OOO

Isnin, Ogos 09, 2010

Sambut Hari Jadi Untuk Yang Ke Dua Kali

 Masa ulangtahun suami akak pada bulan Jun lepas akak buat pulut kuning dan rendang.
Yana call kat jangan beli kek sebab dia nak belikan masa bulan Jun lepas.  Oleh sebab Ira tinggal di asrama kenalah tunggu dia balik baru boleh celebrate lagi sekali birthday suami akak.
Buat kejutan masa lepas balik makan omputih kat Kampung Baru. Muka semua ceria..
Beli kek ni kat Curve ..jalan-jalan sambil makan dan window shopping kat Ikea.
Suami akak terkezuttt sambil berkata...Ishhh kan dah lama dah birthday ayah..
tak perlah..Yana yang  memang niat nak beli kek harijadi untuk ayah..
Sedang membaca apa yang tertulis kat atas kek
Memang best kek ni..dari bentuk rupa pun dah mengancam
Potong ajerlah..sajer suka-suka
Memang sedap dan berbaloi memakannya.
Terima Kasih Sekali Lagi Yana..

5 ulasan:

  1. murah rezeki yana.. :)
    byk dapat pahala gumbirakan hati makpak...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...anak yg baik..

    Passstt!..kak! bila diamati betul2 muka yana ni sebijik mcm muka akak..Agak2 masa muda dulu muka akak cute mcm tu ya..

    BalasPadam
  3. kak...cara yana tuee..cam cara CT...CT cam nyerrr punn akan gumbirakan mak ayah dan adik2....bertuahh nyerr akak.....sejukk perutt akak ngandungkan dia kan.....n tuee kek fav ct...white coklat macadamia nyekkk

    BalasPadam
  4. pulut dan kek sme sedap tuh... ari Rabu dah x leh tgk, sajer jer terliur...hehehehhe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers