OOO

Ahad, Julai 25, 2010

Tak puas hati selagi tak tertunailah hasrat dihati

Manusia memang selalu tak puas hati .

Macam akak..pertama pasal unik visitors .....

Tak puas hati bila unik visitors tak sampai 100 orang seorang.

Bila unik visitors dah 500 orang pun...masih tak puas hati.

Bila unik visitors 800 pun masih tak puas hati.

Akak pun gila-gila update sampai 3 kali..tapi masih tak puas hati sebab bilangan unik visitors pun tak sampai 4,000...
 (cisss ingat senang nak dapat sebanyak tu...bukan fofolur cam Redmummy ataupun Adik Nara tu)

Sekarang ni tak kisahlah berapa orang unik visitor...sebab memang tak boleh jadi macam  eyriqazz ....

Sekarang ni lantaklah ...malas nak kejar trafik...berblog bila suker dan ada mood....

Taklah  macam dulu...tak dapat berblog boleh meroyan...

Tak kisahlah kan ...berapa orang yang datang pun akak tak kisah....janji akak puas hati sebab dapat kawan baru...dapat menimba resepi baru.

Kedua..pasal alexa pulak...

Dulu tak puas hati sebab masa pakai blogspot ranking alexa 1 juta.

Bila dah tukar ke dot com ranking pun  naik mencanak naik 3 juta...lagilah akak tak puas hati.

Bila dah turun ke bawah 2 juta pun masih tak puas hati.

Sekarang ni dah puas hati sebab ranking dah bawah 300,000 sebab kat malaysia pulak dah bawah 1,000..alhamdulliah ..

Ketiga pasal pagerank..

Tapi ada lagi yang akak tak puas hati sebab pagerank masih lagi 0.  Dulu sebelum tukar ke dot com pagerank dah 3. 

Tulah manusia kan takkan puas hati selagi belum tertunailah hasrat dihati.


p/s ada tak yang tak puas hati dengan akak?


Sila bagitau pasal apa?

23 ulasan:

  1. saya memang tak puas hati dengan akak

    BalasPadam
  2. im happy with 500.. haha..

    but dont expect much, be happy with what you have? =)

    BalasPadam
  3. hish sape la yg xpuas ht ngn akk.
    hehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    bila saya makan sambal hati ayam
    memang puas
    tertumnailah hasrat dihati
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  5. sy x puas ati ngn akk..





    ..sbb sy asik telan air liur tngok mskn akk..tp x dpt merase yg btul2..hehehee

    BalasPadam
  6. kalau dapat makan hasil air tangan akak, baru tertunailah hasrat dihati kancilbiru...heheheeh

    BalasPadam
  7. saya..saya..saya! tak puas hati dengan kak ina..so?

    BalasPadam
  8. HOHO..AKAK SUDAH GLAMOUR..PUAS2 LA TU KAK~ SAYA NI LG X PUAS HATI..HEHE

    BalasPadam
  9. Hohohoho...bila Kak Ina tak puas hati...

    Manusia memang macam tu, even saya sendiri pon sebab bila kita dah target kan sesuatu, kita akan sentiasa ingin mencapai nya. Tak begitu, kak?

    Pun begitu, bersyukur dengan apa yang ada. Semoga sukses selalu ;p

    BalasPadam
  10. Tak pe lah kak ina, kita bersyukur je apa yang ada...blog saya pun ada kala turun juga...

    BalasPadam
  11. pes time masuk blog ni..
    selama ni dgr name je..!

    BalasPadam
  12. betul le macam saya kalau boleh nak UV lebih 300 sehari dan komen at least 10 setiap entry

    BalasPadam
  13. tak puas hati sebab tengok header akak tak jadi lagi tu..hehehehehehe

    BalasPadam
  14. saya tak puas hati kerana anak saya buatkan blok Ina tapi suruh buat blog untuk saya baru buat hari ni itu pun dah merayu-rayu.

    BalasPadam
  15. kak ina nk tukar2 banner x? kalo nk, tglkn komen dkt blog sy ye..leh dpt tingkatkn trafik sket

    BalasPadam
  16. kak ina nk tukar2 banner x? kalo nk, tglkn komen dkt blog sy ye..leh dpt tingkatkn trafik sket

    BalasPadam
  17. xpuas hati tgok visitor akak banyak..nak juga camtu

    BalasPadam
  18. hi kak ina, nak email add..nak bg invitation neh

    BalasPadam
  19. X puas hati ngan akak pasal:

    1)akak tak dtg LG Monster Party...Kurang meriah tanpa akak
    2) Baru sekali dpt merasa masakan akak yang best...Bila nak dpt lagi?Huk3...

    Hik3,thanks for the link akak...hak3,apa yang akak ckp tu samaje cam saya,hik3...

    Puas hati ngan akak coz akak antara bloggers paling cool dan best pernah saya jumpa..seronok berborak n pekenakan akak...

    BalasPadam
  20. salam kak

    saya xpuas hati dgn mutu dan hasil bolg saya,xpuas hati dgn diri adalah akak hehe

    gumbira dpt kenal akak

    BalasPadam
  21. saya pun tak puas hati...
    tak puas hati sbb masih tak dpt nak test masak resepi2 kak ina... ;)

    baru jer terberkenalan dgn blog ni...

    pemenang contest tagline & special GA

    BalasPadam
  22. saya x puas hati sebab x ramai lagi visitor mcm akak..tapi blog baru sebulan lebih je di lancarkan...isk..x puas hati ni..huhuhu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers