lazada

Lazada Malaysia

Isnin, Oktober 25, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Dah Kena Gam Gajah NI..
Untuk N3 terbaru sila scroll ke bawah

Nak tak hadiah dari akak...


Contest ni di buat sebab akak hargai semua pengunjung akak yang sudi menyokong akak dari dulu sehingga sekarang sehingga visitors/pengunjung blog akak yang telah mencecah 400,000 orang. 


Disebabkan jasa baik anda semua alhamdulliah sekarang adalah dapat sikit RM dari BE dan juga sempena blog akak akan mencecah ke usia 2 tahun pada bulan November ini.  

Senang ajer nak dapatkan hadiah  ini.  Cuma letakkan sekeping gambar..
@ Rasanya ramai yang ambil gambar masa gi open house kan...tak kisahlah gambar bersama keluarga, sanak saudara dan teman-teman. ..

Gambar tak kiralah lucu ker..candid ker..suka hati kalau nak letak kata lucu pun boleh (kira bonus kalau letak)..yang best masa tengh makanlah yer
 tak letak pun boleh...
Bagilah tau serba sedikit di mana gambar di ambil, di rumah sape, bila dan di mana.

Akak tak letak syarat-syarat yang susah...senang ajer...

1.  Buat N3 pasal blog akak..tak kisahlah macamana cara nak tulis..nak kutuk pun boleh.
2.  Letakkan link akak di N3 tersebut.
3.  Tinggalkan komen kat bawah N3 ini.  Kalau kat shoutbox akak tak kira yer..dan jangan lupa letakkan permalink anda.
4.  Tarikh tutup pada atau sebelum 22hb. Oktober 2010 jam 12.00 tengahmalam.

Dan yang paling penting sekali kenalah letak ayat ni di penghabisan N3 yer..

5. Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan  darkbatman.

Hadiah-hadiahnya  ialah
Bagi pemenang pertama..
1)  kalau perempuan boleh pilih nakkan sepasang kain cotton (dalam 4 meter) atau 
 pashmina (selendang panjang) dan 
 2) top up sebanyak RM30.00 dan
3)  wang tunai sebanyak RM40.00
 (masuk cara on9 dalam bank) dan
 
4)  voucher bernilai RM70.00 sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)
5)  sehelai t-shirt  limited edition pop art design berharga RM50.00 sumbangan 
http://www.cometcloth.com  & http://www.chearmster.com
6) I biji  home made cheese cake berharga RM25.00.  Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM30.00.  Sumbangan dari
7)  Blog akan di terjah oleh akak.
 Kalau pemenang pertama lelaki..
a)  kenalah ambil hadiah t-shirt tu dan 
b)  top up RM30.00 dan 
c)  wang tunai  sebanyak RM40.00.
d)  sehelai t-shirt  pop art berharga RM50.00 sumbangan 
 
e)  voucher sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake)
f)  I biji  home made cheese cake berharga RM25.00.  Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM30.00.  Sumbangan dari
g)  Akak akan buat N3 special khas kat blog yang menang. (kiranya sama hadiah..cuma beza lelaki dan perempuan)
2.  Untuk pemenang ke 2..
a)  1 kotak kecil teh taj mahal dan
b)  top up RM30.00
c)  wang tunai RM20.00
d)  sehelai t-shirt  pop art berharga RM50.00 sumbangan 

e)  voucher  RM50.00 sumbangan chocoxon (boleh di tukar kepada cokelat/kek/cupcake) 
f)  I biji  home made cheese cake berharga RM25.00.  Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM20.00.  Sumbangan dari
http://www.wheretoeat-akuzle.blogspot.com/ dan
g)  special N3 untuk blog yang menang.
3.  Pemenang ke 3
 a)  sebalang tart nanas (lebih kurang 100 keping untuk yang tinggal di area kl, pj atau shah alam ajer yer-kalau jauh  dari Lembah Kelang akak bagi top up RM10.00) dan akak akan jumpa sendiri pemenang yang bertuah  

b)   sehelai t-shirt  pop art berharga RM50.00 sumbangan 

c) top up RM30.00 (boleh pilih..kalau nak cash pun tak per)
d)  voucher bernilai RM30.00 sumbangan chocoxon  boleh di tukar kepada (cokelat/kek/cupcake)
e)  I biji  home made cheese cake berharga RM25.00.  Jika pemenang di luar Lembah Kelang hadiah akan di tukar ke top up RM10.00.  Sumbangan darihttp://www.bendasedap.blogspot.com/ 
f)  terjah ke blog yang menang
4. Pemenang  No 4 

 
a)Sumbangan dari http://www.nostalgialama.blogspot.com/
  • 1 set teko cawan dll Bunga Bakul Merah:1 biji teko (bernilai RM35.00)
  • 3 set cawan (bernilai RM45)
  • 2 unit piring mungkum kecil (bernilai RM10)
  • 3 unit mangkuk kecil bubur (bernilai RM20)
  • 1 piring bujur (bernilai RM25)
  • 3 unit sudu (bernilai RM10)
Berjumlah  RM145.00
b) Top up/cash RM20.00
c) 1  balang biskut choc hip-50 keping setiap satu Bernilai RM25.00-sumbangan http://www.rahzbakers.com/

5.  Pemenang Ke Lima
 a) Sumbangan    http://www.buttonplanetent.blogspot.com
  • 1 set goodies dari Button Planet Enterprise:
  • 2 pen pelbagai color (bernilai RM 4.00  setiap satu)
  • 1 pen Hello Kitty  (RM5.00)
  • 1 pen Winnie the Pooh  (bernilai RM 5.00)
  • 1 pen kartun Jepun  ( RM4.00)
  • 1 wooden padlock  (RM7.00)
  • 1 pack colorful wooden  pegs  ( RM3.00)
  • 5 pcs tulips wooden peg logs  (RM4.00)
  • 5 pcs wooden ladybirds  (RM4.00)
  • 1 pack of assorted hearts buttons (RM10.00)
  • 1 pack tea pot buttons   (RM5.00)
  • 1 pack Agoya natural sea shell buttons (RM8.00)
  • 1 dozen animals fun pins   (RM20.00)
  • assorted buttons  (RM10.00)
Berjumlah = RM93.00
b) Top up/cash RM20.00
 
c)  1 balang biskut choc hip-50 keping setiap satu Bernilai RM25.00-sumbangan http://www.rahzbakers.com/   
Pemenang Ke 6
a)  Sepasang telekung sumbangan 
 dari daydeck
 b) Top up/cash RM20.00

c)  1 balang biskut choc hip-50 keping setiap satu Bernilai RM25.00-sumbangan http://www.rahzbakers.com/

Pemenang tempat ke 7
sumbangan

b) Top up/cash RM20.00c)  
c)  1 balang biskut choc hip-50 keping setiap satu Bernilai RM25.00-sumbangan http://www.rahzbakers.com/
 Pemenang Tempat ke 8

a)  Sebuah buku bertajuk Soal Buku Soal Jawab Remeh-Temeh tentang Nikah Kahwin tapi Anda Malu Bertanya sumbangan 
http://www.galeriwahida.blogspot.com/ 
Harga: RM 20
b) Top up/cash RM20.00
c)  Sebalang kecil biskut chocolate chip bernilai RM20.00 akak punya.  Kalau jauh dari Lembah akak tukar ke top up RM5.00
Tempat ke 9
 a) Sebuah buku Tariq: Penakluk Andalusia (novel islamik) berharga  RM15.00-sumbangan http://furdunesia.blogspot.com/
b) Top up/cash RM20.00
c)  Sebalang kecil biskut chocolate chip bernilai RM20.00 akak punya.  Kalau jauh dari Lembah akak tukar ke top up RM5.00

 Pemenang tempat ke 10 - 17
 a)  RM10 cash/top up untuk 8 orang pemenang sagu hati (RM10.00 x  8 pemenang)

Untuk Pemenang tempat pertama, kedua dan ke tiga
a) Ruangan iklan untuk sebulan buat pemenang 1 - 3
Sumbangan : http://yanmieonline.com salah se orang blogger yang terror dan otai 

Juri yang terdiri dari anak-anak dan tali barut akak..sape dia..biarlah rahsia.  
Gambar yang paling menarik dan kreatif akan di pilih oleh juri dan keputusan adalah muktamad.

Senang dan bestkan hadiah-hadiah yang ditawarkan bukan...jomlah reramai sertai contest akak ini. 

***Perhatian kepada yang ambil bahagian...
sila edit balik tang syarat no 5...sila edit semula..dah ada penaja baru.  


Oleh kerana tarikh hampir tamat, akak dah tak terima dah  sponsor baru.  Terima kasih kepada yang  bagi sumbangan.  Budi baik kalian akan di kenang juga.

Setelah tamat contest ni..bagi akak masa yer dalam 3-4 hari  nak cari pemenang.  Hadiah akan di uruskan selewatnya seminggu. Harap maklum.

149 ulasan:

  1. salam kak

    waa,akak ina buat contest :)

    InsyAllah saya mau join

    BalasPadam
  2. wa..contest..nak kena gigih buat la cam nih...nanti Lisa join eh..menang kalah belakang kira

    BalasPadam
  3. fuyoooo hadiah saguhati dapat kuih raya! bestnya! ^_^

    BalasPadam
  4. bestnya hadiaahh...nak join la camni..

    BalasPadam
  5. wah.. menariknya adiah!
    kompom nk join!

    BalasPadam
  6. wah ada contest.. best gak hadiah dia

    BalasPadam
  7. menarik & daku tertarik. harus dicuba ni, kot2 la leh menang.
    nanti nk godek2 gambaq

    BalasPadam
  8. Nak...nak...nak... nak gi korek gambar idifiltri lalu utk contest ini....

    BalasPadam
  9. nak join dan sponsor sekali ble?hik3...mahu kak ina terjah blog saya ...umm..hadiah sponsor camne yang kak ina tengah cari?

    BalasPadam
  10. Salam kak ina KL..kak, saya tolong kempen utk akak yeaa, tapi saya tak join lah, sebab saya sendiri dok jadi bibik jeee kak raya nihh..kesian kann..saya tolong ikhlas, alah kita kan geng masak2 dah lah tu geng teko antik pulak..hahaha..nanti saya buat yeaa..

    BalasPadam
  11. i like tat nenas k ina. memang sedap tau

    BalasPadam
  12. salam..hadiah nmpk menarik.. msuk bertanding utk memeriahkn suasana berblog..thniah kak ina sb buat contest ni..kene cari pic dulu..hehe

    BalasPadam
  13. nak join nak join.. nak selak2 balik gmbr candid ni

    BalasPadam
  14. klu gambo tak de muke kite boleh ke join?

    BalasPadam
  15. Salam Kak Ina,

    Berikut link untuk penyertaan dari saya..

    Penyertaan Kasawari

    Terima Kasih.

    BEEP BEEP

    BalasPadam
  16. ada tak saguhati untuk penyertaan yg awal diterima.. hehe

    BalasPadam
  17. wah akak mmg menarik,meletup and debom..hehe
    mana nk cari pic open house ni..huhu

    BalasPadam
  18. uihhhhh..ok..ok..nak join...

    BalasPadam
  19. Salam Kak Ina...lieza juga memberi sokongan dgn menyertai peraduan yg akak anjurkan itewwww...

    http://ezadlieza.blogspot.com/

    terima kasih kak.

    BalasPadam
  20. Kak Ina tolonggg..

    saya tersilap letak permalink tu la...mcm mana yer...ada sesapa bole bantu...

    penyertaa lieza <a herf="http://ezadlieza.blogspot.com/2010/09/tertunailah-hasrat-di-hati-contest.html

    BalasPadam
  21. salam;
    kak nak join gak contest nih hehehe...nanti nak ambik gambar open house ahad ni ek nanti kita masuk hehehehe

    BalasPadam
  22. Nak Joinnn...Biler Tutupnyer nie Kak??

    BalasPadam
  23. semalam ker dah tutupnya...terlepas ler plakkk...huhuhu

    BalasPadam
  24. eeeehhhh..eeeehhhh....silap lerrr...nie baru bula 23Sept...tutup 22october...hehhehe...sempat lg nak join nie...

    mataku ini separuh buka..separuh tutup nie kak...akak abaikan ajerk yer komen2 kat atas tuu...hehehe..salam kenal2 kak...dari azue...

    BalasPadam
  25. kak, kalo nak jadi sponsor, nak sponsor camne? leh promot blog saya skali.hehehehe...tada la kak. cuba ja.

    BalasPadam
  26. Waaaaa.... ada contest yang menarik ni. Nanti saya fikir-fikirkan yek.

    BalasPadam
  27. hik..hik..nak join..tp blom gi umah terbuka lg.. sumer tertutup jek

    BalasPadam
  28. kak ina, insyaallah sy akan join, tp tggu saya pegi open house dulu ya.. :)

    BalasPadam
  29. wowwwww...skang ni musim contest..tis weekend ni la kak ..skng ni cuba mencari masa free...

    BalasPadam
  30. bermurah hati nak sponsor..ok tak??kalau nak join sekali aci tak?hehehe

    BalasPadam
  31. teringin nak join. tapi skrg nie tengah sibuk..smpai bulan dec..len kali kalau ada lagi pasti join.

    BalasPadam
  32. salam kak ina,

    entri dan gambar sudah siap!
    Lawan Makan Laksa

    hehehe...

    sila semak ye :))

    BalasPadam
  33. wow bestnya nurul mahu join dan mahu sposar hadiah boleh join sekali tak??

    BalasPadam
  34. waa...nak join, tapi dis weekend yg byk open house..

    BalasPadam
  35. Assalamualaikum Kak Ina,

    Zura nak sponsor..kikiki masih terima lagi ke? apa email kak ina ek...email saya my8176@yahoo.com

    BalasPadam
  36. insyaAlla sy joint, nak dptkan terjah kak ina utk blog sayer

    BalasPadam
  37. salam k.ina cayang.. amboi3x.. bestnyer hadiah2 akak.. sume made in INDIA yer..hik3.. anak dara ada kat sana kan kak.. ish.. jeles tul, geram tgk kain2 dari INDIA tu kak, kwn zaza ckp kain deorg sedap pakai.. lagiiii jeles sbb dah terlepas tarikh.. contest tutup 22hb, zaza baru dapat bukak tenet 23hb... huhuhu.. xper lah.. xder rezki kan..
    smg pemenang2 akan lebih menghargai blog k.ina KL nih sbb blog k.ina macam2 adaaaaaa... :)

    BalasPadam
  38. Salam Kak Ina..
    ni link entry penyertaan Lin utk peraduan kak Ina tu....

    http://linmdnoor.blogspot.com/2010/09/contest-cuba-nasib-peraduan-kak-ina-kl.html

    BalasPadam
  39. salam kak, sy nak join jugak boleh?dpt tau dr blog CMG. tp dlm ms yg sama sy nak sponsor sket hadiah.. hehe.. (tamak tol aku ni)
    Contest kakinaKL
    kalau boleh sy sponsor, sumbangan mungkin dari sini la..
    sekian terima kasih..hehe

    BalasPadam
  40. salam aidil fitri kak ina

    saya nak join jgk ya

    http://tungkukayu.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  41. Salam Kak..
    Ok, Lin dh C&P kata2 ayat tu yek..thankx kak, maaf le bru per-1 kali cuba, serba x lengkap jd nya..hehehe
    lps ni kena bc mntera ni byk2..hehehehehe nk menang!

    BalasPadam
  42. Salam kak

    akhirnya,berjaya juge saya join ;)

    http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  43. salam.

    nama saya shaizhar
    no ic **1111-**-****
    no tel: 013 ada 017 pun ada 016 dah lama masuk air

    penyertaan saya seperti berikut:-

    http://shaizhar.blogspot.com/2010/09/610-syawal-contest-gambar-kenangan-open.html

    TQVM

    BalasPadam
  44. Wajibb saya join nih..
    Tp 1 openhouse pun lom pegi lagi macam mana? Hahaha..
    Malam nih baru nak pi.. Nk kene snap bebanyak nih...

    Btw saya lelaki, kalau menang nak buat hadiah kain leh? Alah jgn risau xminta kain lace pun, nak kain cotton jer nk buat baju raya haji plak.. Kikiki..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  45. salam kak. wah menarik...nnti yan cari gmbr open house td...hahhaaa


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  46. kakina pnya pasal yang dh entry td...kikiki cekidaut okies :P

    Kak Ina KL punya pasal


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  47. nak join gak... adiah best ni..\
    jap cari picca

    BalasPadam
  48. http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/09/aku-cari-kawan-dan-hadiahheee.html

    ini link kontes ye kak ina...salam perkenalan tuk kak ina...masuk2 blog nih trus join kontes heee...klu ada yang kurang kat entri tu bagi tau ye,..tq kak

    BalasPadam
  49. salam...
    lulus x ni kak ina?

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  50. Kak Ina

    Nie entry Mumun..

    Nak submit kat akak nieyh..

    Amek taw..

    http://miss-niera.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    doakan sy menang, eh tetibe.. hehe tq!

    BalasPadam
  51. wah.
    contest menarik !
    izinkan saya join.
    erk.
    ni dia entry dia :

    http://www.budaklelaki.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    :)
    salam kenal Kak Ina KL.

    BalasPadam
  52. kak ina...
    dengan berat hati sy send pict nie..
    susah buat keputusan..
    hehe

    http://2.bp.blogspot.com/_jneBwHIyTUU/TJ8xI-v-FKI/AAAAAAAAA7E/z4xLWvzKO2g/s320/raya+ramun+2+edit.jpg

    BalasPadam
  53. salam kenal..selamat hari raya.
    sy pn nk join.

    http://miezaniera.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  54. Ina...hadiah best2...

    SELAMAT HARI RAYA...

    Tapi bab masuk contest ni anie tak pandailah...heheheh

    BalasPadam
  55. http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/09/aku-cari-kawan-dan-hadiahheee.html

    ni dah update nih kak ina.. tyajuk dah diperbetulkan...

    ya allah semoga aku berjaya..amin

    BalasPadam
  56. salam kak ina.. saya nak sponsor hadiah juga..kak ina cek emel ye..kalau tak ada emel saya dalam inbox, cek dalam spam ye..takut terlepas ke situ..hadiah yang tak seberapa tu sumbangan dari Galeri Wahida..

    http://www.galeriwahida.blogspot.com

    Harap kak ina sudi menerimanya.. = )

    salam perkenalan dari saya,

    Wahida Ibrahim

    BalasPadam
  57. salam K.Ina..
    saya suka jenguk blog akak ni..selalu jadi silent reader jer..tengok ada contest macam menarik nak join tapi segan pasal blog saya tengah x stabil baru tukar hosting..xpelah...nanti2 buat contest lagi ye..tingin join

    BalasPadam
  58. Kak ina, ni la link post saya... Hahaha.. kak Ina tetap HEBAT!!

    http://www.hilalazmi.com/2010/09/luahan-perasaan-untuk-kak-ina-kl.html

    BalasPadam
  59. Maka tertunailah hasrat di hati saya dengan mengedit tajuk entry.... :P harap dah cukup syarat.. kak akak kan??

    <a herf="http://http://www.hilalazmi.com/2010/09/luahan-perasaan-untuk-kak-ina-kl.html>

    BalasPadam
  60. salam, manarik la...nak join la...

    BalasPadam
  61. kak ina.. saya nak join gak! hehehe

    BalasPadam
  62. salam k ina..chah dr Ganu pun join jugak ni..mari semak N3 saya kat Teratak Puteri tau..

    BalasPadam
  63. wah...ramainya nak join contest kak ina..kalau yang sponsor hadiah, boleh juga ke join contest?hehe...

    BalasPadam
  64. salam kak ini...
    naper yer saya jumpa contest jer hari ni?? tetiba cam rajin nak join..
    insyaAllah nnti siap n3 sy g tau..
    hmm nk cari gali photonya dulu hehe.

    pepun good luck semua...:-)

    BalasPadam
  65. salam.. kak ina..
    saya dah buat n3 untuk contest ni.. sudi2kan la jenguk ye.. :)


    http://atiqahhanani.blogspot.com/2010/09/first-time-masuk-contest-lalalla.html

    BalasPadam
  66. sorry k ina..lupa nk wat link blog penaja bersama tu..hehehe..dh link dah..k ina meh check smula kt teratak saya ya..

    BalasPadam
  67. Salam Kak Ina....Entry Untuk ccontest akak nie dah siap tauu....Cuber nengok sini....Muahhhhhssss kak Ina...hehehhe

    http://azueriena.blogspot.com/2010/09/contest-kak-ina-kl_30.html

    BalasPadam
  68. ok akak...tenkiuu dah linkkan dahhh

    BalasPadam
  69. dh tukat tajuk & dah link semua penaja terbaru setakat hari ni..check ya..

    BalasPadam
  70. salam kak ini.

    ni ya penyertaan dari puteri, sudi-sudi la ziarah ya...

    http://puteriazanideco.blogspot.com/2010/09/give-away-dari-kak-ina-tertunailah.html

    wassalam..

    BalasPadam
  71. nice sgt entry kak ina... byk enty yg menarik... suke sgt.sy bru bljr bt blog. rjn tu singgah2 le...

    BalasPadam
  72. woweeee... Ina buat contest.. bagusnya.. hadiah pun dasattt... tp mama takde gambar dan tak reti nak menulis hehehe.. cukuplaa mama dgn seronok tengok uols semua seronok .. besttttt...

    BalasPadam
  73. SALAM KAK INA
    ini link saya :-)

    http://asyrafhamasaki.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  74. salam, k ina... vaa vaa voom sme adiah2 contest k ina neh... yg paling hebatnyer sponsor2 tuh amatlah ramei.... sy pon nk sponsor gaks, kak... mana email adds akak? k ina tinggalkan kt FB sy yer? inbox me.... tqvm

    BalasPadam
  75. salam kak ina..boleh tak kite sponsor...dan join contest...

    http://885cuteoven.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  76. emm..saya pun nak tahu juga..tapi nanti dapat balik hadiah yang di sponsor..macam buruk siku plak..hehehe..

    BalasPadam
  77. kak ina...sumi joint...
    kul 1 pagi (05.10.10) baru publish...hehehe)

    Harap dapat diterima...

    Thanks yek kak...



    http://sumijelly.com/2010/10/05/contest-gambar-kenangan-open-house-aidil-fitri-2010-rumah-terbuka/

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  78. Todo dinбmica y muy positiva! :)
    Gracias

    [url=http://www.elcohkg.com/]Truden[/url]

    BalasPadam
  79. Salam kak Ina,
    deqlis dh join...
    meh laa jenguk..salah ke tak cukup syarat ke meh bg tau..
    http://ellismelia.blogspot.com/2010/10/contest-kak-ina-kl-gambar-open-house.html

    hrp2 berjaya laa..Amin

    BalasPadam
  80. boleh sajer wahida ..no hal lah

    BalasPadam
  81. kak ina, me dh join.. tlg tgk2 kan ek.. tq.. ^_^

    http://farra8979.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  82. wah kak....dasyat2 la hadiah semua~

    BalasPadam
  83. http://mummy-ila.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    kak ina..ila join tau.. jgn lupa check & list my name sekali ye..
    hope ada rezeki ...:)

    BalasPadam
  84. zqah join yea kak ina =)

    http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  85. salam sis...

    wah lumayan2nye hadiah..hebat betul akak kita nie..


    jemput ke sinar raudah..
    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/di-tindih-makhluk-halus-semasa-tido.html

    BalasPadam
  86. dah join gak ye kak ina

    http://denuanza.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html#links

    BalasPadam
  87. wow...bestnyer kak....hadiah sumer menarik2...

    BalasPadam
  88. nak masuk gak tapi berapa keping gambar ek kak..tak menang takpe..saja memeriahkan

    BalasPadam
  89. dh join..
    :)

    http://dengngeklgngek.blogspot.com/2010/10/contest-raya.html

    BalasPadam
  90. Nak join ke x contest ni!!???
    Hmmmm...
    Salam singgah sekejap... :)

    BalasPadam
  91. Assalamualaikum Kak Ina..
    Salam perkenalan..

    Aina join contest yer..
    linknyer :-

    http://purplecrazz.blogspot.com/2010/10/jom-join-contest-dari-kak-ina.html

    mudah-mudahan ada rezeki untuk Aina & Oficcemate especially kuih TAT tu..hehe.....

    BalasPadam
  92. bANYAK NYA Hadiah yg Kak ina tawarkan. Nak join la.....

    BalasPadam
  93. K ina,
    kite dah siap pun entry untuk contest nie.

    Nie linknya : http://www.ciklilyputih.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    (mintak2 dpt tart nenas sebalang dgn set teko tu ek huahuahuahua...)

    BalasPadam
  94. Salam Kak Ina,
    Saya pun dah buat gak ni

    http://www.daydeck86.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  95. Salam kak,

    Akak dah organise contest yang best ni, mana leh tak join kan, hehehe...

    ni linknyer ye kak...

    http://ibnunaeem.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  96. dah pun join..

    http://zuriey86.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  97. kak ina linn menjoinkan diri... cekit dot... hehehhe

    http://www.ciklinn.com/2010/10/hebat-sangat-ke-kakinakl-tu.html

    BalasPadam
  98. Assalammualaikum...
    Kak Ina....kiterr join k.....

    http://ctnurmarlissaa.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    mudah2hannn....saya bernasib baik....amin....

    BalasPadam
  99. Salam
    Yan join :P

    http://izyanadiah.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  100. salam kak;
    kita dah join...nanti akak terjah blog saya ye....ni link...

    http://shiorila.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    amin..huhuhu

    BalasPadam
  101. salam kak ina, me dah create n3 utk join, cuba lihat kat sini..

    http://asfiedaimpiana.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    minta komen kalu ada yg tak betul yer...tq

    BalasPadam
  102. ade surat tuk akak.. tp baca kat blog saya hehheheh ..x terbuat link.sowi

    BalasPadam
  103. salam kak ina..

    nak nangis tau sy xdek gambo raya huwaaa.. sy nk sponsor lah tp xdek email akak..

    email sy : elysuhaili@yahoo.com

    tengkiuu xoxo

    BalasPadam
  104. Enabling laws served to increase the amount of health insurance sold in states. http://insuranceinstates.com/minnesota/Minneapolis/Primerica%20Financial%20Services/55428/

    BalasPadam
  105. Dah updated N3 utk penaja..k ina check ya..

    BalasPadam
  106. salam kak ina~

    roros join nih~

    ni linknyer: http://rosmarieza2010.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    doakan roros menang yer?:)

    moga ade luck untuk menang~;)

    camat ary raye kak~ hikhikhik:)

    BalasPadam
  107. dah join dah...hik3...

    http://www.eyriqazz.com/2010/10/gambar-kenangan-open-house-aidil-fitri.html

    BalasPadam
  108. salam kak,

    rasay sy dah edit tang sponsor tu. tq sudi igtkan yer kak!

    BalasPadam
  109. salam kak..

    saya dan buat entri untuk contest ni..

    teruja sampai menggigil ni hehe
    ni link dia

    http://fawwaznuha.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house-aidil-fitri-2010-rumah-terbuka/

    BalasPadam
  110. salam kak,

    siap entri untuk contest nie..

    ha..cube2 dulu..
    nak masuk contest grant nieyh! hehe..

    ni link fiza>>>

    http://matapenaalsunan.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  111. kak ina, nak join buleh?

    http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  112. dah jumpa dah, hi hi hi, sowi, sy terlepas pandang...

    BalasPadam
  113. okey kak, dah betulkan entry tu..nanti singgah check ye ;)

    BalasPadam
  114. kak ina, ini link saya,
    http://ceritakosong.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  115. salam kak ina...

    saya nak join jugak..hehehe

    BalasPadam
  116. Salam kak ina cayang..

    ok.. zaza dah kotakan janji zaza nk join contest akak yang best nih.. nih contest kedua yang zaza join setelah bergelar blogger.. hahaha.. contest pertama contest utk baby.. gambo hanin jer lah kak ina oii.. haa.. kali nih masukkan pulak gamboo mak dia yang tengah membolat nih.. hehehe..

    ok kak.. nih link zaza ekk.. singgah2 la jenguk yer kak..

    http://zalizazakaria.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    tq yer kak ina.. muahh!

    BalasPadam
  117. kak ina.. mmg dapat sambutan ekk contest akak nih.. wahhh... semoga traffic akak terus up yer.. :)

    BalasPadam
  118. fatten joint gak tau.. x sabar nak tau pemenangnye..

    http://fattenjimale.blogspot.com/2010/10/nak-joint-gak.html

    BalasPadam
  119. kak ina.. sori, saya block blog saya... tapi saya dah emel gambar tu kat emel address akak :)

    BalasPadam
  120. salam kak ina
    akhirnya dapat jugak join
    sempat lagi kan
    wish me luck

    sila terjah
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  121. x sabarnye mo tau keputusan.. ^_^

    BalasPadam
  122. salam k.ina..
    k.. zaza dah update.. check yer nanti.. betul ker tak.. tq kak! muaahh!

    BalasPadam
  123. wahh malam ni kan penamatnya..hoho sengot betul ni sampai 30 lebih penyertaan

    BalasPadam
  124. Salam Kak Ina,

    saya dah join...

    Ni permalink saya:

    http://petaibududurian.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    TQ

    BalasPadam
  125. salam kak ina

    me dh join!!

    http://suzie284.blogspot.com/2010/10/0-contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  126. Salam Kak Ina,
    rasanya sayalah peserta terakhir yang sampai digarisan penamat.

    biar lambat asal menang....hehehe

    http://mawarmerah7.blogspot.com/


    Ok.....byeeeeeee.

    BalasPadam
  127. salam kak ina,

    last minit join ye kak b4 pukul 12..hihihi

    http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    thanks..

    BalasPadam
  128. SALAM AKAK..JOIN CONTEST NI..
    HOPEFULY DITERIME ENTRY NI YG DI BUAT LAST MINUTE :(

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  129. salam kak ina.. penyertaan saya disco ke.. cek nama xde pun kat tepi.. hehe

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  130. x smpat join la plak..rugi2..huhu

    BalasPadam
  131. waa baru perasan kak,saya baru edit balik

    http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html

    BalasPadam
  132. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  133. For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

    BalasPadam
  134. HALO....
    Dari jakarta selatan nich...
    salam kenal semua...
    anda juga bisa mengunjungi jasa pengamanan... makasih

    BalasPadam
  135. Orang jateng mampir nich,,,
    lihat tanamanku juga ya...salam

    BalasPadam
  136. Most brides want to go to the Wedding Dresses stores to pick wedding dresses.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...