OOO

Isnin, Julai 05, 2010

Rezeki Dari Blogger Rozali

Rozali salah satu pengomen tegar akak ....selalu ajer sapa menyapa diblog...selalu singgah kat blog akak....
beliau ke Terengganu minggu lepas..beli keropok lekor
boleh pulak beliau teringat kan akak..alahai terharunya dia bagi akak keropok lekor sedap ni..mula-mula cadang nak gi umah dia hari Sabtu...tapi tak jadi sebab Firdaus pulak pakai keta..rasa ralat tak dapat gi ambik..tapi kan dah rezeki agaknya..
dapat jugak merasa keropok dan berjumpa dengan Rozali ni..
akak luper ambil gambar..nasib anak dia snap sana..snap sini..
macam biasalah tak habis pot pet..nasib baik isteri Rozali pun peramah jugak
borak kat stesyen minyak Petronas ajer.sebab Rozali nak balik kampung
dan akak nak menghabiskan duit beli barang kat Giant..biasalah cukup bulan
selagi dompet tebal hati tak senang..semua nak di beli...
tenguklah punya bagus Rozali punyer skill letak bahan-bahan..kalah akak
 Bila isteri dia gi kursus satu minggu...beliau kenalah masak untuk anak-anak..
mana larat nak makan kat kedai..rajin sungguh....dapur pun bersih..
mengancam tak lauk asam pedas
mesti sedapkannnnn..
resepi ambil kat blog akak...terima kasihlah yer..
ralat jugak sebab tak bagi apa-apa kat beliau ..
maaf yer Rozali
pertemuan yang sebentar tapi bermakna..

12 ulasan:

  1. sedapnya keropok ni.... kena pulak yang garing2

    BalasPadam
  2. Meleleh air liur..My funny special for u..don’t forget to laugh ya Check Here

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Salam kak,

    ye la bersih,kemas tersusun btl kerja nya..kagum3


    kepok lelor memang sdp

    BalasPadam
  5. fuhh, bestnyer.

    loan asb ari tu dh approve ker?? betul ker rate yg officer tu cerita??

    BalasPadam
  6. itu la gunanya kak resepi kat blog akak hehehe

    BalasPadam
  7. bestnya akak...keropok losong ker tu?

    hahaha, kelakarlah akak ni, nak ngabihkan duit, tak leh dompet tebal, hihihi ;)

    sdap tu asam pedas tu, saya nyer asam pedas cair jer, masih blum dpt skil yang benar

    BalasPadam
  8. lelaki memang pandai masak dari wanita... tapi tak semua la... :)

    BalasPadam
  9. wahhhh....beruntung jadi kak inakl ni...murahhh rezeki...

    BalasPadam
  10. sedapnya asam pedas kak ina.... kak ina saya nak bagi award ni sudila kak ina ambik ya....

    http://alimaz.blogspot.com/2010/07/award-tentang-happy.html

    BalasPadam
  11. mengancam kak, lauk asam pedas tu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers