OOO

Isnin, November 22, 2010

Bersama Bunkface Dan Bloggers

First time jumpa kumpulan Bunkface secara realiti. Ambil gambar dengan Sam penyanyi utama kumpulan ini. Baru perasan baju sama warnalah. Kalau nak diikutkan Sam ni baya-baya anak akak. Bolehlah akak jadi mak angkat dia. Ahakss..ataupun mil dia.

Selama ni tenguk kat tv. Memang bestlah mereka menyanyi kat atas pentas. No semput. No miming. Memang real. Memang layan habis.
Salute lah dengan Bunkface sebab menang kat Shout!award. Lagu pun sedap dan sempoi.
Firdaus pun happy gak dapat dengar mereka nyanyi kat atas pentas.Pastu dapat ambil gambar bersama Sam.
Masa baru sampai, tenguk dah ada , ciklilyputih
dan redlinda
Firdaus, Mr Big (hb Cik Lilyputih), Bean Moreno, Chearmster dan Anak Perak
Dah lama tak jumpa Bean Moreno. Kesian pulak tenguk badan dia yang kurus camni. Semuga kamu cepat sembuh yer.
Akak pergi bersama Firdaus. Malas ajak 2 budak kecik tu. Bunkface walaupun fofolur tak sombong. Mereka layan peminat sama rata.
Bersama Hani Madu, Ben (kredit gambar http://darkbatman.com/)
dan member bloggers yang hadir petang semalam di situ.Macam-macam gaya.
Antara yang hadir eyriqazz (tengah duk buat apa ek) di TM Everyone Connects Birthday Bash 2010.

Walaupun penat tapi gembira sebab bukan senang nak jumpa dengan ramai member bloggers. Kalau nak di himpunkan camtu ajer, masing-masing banyak ajer alasan yang di beri.

Al maklumlah sibuk, tak macam akak ni cuma seorang suri rumah tangga.

27 ulasan:

  1. wahhh bestnya, hehe nk g jugak aritu tapi x sempat

    Terkini : Bukan untuk wanita sahaja

    BalasPadam
  2. amboi meriahnya. matjoe pun layan gak bunkface

    BalasPadam
  3. Ahaha.. trus akak nampak glamour!! :P

    misterlAl
    lAl

    BalasPadam
  4. woahh happeningnya... rasa terharu lak sebab tak dapat join.. ;(

    BalasPadam
  5. Memang gempak la akak nie.... siap layan bunkface lagi.....

    BalasPadam
  6. Kelasss kak ina^_^
    Bergambo ngan Sam,Bunkface!

    BalasPadam
  7. wah bestnya kak dapat jumpa sam bunkface...bila ni kak?

    BalasPadam
  8. wah meriah nampak...tak sangka akak layan gak muzik bunkface ni kan...ingatkan akak layan siti nurhaliza je hehe

    BalasPadam
  9. sammmmm!
    hensem tak dia ?
    ngeeeee~

    BalasPadam
  10. akak best sungguh dpt jumpa sam...nak jadikan menantu lagi...klu jadi kak ina jgn lupa jemput saya.. :)

    BalasPadam
  11. fulamak..aritu yuna, lama² kak ina pulak jadi artis..hehe

    BalasPadam
  12. uiyooo kak ina!! glem ler :)

    BalasPadam
  13. bunkface best...
    best tu dpt tgk live

    BalasPadam
  14. wag beznye
    dpt amek gmbr ngan sam

    BalasPadam
  15. fuiyooooo... bunkface tu..
    dgn sam lak tu.. hehehe.. cepat2 laa jadi mak angkat dia.. :)

    BalasPadam
  16. woh, glamour tu!!! lama x buka blog... blog ni dah lain...

    BalasPadam
  17. nampak enjoy je semua..tak dapat nak join sebab g rumah kawen member

    BalasPadam
  18. wah besh nye.. xdak jemputan pun.. ke zr tingal train uhhuhu

    BalasPadam
  19. bestnyer kak dpt jumpa member2 blogger yg len.. sy gak yg ketinggalan.. huhuhuhu

    BalasPadam
  20. kak ina!
    haha
    ni link blog saye kak

    http://lapinkyery.blogspot.com/

    ;D

    BalasPadam
  21. yang pakai baju pink itu sungguh comel dari Sam...haha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers