OOO

Khamis, Oktober 21, 2010

Nurul yang ku kenal

Senang..taukeh sendiri jadi model..tak payah upah orang lain.
Nurul ni akak dah pernah kenal dan pernah jumpa masa Gatsby di Times Square tahun ni.
Tak sangka pulak sekarang Nurul dah jadi bisneswomen.
Lawa-lawalah tudung kat kedai on9 Nurul ni.  Akak tenguk banyak gak yang dah laku.
Merah sangatlah mak ngah
Berkenan sungguh dengan tudung ni..cantik..
Kalau nak beli masuklah ke kedai beliau
http://shawlnurfa.blogspot.com/


Selain dari itu Nurul ada lagi satu blog  http://www.inidiarinurul.com. 
Kat blog ni berkisarkan kisah beliau dan akak dah baca N3 beliau yang suka berjalan-jalan ke negara orang bersama-sama suami dan keluarga.
 Pertamakali bertentang mata di Gatsby..satu lagi kat HR Steak House Kg Bharu..sempena meraikan kepulangan adik beliau yang belajar di Moscow.
 Kat bawah ni kisah adik Nurul yang hadir di persandingan Bienda.
..nak tau apa kaitan  adik beliau dengan Bienda bacalah N3
Makan beradab
Adik Nurul bersama mak Bienda.. Shieda..kalau nak tenguk lagi gambar artis pergi klik ajer kat sini http://www.inidiarinurul.com/?p=674
Beliau pernah pergi ke Bukit Tinggi, Indonesia.  Pergi sampai 2 kali pulak tu.  Apa yang menarik kat situ sampai Nurul dan family ashik ke sana.  Nak kenalah selak N3 beliau.

Baru ni beliau baru balik dari berjalan-jalan ke Kota Kinabalu.  Seronok baca cerita beliau masa kat sana.  Akak tak merasalah lagi nak pergi.  Bacalah kat sini yer  http://networkedblogs.com/6lUZb

Romantik sungguh bila baca macamana beliau bertemu dengan suami beliau yang di panggil my love...http://www.inidiarinurul.com/?p=16

 Nurul bermurah hati nak sponsor sehelai tudung.  Akak nak bagi pada pemenang no 7.  Terima kasih yer nurul sebab bermurah hati nak sponsor contest akak ni.

Jangan lupa yer terjah ke blog http://shawlnurfa.blogspot.com/ 
dan 


9 ulasan:

  1. xboleh masukla kak ina blog nurul yg lagi 1 tu,yg ini diarinurul..adik die mcm familiar je, mcm kwn yg blaja kt uitm dulu...

    BalasPadam
  2. suka tgk org meniaga online, bilalah liza nak start nie

    BalasPadam
  3. ok..gile xupdate sy..tengok entry kak ina baru tawu yg bienda dah kawin..kui3..

    BalasPadam
  4. tumbang bangga lah kak ina..

    lagi-lagi kalau hebat.....akan ku terjah

    BalasPadam
  5. cantik kan bienda..:)
    meniaga online mmg untung klu kena caranya,, save money..:)

    BalasPadam
  6. cantiknya tudung tuh....huhuhu...

    BalasPadam
  7. isshhh.. cantik nye tudung dia kak ina.. me suker shopping online..

    BalasPadam
  8. ade ofismate sy tanye, tudung yg kat http://shawlnurfa.blogspot.com/ tu original ariyani ke just copy? n knp harge murah sgt?

    BalasPadam
  9. salam kak

    waa,meletop tudung nya

    nti saya terjah...x dan

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers