OOO

Ahad, Mei 30, 2010

Mentor 4-Minggu Ke 2-Kumpulan B

Malam ni..giliran Kumpulan B pula menunjukkan skill masing-masing.

Peserta pertama..Mohd.  protege Ziana Zain menyanyi solo menyanyikan lagu Madu Tiga  Best jugak..

Kedua.  Ayim portege Mus meyanyi lagu Teman bersama Shaq.memang best lagu rock yang mereka nayanyikan tadi.

Ketiga..Adi portage Dayang pun hebat jugak persembahan beliau.

Yang menarik bila ada persembahan jemputan yang di panggil Merah menyanyikan lagu Pawana oleh Search.

Untuk peringkat ke 2 pulak Mohd menyanyi pula bersama-sama Nani lagu - Jangan Pisahkan.

Kemudian Ayim menyanyi lagu solo sambil bermain gitar lagu Sebenarnya dan Memburu Impian.

Yang menarik bila Adi dan Ila yang merupakan adik beradik menyanyi berduet lagu Kini Bebas.

Ketiga-tiga protege kali ni berkongsi markah yang sama dari juri awam sebanyak 12 Markah.

Selepas tu mereka bertiga menyanyi bersama-sama Noraniza Idris.

Kali ini giliran protege Dayang-Adi pula menjuarai minggu ke 2 dengan markah 37.
Protege Mus-Ayim  pula di tempat ke 2 sebanyak 32 markah dan tempat ke 3 protege Ziana-Mohd dengan markah 31.

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    salam ziarah

    peminat mentor jugak eeeh

    Wassalam

    BalasPadam
  2. mentor lagik best dari AF kan kak, at least for this musim. FYI, liza dah email jemputan tu yer

    BalasPadam
  3. salam kak
    mentor pun besh ..

    takut bile diorg tunjuk mas idayu nangis2 tu

    BalasPadam
  4. kenapa saya asik terlupa jek nak tgk?hish

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers