OOO

Jumaat, Ogos 20, 2010

Tak kira...nak jugak........

Bila suami akak tenguk bil suratkhabar...dia terkezut..
Apa pasal mahal sangat..
Ina....tak yah lah lagi nak beli suratkhabar dan majalah ni..
Akak membantah dengan sekeras-kerasnya.....
Mana boleh..Ina nak langgan jugak!!!!!!!!!!

Ala..Kan sekarang ni dah ada on9..gi ajer kat situ..
.
Tak bestlah bang, sebab tak dak gambar sangat...pastu bukan semua berita ada dalam suratkhabar tu.
Dan lagi satu sebab...tak ada iklan nak tenguk...Ina nak tenguk harga barang runcit, kosmetik dan yang paling penting..
 Nak tenguk apa yang saleslah....rugi bang kalau tak pergi.....
harga murah tau bila sales.....

Suami akak dah geleng kepala...

Betul tak orang pempuan..kita memang suka tenguk iklan sales kan..kan..kan....terutama nak hari raya ....

30 ulasan:

  1. langgan jangan tak langgan, bagus membaca tambah pengetahuan, hmm kalau tak pun, boleh guna duit nuffnang, sure kakina banyak dapat kan

    Tips Mudah SEO

    BalasPadam
  2. surat khabar lagi banyak info terutamanya berita tempatan. dalam on9 banyak tak ada. kak duit nuff x boleh bantu ke.. hehehee gurau je.

    BalasPadam
  3. kekeke!mmg pun kak.sy kalau balik malaysia,hangkut majalah sebanyak2nya.pestu khatam segala jenis iklan,order online.mueheheheh!

    BalasPadam
  4. matjoe pon sama. mmg sonok tgk iklan. jamu mata, sambil pasang angan2....

    BalasPadam
  5. ermm...rajinn akak baca buku...saya malass...kak..baik baca yng ON9 jerr..lagikk pun buku blajapun byk tak abis baca lagikk...huhuhuhuhu

    BalasPadam
  6. setujuu...
    jom g shoping!

    BalasPadam
  7. hehehehe..betul2..yg pntg sales kena tau bila, kat mane, brg ape..hik3x..

    tang lain xbaca pun xpe..

    BalasPadam
  8. hahahah..SALES tu yg penting yer?:D

    BalasPadam
  9. tulisan agak comot.. haha =P

    BalasPadam
  10. setuju..pantang tengok sales

    BalasPadam
  11. heheheee......... azwa setuju dgn akak.....coz, azwa selalu suruh iman beli surat khabar pd ari sabtu n ahad semata-mata nak tgk aper yg SALE..... hahaahhh

    BalasPadam
  12. suka2 tgk iklan...mujur la sopin mall tu sume byk kat kl kak..cikkamal urut dada la dia...hihihi...

    BalasPadam
  13. hari2 kat pagar rumah & dalam peti surat macam2 iklan sale ader....

    BalasPadam
  14. betul3x..buat versi upin ipin..hahahaha...majalah dan wanita x dapat dipisahkan...

    BalasPadam
  15. Hahaha...sama la kita kak. Dulu, kurang aktiviti tengok sales2 ni, tapi skang bila da kawen, wajib tau bila ada sales, kat mana, apa yang sales nya. Sebab banyak benda kita boleh jimat ;p

    Maklumlah, ada rumahtangga yang perlu dijaga. Nak pulak hati wanita, tengok itu cantik, tengok yang ni berkenan. Haaa...cane? Wanita dan sales...dah tak boleh pisah dah. ;p

    BalasPadam
  16. kekeke...kak ina ayat baik punya...pastu cik abang setuju tak?

    BalasPadam
  17. kalau camtu...kena cadangkan akhbar online lebihkan iklan sales lah

    BalasPadam
  18. Setuju... mana leh pisah dengan sale...!!!!

    BalasPadam
  19. salam kak ina...betul la kak ina on9 ngan pegang mag betul2 lain rasanya..klu blh webpage tu sy nak dlm bntuk printed pastu sblm tido blh belek page by page br puas hati ....blh plak gitu eyh :)

    BalasPadam
  20. kakakakakh caya lah kak ina...Tash setuju dgn kak ina..... bileh lantik kak ina jadi wakil rakyat ni..bersuara utk wanita

    BalasPadam
  21. stuju kak, liza salah sorang yg tak tahan tgk perkataan sale :)

    BalasPadam
  22. Salam kak Ina.
    Saya kalau nampak ada sales pun tak boleh pegi jugak. Uhuk2....

    BalasPadam
  23. Hahaha..uihhh..akak nie..yelah kalau tak boring gak ek..takpe nanti jai slow talk dgn suami kak ina..hehe

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  26. huhu tol kak!! sangat setuju.haha.. selalu tgk majalah ke tgk akhbar ke mesti nak tgk iklan. nampak sales je da rambang mata.. lum lagi gi tu.haha

    BalasPadam
  27. salam kak ina
    ok ape tngk iklan..kalo tak mo beli pun at least kita tau market price satu2 benda..org laki tau ker?hihi..sbb tu bab2 buat budget tuk keluarga pompuan lagi terror..betul tak?

    BalasPadam
  28. salam kak
    suami saya suka baca metro,hari2 dia beli kecuali ahad....byk sgt iklan

    saya mmg geram dgn iklan cavenzi tu

    BalasPadam
  29. Ntah la kak. Agaknya sejak dah beranak pinak ni, saya jadi "bukan kaki shopping" dah. Saya jd rimas kalo g tempat2 yg crowded neh... Perghhh... jimattttt... hehehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers