OOO

Jumaat, Jun 11, 2010

Gosipppp Panazzzz..BeautifulNara dah tak single lagi

Beautifulnara kan terkenal sebab suker gosip artis..visitor dia satu hari memang ramai giler...incomeee..lebat...

sekarang ni akak nak gosip dia pulak..dulu dia minat dengan Lisa Surihani...tapi Lisa rejectlah pulak...nasib baik dia tak tunggu lama sebab dia terjatuh cinta pulak dengan awek cun ni...
..cunkan  aweks adik nara yang dah sah jadi tunangan dia minggu lepas..nama dia Fazlin ....gambar ni selepas majlis sarung cincin oleh pihak lelaki..mestilah ibu adik Nara yang sarungkan cincin....Fazlin bersama  keluarga pihak lelaki..termasuk ibu Adik Nara(akak kenalah panggil adik..sebab dia muda lagi)
Memang tepat pilihan hati dia ni...akak dah selalu jumpa aweks cun ni..
!
!
!
!
!
Bernama Fazlin dan Beautifulnara di event Mister Potato 
di Bangsar...tahun lepas..
!
!
!
!
!
!
Amboi ...Adik Nara macam nak gi nikah...tak sabar ker?  Sedondon  pulak dengan tunang dia...semuga usaha murni kamu berdua sampai ke puncaknya tidak lama lagi.  Jangan luper jemput akak  yer?

Kredit gambar dari   LorongSetia8.com...

16 ulasan:

  1. fewittttt bangnara
    hensem gitu
    mmg padan dorang ni kan kak

    BalasPadam
  2. heheeh..bang nara dah bertunang..:D

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. bang nara....
    berusaha untuk ke jinjang pelamin pulak yer
    hehehhehe

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Ina

    selamat bertunang kepada mereka

    Wassalam

    BalasPadam
  8. la ye ker?
    tahniah kepada abang nara =)

    kak ina, good luck eh tukar template.=)

    BalasPadam
  9. lepas ni siapa nya turn la plak..to bro nara semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
  10. gossip panazzz..macam artis kan..selamat bertunang..comel tunang dia..

    BalasPadam
  11. memang sepadan... :)

    Harap nanti jemput2 la para bloggers datang kenduri... :)

    BalasPadam
  12. kak inaaaaaaaaa
    abis la saham asya jatuh
    heheh. kak ina compem akan dijemput untuk kawin nanti
    dont wori
    saya akan jemput semua blogger blogger yang saya kenal.
    hehe
    thanks kak for the entri

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers