OOO

Khamis, Oktober 21, 2010

Al Fatihah



Al Fatihah buat  arwah ayah  eyriqazz  .    Salam takziah kepada  ibu dan keluarga eyriqazz  di atas pemergian ayah dan suami tercinta yang telah kembali ke rahmatullah pada malam 19hb. Oktober 2010Berat lagi mata memandang berat lagi bahu yang memikul.  Tabahkan hati yer eyriqazz 
Akak tak buka tweeter  petang semalam, tapi bila Daydeck sms baru akak tau nak baru buka tweeter.


Eyriqazz
U never know what u have until u lose it..ayah,i'm gonna miss u.al fatihah

Semuga rohnya di tempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman
Jika ada yang ingin menghulurkan sumbangan ...
Maybank Acc : 158088020263 ( Nor Iman Nazuki)
CIMB Acc : 13020117598528 (Nor Azlin Nazuki, Akaun Adik Bro Eyriqazz)
 Al fatihah

30 ulasan:

  1. alFatihah untuk bro eyriqazz n family ...

    BalasPadam
  2. Al Fatihah Buat Bapa Kepada Eyriqazz.. Semoga Tabah Menghadapi Dugaan...

    Tahniah, Raja Farah Dan Megat Aziz Dah Bertunang

    BalasPadam
  3. AL-FATIHAH buat arwah ayahnda eyriqazz..semoga rohnya ditempat bersama orang2 beriman...salam takziah buat keluarga mereka.. :(

    BalasPadam
  4. takziah untuk bro eyriqazz
    al fatihah untuk arwah ayahnda eyriqazz

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  5. salam takziah buat eyriqazz sekeluarga..

    BalasPadam
  6. Al Fatihah untuk Allahyarham ayah bro eyriqazz dan takziah kepada bro sekeluarga.

    BalasPadam
  7. Takziah buat bro eyriqazz.... sekurang-kurangnya kita sedekahkan AL FATIHAH....

    BalasPadam
  8. alFatihah dan salam takziah untuk bro eyriqazz n family

    wanita jalang dan jahiliah.

    BalasPadam
  9. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 yang dirahmatiNYA...

    BalasPadam
  10. takziah kpd keluarga besan Yan, moga roh arwah dicucuri rahmat...amin



    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  11. salam kak;
    kak...nape al fatihah buat eryqazz lak...patutnya buat ayahnda...
    hmmm.....takpe la.....takziah buat eryqazz sekeluarga dan al fatihah buat ayahnda ye...

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. simpati atas kehilangan, takziah buat mereka dan keluarga. al-fatihah

    BalasPadam
  14. err... kak, saya emelkan gambar, tapi masuk kat filter boxbe plaks

    BalasPadam
  15. Takziah & Al-fatihah buat keluarga bro Eyriqazz.. memang betul blog dia selalu update..tapi hari ni takda..banyakkn bersabar ye .

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  17. salam takziah tuk eyriqazz sekeluarga

    BalasPadam
  18. mmg dah tahu ayah eyriqazz tak berapa sihat. hopefully dia dpt harungi dugaan ini dgn tabah

    BalasPadam
  19. alfatihah..

    semoga family eyriqazz tabah menghadapi dugaan..

    semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yang beriman.. amin..

    BalasPadam
  20. salam auntie ina. auntie la kan.huhu.. hmm sebelum tu salam takziah buat bro eryqazz.. hmm moge bro sentiasa tabah. kite yang melihat pon belum tentu tahu apa prasaan yang merasa.


    auntie ina, hmm intan memang pernah jual kain sari yang lembut2 tu. selalu bawa jual dengan kawan2 mama kat sini. cikgu2 suka kain lembut. crepe material mostly. hmm biasanya harga tu range dari rm190-200 lebih tngok jenis kain.. kain ni memang 6 meter. tu mahal sikit,

    BalasPadam
  21. salam takziah buat eryqazz.
    al-fatihah buat arwah

    BalasPadam
  22. salam takziah dan al-faatihah pada eyriqazz sekeluarga ..

    BalasPadam
  23. salam takziah kpd bro eyriqazz dan keluarga

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers