OOO

Isnin, Oktober 25, 2010

Jeng..Jeng..Jeng.. (Part 2)

Jangan marah yer..keluar keputusan sikit-sikit barulah best kan..

Tempat ke 4

 Tempat ke 5


 Tempat ke 7
 Tempat ke 8

 Tempat ke 9 
http://zalizazakaria.blogspot.com/


 Tahniah buat semua pemenang dari tempat ke 4 hingga ke 9.

Sila tinggalkan alamat, no hp dan juga no akaun bank dan sila nyatakan guna maxis, digi ataupun celcom ke email akak roslana_06@yahoo.com.my.

Buat penaja/sponsor sila hantar hadiah kepada pemenang selewat-lewatnya seminggu.  Terima kasih kepada penaja hadiah.

16 ulasan:

  1. congrats to all winners :) tak de pun nama me :( :(

    BalasPadam
  2. congeret
    hadiah dah bg dah... ehheee

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.
    ada rezeki jugak.
    XD

    BalasPadam
  4. tahniah semua pemenang.. nama takde gak.. tak de chance nak menang dah ni..hu..hu

    BalasPadam
  5. Wahhhhhhhh..terima kasih kak Ina..tak sangka menang tempat ke 4...huhuhu

    *Okey nnti lin send detail kat email okey..
    tq tq tq kak Ina...:)

    BalasPadam
  6. salam kak ina...suspen ooo itu jeng..jeng..jeng...*kreatif no dorank2 ni :)

    BalasPadam
  7. Menang2 juga, yg mana guna nama mat gebu tu, jgn lupa topup eskrim potong dalam peti ais aku..hahahaha...tahniah pada semua pemenang!!...

    BalasPadam
  8. Mat..hahaha ye ye nanti aku belanjer yek..kekekekeke

    BalasPadam
  9. tahniah semua pemenang...
    kak ina...berdebar2 nih....

    BalasPadam
  10. pemenang apa nih??? bukan lambat lagi ke habis contest makina?

    aik? seyes sy nak masuk..

    BalasPadam
  11. tahniah kepada sume pemenang..tahniah buat mat gebu jugak sebab fofular...

    BalasPadam
  12. yahuuuuuuu... menang..hehehe

    k..nanti sumi emel yek..hehehe


    Sumijelly.com

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers