OOO

Rabu, Julai 21, 2010

Like Mother Like Daughter

Mak minat cerita korea...tengah layan cerita Personal Taste..
 Hero Lee Min-ho dan heroin Sohn Ye-jin



Anak minat lagu korea...walaupun tak faham senikata ..

baju pun ada  stail korea gak..

 Nak buat camner kan...dah minat..tak boleh kata apa... like mother like daughter..

16 ulasan:

  1. sekali sekala layan citer korea syok gak... yg paling melekat kat kepala sy, cerita 'beautiful days'. salah seorang pelakonnya heroin citer winter sonata. siap beli cd wat koleksi. best banget citernya smpi nangis2 pegang tisu. ha ha ha

    BalasPadam
  2. saya tak branie nak layan crite korea kak, takut ketagih

    BalasPadam
  3. saya banyak lagi koleksi citer korea yang didownload sejak zaman belajar tapi tak tengok² lagi..hehe

    Entri terbaru chekgu

    Duit RM1092.00 tu bila nak pakai chekgu??

    BalasPadam
  4. lor.. korea time duk umah bleh ah layan.. kang tak stdy lak.. hoho

    BalasPadam
  5. suker citer korean..besh2..

    BalasPadam
  6. Kak, mula2 niat nak tengok2 je cerita Korea tapi dah sebab best, terus melekat!

    Cerita Korea memang best. Ada jiwang, ada sedih, ada gembira nya.

    Tapi sekarang, sebab keje shift, dah kurang masa nak tengok cerita Korea.

    BalasPadam
  7. salam ina..hehe kita pun dah terjebak dgn cerita Korea ni tapi tengok kat tv je....cam berhantu cerita korea ni :)

    BalasPadam
  8. salam kak ina.

    cite, dah tengok - sedaplah juga.

    suju, sblm ni byk download lagu dia guna utk kelas aerobik.

    skrg sibuk final year, jrg dpt tengok tv/drama.

    BalasPadam
  9. amboih. kak ina pon minat super junior? sexay! :P

    BalasPadam
  10. layan kak...
    aku dh habih layan dh citer ni mmg best
    skrg aku tgh layan still want to marry..heheheh

    BalasPadam
  11. mas pun minat cerita2 korea.
    And Super Junior@Suju adalah kumpulan yang paling mas minat selain Big Bang... SS501...

    BalasPadam
  12. salam kak...

    amy pun suke layan cite korea siap beli cd kalau yang berepisode punya...kalau x pun layan kat channel 303 best gak..

    BalasPadam
  13. saya pun minat jgk kak ina..cuma skrg dh tak berapa layan mcm dulu2..malas nk start layan nnti takleh berengang dgn tv..hehehe..

    BalasPadam
  14. wah.. mak n anak sama minat..
    best la mcm ni.. :)

    BalasPadam
  15. kak ina minat cita korea angah pun sama gak minat hehehe tengah layan cita down with love best sangat

    BalasPadam
  16. akak saya pun minat cerita korea...saya ni kiranya peminat yang melampau huhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers