OOO

Sabtu, Ogos 14, 2010

Khas Untuk Perokok Tegar

Gelak dan lawak  bila tenguk ni...Kalau tak insaf jugak, tak tahulah..

">

Memang kreatif kan...rasanya perokok tegar nak berhenti merokok tak bila tenguk iklan ni?

14 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. dah pernah tengok .. memang kelakar tapi x tau laa si perokok nak berhenti hisap .. hehe

    BalasPadam
  3. salam k.ina..
    hihi.. penah tgk jugak video ni
    rasanya kalau dah nama pun perokok tegar, sure takmo berenti punya

    selamat menjalani ibadah puasa kak ina =)

    BalasPadam
  4. salam kak ina...bt main2 jer diaorg ni....tgk brp ramai kanak2 bwh 4 tahun merokok di sana :(

    BalasPadam
  5. salam kak ina,
    memang kelakar iklan ni, kreatif kan. harap2 si perokok tu insaflah..

    BalasPadam
  6. Skrg ni...dak2 kecik pun dah banyak yang merokok.kalo pg kedai mamak, kekadang nampak je orang pompuan yang merokok. skrg da tak malu2 dah. malah, diaorang rasa bangga lg dapat tiup asap dr mulut tu...apa nak jadi....

    en3:Tau tak....kebaikan Solat dari perspektif sains?
    en3:Tau tak?...Kesan solat pada jantung?

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Ina

    kalau dah tegar tuuuu
    payah

    Wassalam

    BalasPadam
  8. sangat kreatif kak..tapi bygkanlah kalu kita betul2 buat.
    brapa ramai perokok kat malaysia ni nak kena bacakan Yasin. pastu nak kena kumpul community tuk bacakan Yasin ni. tapi orang Islam jela yg paham kan mesejnya. huhuhu.

    BalasPadam
  9. entahla kak ina..sedangkan letak gambar² ngeri dekat kotak pun takde kesan.

    kena haramkan terus kot

    Entri terbaru chekgu

    Gastrik ke Just Trick, Bazar ke Bazir?

    BalasPadam
  10. ari tu ade video udak kecik umur dlm 2 3 thun hisap rokok kan???

    BalasPadam
  11. tak dapat tengok la kak. tenet sgt slow sekarang..

    apa yang korang rasa kalau

    BalasPadam
  12. agaknyer depa buat neh susulan budak kecik yg addicted to rokok tuh... anwy, mmg kreatif neh...bygkan kalo kat luar mcm neh.... tp, kak... kalo dh jd darah daging tuh... nk buat cemana... mcm kiter bloggers tegar nehlaa...mana leh tinggei

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers