OOO

Isnin, Julai 12, 2010

Welcome back Yana

Lepas habis ajer sessi dengan Nuffnang..kami bertolak ke LCCT sebab nak ambil Yana kat sana.  Sampai kat sana tunggu tak lama walaupun flight delay.
Naik ajer penerbangan Air Asia..Mas mahal giler..baik duit tu 
buat shopping beli baju raya kat sini.
Sampai umah pukul lebih kurang pukul 2.00 lebih..borak-borak dan sampai pukul 3 lebih dah mengantuk ...baru tidur..besoknya bangun pukul 6.00 pagi sebab buat sarapan dan kerja rumah sebab nak gi ke gathering geng blogger kat Putrajaya.

Sibuk betullah minggu ni..

Lepas ni ashik menjengkitlah dengan Yana..banyak yang dia nak beli.

21 ulasan:

  1. selamat bercuti buat yana..hehe seronok lah mak yana ya ada geng untuk berjengket hehe.anak kita jadi "pilot" kita:)

    BalasPadam
  2. banyak untuk mak aje tu...iyolah,anak omak,kan... eheheee selamat kembali ke tanah air, yana... coti berape lame ni?

    BalasPadam
  3. salam kak ina, rasa x puas jumpa akak hari tuhvnak korek byk ilmu ttg blog ni n nuffnang...heheheee

    BalasPadam
  4. banyaknye hadiah,berbaloi2......ehehehe

    BalasPadam
  5. wah yana dah balik..adik nurul akan sampai Mlaysia 22/7/2010 ni dari Rusia..huhu tak sampai menanti hehehe..akak nurul selalu terlepas event yang dianjurkan nuffnang..benciinyaaaa hehehe tak pelah bukan rezeki nurul agaknya..

    BalasPadam
  6. Mummy yg bz..hehehhee..
    Akak rajin follow event yang dianjurkan nuffnang ya..

    BalasPadam
  7. ermmmm..syiokk laaaa...anak dah pulangg...mestii memacam resepii akan menyusullllll.....

    BalasPadam
  8. salam kak ina...tang adiah2 berderet2 tu plng besh-ngeeeee :)

    BalasPadam
  9. wah kak ina bestnyerr anak dah balik, siap bawak macam2 buah tgn utk family tersayang, pasni besttt le merayap ek, hehehe :)

    BalasPadam
  10. wahh byk nye barang tuk mak. jeles ni. berus gigi pun import dr obersi ni. hehehe seronok betul ye

    BalasPadam
  11. lama ker yana cuti kak? mesti dia rindu nak makan masakan akak kan?

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. salam,

    akak header tu tak jadi plk..tak lawa la.. akak remove la dulu..

    nti saya buat lain..

    BalasPadam
  14. salam kenal k.ina,

    bestnye ada ole2 dr anak.. oral B tu yg kelakar tu.. hehe

    plg best purse guess tu.. kalo tak nak kasi saya.. hehe

    BalasPadam
  15. memang betul, tak menunjuk tapi riak. hehe.

    saya duduk area taman ibu kota. duk area situ jugak ke ?

    haha, nama blog je yang jahat, tapi tuan dia baik. :)

    BalasPadam
  16. bagus betol yana ni. memacam dia beli utk family :)

    BalasPadam
  17. hamboi...bnyk betol ole2 dia bwk blk...

    huh berus gigi akak suh dia beli?haha kelakar la...mcm kt KL ni tak da berus gigi oral b tu pulak.... =)

    BalasPadam
  18. salam kak ina
    saya silent reader blog akak.
    suke tgk gambar2 masakan akak dan aktiviti kekeluargaan..nak ajak akak tengok 2 bendeni

    1.Promo pasal palestin di TV9 malamni as below

    Ikuti perkembangan semasa umat Islam di Palestin melalui rancangan Hujah di TV9 pada malam ini (14 Julai 2010), pukul 9 malam yang akan membincangkan tajuk ‘Benarkah Sekatan Bantuan Kemanusiaan di Gaza Ditarik Balik?’.


    2.Karnival larian,Kesihatan&Kekeluargaan di Masjid Rahimah Greenwood,Gombak pada 18 July 2010.
    maklumat lanjut di www.klikk2010.info.
    in sya allah mcm2 ada dari jualan tudung etc hinggalah check kesihatan dan derma darah.

    BalasPadam
  19. salam fadhilina..alahai baru perasan ada komen baru..


    insyallah kalau tak ada program lehlah gi tenguk kejap kat masjid rahimah greenwood tu..tq bagi info

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers