OOO

Selasa, Julai 27, 2010

Teater Muzikal Cuci 2 -Memang Best, Kelakar dan Awesome

Fening bila dapat jemputan nak pergi ke 2 tempat malam tadi.

Pertama..dapat tiket wayang cerita Salt kat Midvalley..
Kedua...ada pulak yang baik hati nak pujuk hati akak gi tenguk Cuci The Muzikal 2 kat Istana Budaya...sebab akak di katakan merajuk tak gi ke event LG Cookies malam Sabtu lepas.

Terpaksalah pujuk My manager aka Firdaus suruh pergi tenguk wayang dengan member dia..tapi dia kena hantar akaklah dulu kat situ.
Kali ni bawak si Imran dan Yana...suker bebenolah Imran 
nak tenguk teater ni..
 Semestinya ambil gambar jugak..
Kami gilah isi perut kat cafe..kat situ ternampaklah Redmummy dan Sirman...ooo malam tu kebetulan Red dah tukar ke Purple...sama pulak warna baju dengan akak...ishhhh macam berjanjilah pulak
Kami gilah isi perut kat cafe..dah kenyang baru gi kat atas...kat situ rupernya ada makanan dan minuman percuma untuk semua yang hadir..dan kat situ juga akak jumpa penaja dan cameraman akak si Daydeck dan
Cik Lily Putih..tali barut akak bersama suami tercinta.  Sambil borak sambil makan (makan lagiiiii..benda free kan..orang kata rezeki jangan di tolak)
kami bertiga..kali kedua berdua masuk ke istana budaya..tahun lepas pun  Daydeck gak yang bagi tiket..kena buat baik dengan dia selalulah macam ni
dan duduk dibarisan yang sama ..tak berpisah. Imran shy-shy cat
sebelum tu kena nyanyi lagu Negaraku dulu..orang suruh nyanyi lagu Negaraku..Lily sibuk tunjuk gigi dialah pulak
Memang best..memang kelakar..memang happening..gelagat 4 orang mamat ni memang menghiburkan...ashik tergelak ajer di buatnya.


Sape yang pergi tengukmulai malam ni..memang nanti akan berasa puas hati dan berbaloi dengan RM yang di keluarkan.  
Lakonan Harith Iskandar best jugak tapi Jacklyn Victor ada sikit kaku..mungkin hari pertama kot.  Akak bagi rating 10/10.
Puas hati dan berbaloi rasanya pergi tenguk Cuci ni..
kat depan semuanya pemuzik
Best jugak bila tenguk Nabil berteater..memang kelakar habislah dia ni.
 Afdlin Shauki memang best..
Alahai ingatkan nak minta tandatangan..tapi kena beli barangan Cuci lah pulak
Awie memang terbaik..tak leh ingat gaya lentok auwww dia tu.
Vanida Imran ashik pakai baju merah ajer malam tadi
Hans...jadi orang jujur..

Yang kelakar tu..Imran siap tanya bila ada lawak berunsur lucah sikit.(pasal pisang) .dia tak faham..ashik tanya kenapa mak? Terkedu akak nak menjawabnya..kenalah pusing sikit ayat tu.  Agak lambat jugak habis..nak dekat pukul 12.30 tengahmalam.

Akhirnya kami pulang sebab tak jadi sign auto...lagipun manager akak dah tunggu kat luar dari pukul 11.30  malam ...kesiannya dia..

Gambar ada yang ambil dari Daydeck

13 ulasan:

  1. salam k.ina..beshnya ..k.ina dpt tgk teater cuci musical.

    BalasPadam
  2. pastu akak kelentong cam na pasal pisang tue... :)

    BalasPadam
  3. tak pernah tengok teater muzikal..sedih yer...sob..sob..

    BalasPadam
  4. bestnya tengok.. bila lah bekesempatan tgok teater

    BalasPadam
  5. yes, tiket vip dh dlm tgn, tunggu nk pegi tgk je nih. mengharapkn lagi best dr yg tahun lepas..

    makin tak sbr pas tgk entri nih...

    BalasPadam
  6. secara jujurnya tak pergi ke IB, teringin sangat tp ongkos terlalu tinggi. pernah plan nak bawak wife, tp anak kecik x sesuai lak nak bawak. nak tinggal kat pengasuh tak logik lak. hehehehe

    BalasPadam
  7. mmg plan nak pegi this weekend, harap2 dapat ler tgk this show

    BalasPadam
  8. tak rugi kite pegi kan. btw kuih tart tu k ina buat sendiri ek? sedap arr ktorg bedal sambil tgk tv je tadi.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. saya pun tgk masa 1st nite..
    tiket free from astro..
    nabil mmg lawak abis...!!

    BalasPadam
  11. I would like to exchange links with your site www.blogger.com
    Is this possible?

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers