak ina ni, kreatif la kak ina ni..muahahhhhhaaa

    semoga berjaya kak ina=)

    BalasPadam
  6. kak semlm pegi tgk king of persia ek?kite tgk dgn jard,xdpt jumpe akak

    wahh kreatif la entry akak :)

    BalasPadam
  7. aaaaa..best giler en3 akk..bleh menang ne kak.. leh share adiah nt.ahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers