OOO

Rabu, Julai 14, 2010

Gathering Gengbloggers Dalam Akhbar Kosmo Hari Ini

Walaupun selsema, sakit tekak, batuk dan demam...sampai tak ada mood nak update blog...tapi bila ada seorang pembaca blog akak bagitau kat shoutbox yang bernama CB bahawa  gathering gengbloggers masuk dalam suratkhabar Kosmo pada hari Rabu 14hb. Julai 2010...hilang semua penyakit tu..terus merempit gi ke kedai semata-mata nak tenguk muka kami semua.
Gambar kat paper macam tak cantik sikit..betul tak..
ehmm disebabkan akak yang paling besar...semua orang boleh perasan kot...
gambar sebenar..lagi cun kot....
Orang kuat yang telah bertungkus lumus menjagakan perjumpaan pada 10hb. Julai di Taman Cabaran, Precint 5, Putrajaya...mereka berdua ni student overseas tau...bukan calang-calang orang..nak borak pun segan...Joe ataupun nama sebenar Mohd. Faridzul Asyraf pelajar di UK dan Ariff Shah
gelak besar bersama Ariff Shah pelajar Institut Penerbangan Russia
Walaupun tempat perjumpaan ni memang tempat jin bertendang, tiada pengangkutan dan jauh dari rumah akak...tapi akak dengan penuh bersemangat..pergi juga.  Bukan senang nak jumpa reramai macam ni....

Kata Ariff Shah dalam Kosmo.......

laman gengbloggers.com masih baru di internet.  Ia merupakan laman komuniti yang lebih menggunakan bahasa Melayu berbanding bahasa Inggeris.  Pendaftaran juga adalah percuma kepada mereka berminat menyertai gengblogger.com.

Penganjur perhimpunan Gengblogger, Mohd. Faridzul Asyraf Mat Arifin

ahli laman gengblogger.com terdiri daripada blogger yang menulis pelbagai genre  termasuk politik, kisah hidup, usahawan dan banyak lagi.

Bagaimanapun kebanyakkan blogger yang terdapat di laman web ini tidak pernah bersemuka sebelum ini dan berkomunikasi secara maya sahaja.

Perhimpunan yang diadakan buat pertama kali ini adalah untuk mengeratkan lagi persahabatan dan bertukar pendapat mengenai laman blog masing-masing.

Kredit: Kosmo

25 ulasan:

  1. kak..sgt terserlah di tengah..hehe..

    BalasPadam
  2. memang gempaklah nanti nak pi beli akhbar kosmo nanti

    BalasPadam
  3. wow! glamernyer akak...!!! :)

    masuk newspaper :D

    BalasPadam
  4. jelesnye tgk sume org dapat masuk paper...xdapat g la aritu kak...kalo tak leh tumpang glemer sekali masuk paper....

    BalasPadam
  5. da baca da kosmo ari nie..
    wah, kejelesanku t'serlah
    bila tgk blogger2 ni masuk paper..hehe

    BalasPadam
  6. wah..masuk paper tu kak ina..jeles i

    BalasPadam
  7. Terbaek la Kak ina KL!
    huheue~ dah populer masuk paper wooO~ heheh

    yours
    SH

    BalasPadam
  8. Pewwwit.... akak dah glemer yea....femes2x...

    BalasPadam
  9. hmmm.... lepas nie boleh la mintak sain autograf....

    BalasPadam
  10. TAHNIAH utk sumer peserta! Dah popular, truskn update blog..

    BalasPadam
  11. akak nampak biru .. hehehe... glemer u

    BalasPadam
  12. ala gambar saya xde plak dlm kosmo..rugi2..time tu saya tgh tukar baju GB...

    BalasPadam
  13. tahniah pada semua yg dtg..

    BalasPadam
  14. wah kak ina ada gak gambar kak ina nie dah macam redmummy la hehehe

    BalasPadam
  15. ku da beli kosmo hari neh.. ehehe. semata-mata nk baca ruangan tu

    BalasPadam
  16. wowo, masuk paper lagi. mmg terbaik laa. congrat kak ina

    BalasPadam
  17. adui...terlepas masuk paper..

    saya dah emel header baru kak

    Entri terbaru chekgu

    Jom mengundi..samo ke idok?

    BalasPadam
  18. eh,kenapa muka saya takde?tak boleh jadi ni...huhuhu..rugi tak dpt join...

    BalasPadam
  19. Tgk gmbr kt paper tu trus nampak akak! hehehe...glems oooo ;)

    BalasPadam
  20. wahh jeles sungguh!.rugi tak pergi negh. tp apakan daya penat mengatasi segalanya. huhu

    femes lah gengblogger lepas ni sebb org ramai dah tau kewujudunnya. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers