OOO

Rabu, November 10, 2010

Apa khabarmu disana..

Lama tak show gambar anak akak ni...rindunya nak pot pet dengan dia. Nasib baik di zaman canggih manggih ni nak berhubung dan tenguk muka dah senang...tak yah keluar wang cuma on skype dan chat kat ym..kalau dulu memang susah bebeno.
 Dia kata harga keta kat sana murah sungguhlah..hemmm ada ker duit nak beli walaupun murah?
Lepak di tepi pantai..hilangkan tension
Kat sini sibuk kata panas..kat sana sibuk pulak kat sejuk...
sampai kena pakai sarung tangan.
Tak faham pulak..di larang anjing di sini ker atau buang najis anjing di sini
Hilang rindu di hati tenguk dia selamat dan riang gembira kat sana
Kat sini orang boleh  suka hati ajer minum arak di tepi pantai..
kat sana kena denda akalu minum..kang bagus kalau ada undang-undang macam ni..taklah bila gi piknik bersama-sama anak-anak bersepah tin/botol minuman keras di tepi pantai.
Aku ingin terbang..nak bebas ek...jangan lupa diri k
Jangan leka abang (panggilan Russhdi) belajar rajin-rajin, solat jangan tinggal..suka-suka jugak yer..pastikan apa yang di idamkan dapat tertunai.  Miss you anakku.

27 ulasan:

  1. hensem gak anak akak ni..dah berpunya belum..hahaha

    BalasPadam
  2. salam kak ina

    Dah besar anak akak ina. Yg ke brapa tu?

    BalasPadam
  3. alahai sian dgn akak, nasib baiklah skrg nie dg canggihkan kak...moga sukses untuknya disana, jangan nakal2 study elok2 :)

    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  4. najis anjing memang dilarang rasanya..tu sebab ada orang upahan untuk bawak anjing tu berjalan dan kutip najis anjing tu..hihihi...lumayan ohh gajinya tu..

    BalasPadam
  5. zaman maju, dunia canggih.. nak communicate senang. hiks.. sononya dapat belajar obersi..

    BalasPadam
  6. jauh di mata dekat di hati..tapi skang dekat kt mata dan hati sbb leh vdeo call je kan

    BalasPadam
  7. dah dapat lihat gambar anak anak yang berjauhan ni hilang rasa rindukan...terkenangkan anakanda cm:(

    BalasPadam
  8. indahnya bila dapat berjumpa orang yang dirindui

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak Ina

    sama le kita kak

    Wassalam

    BalasPadam
  10. wah.. terlepaslah rindu di hati kak ina dpt tgk muka anak kak ina yg hensem tuh ek.. hohoho..

    BalasPadam
  11. Salam kak,

    pasti terubat sikit rindu di hati tu dapat tgk gambar2 dia happy macam tu kan. Anak akak belajar di mana ye? Kalau di UK mmg murah kereta, boleh beli cash lagi.

    BalasPadam
  12. alahai...rindu ngan anak ye? sib bek la skang ni zaman IT. senang nk tanye kabo (^_^)

    cerdik2 anak kak ina.. :)

    BalasPadam
  13. mama zharfan ade buat n3 fasal
    kempen jgn buang tutt anjing merata2

    kat sana kan omputih byk bela anjing

    BalasPadam
  14. memang rindu kan kak bila sesekali berjauhan...huhuhu rindu dgn anak bujang sulung...tunggu cuti la baru dapat jumpa

    BalasPadam
  15. hilang rindu dpt tgk gamba anakkann

    BalasPadam
  16. wah...anak bujang akak ganteng...hehehehe

    BalasPadam
  17. Salam kak Ina..
    Russhdi belajar kat mana ?

    BalasPadam
  18. salam kak ina..
    ensem lah abang nie..

    BalasPadam
  19. nasib baek ade skype kan kak..ilang rindu..heheh!

    BalasPadam
  20. Salam kak, akak nak alamat untuk pemenang tu bab nak pos tudung hehehe..

    anak akak belajar belajar kat mana??bila pergi??

    BalasPadam
  21. owh.. dia study kat mana tu kak? nampak hepi jer... elok la :) yup2.. skrng dh snang kan nak berhubung... x macam dulu2 :)

    BalasPadam
  22. mcm pelakon korea arrr rushdi!!!

    BalasPadam
  23. hensem anak akak ni rupanya
    memang kat UK dh masuk winter now kak ina..sgt sejuk!!!

    BalasPadam
  24. so sweet :)

    bgus la anak2 akak dpt belajar di oversea :)

    BalasPadam
  25. nie gmbr lame la mak.. nnt abg upload gmbr pg jnjalan 3 hari ek.. tgg~~~~~~

    BalasPadam
  26. seronok bile tengok orang belajar di perantauan... pengalaman yang unik.... anyway smalam jumpa anak akak -firdaus datang DIGI Party kat zouk....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers