OOO

Sabtu, September 25, 2010

Setialah pada yang satu ( 1 love Nuffnang)

Akak nak pot pet..pot pet ni...

Bila akak gi blogwalking ....akak selalu terbaca dan tertenguk tentang penulis blog yang selalu berpaling tadah dengan pengiklan.

Sekejap ke situ..sekejap ke sini....tak nak setia pada yang satu.  Mungkin kat sini dia rasa dia tak dapat income banyak.  Jadi dia pun tukarlah kepada yang lain.  Bila ada hal terjadi ..dia akan balik semula pada yang asal.

Akak akui akak dulu pun macam tu..frust sebab jarang dapat RM (ala bukan boleh kaya pun cam Redmummy dan Kennysia)..pernah gak terlintas nak gi ke hijau.

Nasib baiklah tali barut akak memujuk akak dengan kata-kata semangat sehingga akak terjaga dari mimpi setelah tidur di siang hari.

Dan sekarang ni dah berpijak di  bumi nyata yang berblog ni susah nak kaya raya.  Kalau berjaya pun mungkin ambil masa bertahun.  Macam Redmummy..dulu cuma dapat RM90 masa mula-mula berkecimpung dalam dunia blog..sekarang ni setelah lebih dari 5 tahun (lama kan) barulah beliau menjana pendapatan sebanyak tu.

Macam akak juga...dulu tahun pertama baru RM200 lebih..sekarang alhamdulliah..lepaslah nak buat pelaburan sedikit.

Akak kena ambil masa juga nak berjaya macam tu, ibarat bertatih dulu, baru merangkak dan terus berlari.
Oleh sebab terlalu setia ada yang kata akak orang kuat Nuffnang (masa gi ke event Gengblogger)
 wah best tu...semuga masinlah mulut mereka yang berkata begitu...
 Ingat tau..setialah pada yang satu..(gambar dari facebook syahirul)
 bila jumpa blogger ashik gelak ketawa ajer 
makan minum mesti ada..
orang kuat Nuffnang gak ni..Darkbatman
pojiepooh dan adik manis..luperlah pulak nama.

Sedihlah gambar masa kat sini dah hilang sebab cpu dah rosak..terpaksa cilok dari orang lain.  Jadi akak abadikan gambar gath kat sini..

p/s yang best sebab join Nuffnang ni dapt gi events ni dan jumpa orang fololur..akak?? Lambat lagi kot

14 ulasan:

  1. salam kak
    tiada shortcut untuk berjaya

    wah bertukar lagi,cantik

    kak mcm mane buat n3 paling hot ade garis2 tu..minat la nk buat mcm tu

    BalasPadam
  2. insya'ALLAH kak ina akan fofular jugak... :)

    BalasPadam
  3. cun la blog neh.. ehehe..

    kak.. nak beraya ke rumah akak......... dekat je kan kita? huhu

    BalasPadam
  4. saya pun happy dgn nuffnang, and iklan yg dia buat cantik. tak menyemakan blog

    BalasPadam
  5. kak ina..
    sayapun setia ngan nuffnang je =)

    BalasPadam
  6. SAlam kak Ina, saya da tau knp emel saya tak lepas, Akak punya emeil mcm ada limiter. kena daftar baru bole hantar emel

    BalasPadam
  7. CPU rosak? Siannyer akak.. Dah betulkan tak? Yang pelik cilok² pic dari org lain dapat pic saya jugak ek? Tumpang glamer sattt! Hahaha..

    Kak, saya punn setia pada yang 1 walaupun dah masuk 2 tahun hetu² gak earning saya, redha jela.. blogger murahan..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  8. salam kak, amboiii mesti gelak panjang jumpa geng2 blogger nie kan..insyallah popular gak sikit hari tu, tp jgn lupa yan ye...ehehe :P

    BalasPadam
  9. Salam Kak Ina,
    Kak ina pun fofular... pengunjung pun ramai tiap2 hari... :)

    BalasPadam
  10. salam kak ina...lom dpt duit bnyk2 pun kak ina dh manyak fofular :))

    BalasPadam
  11. camne kak? ok tak? papehal leh hubungi saya :)

    BalasPadam
  12. kira dah fofular la ni.. ramai peminat..

    BalasPadam
  13. gamabr dengan sy xde kan kak he...23x

    gaya akak tue cam tgh marah je. yg tunjuk2 jari tue

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers