OOO

Ahad, November 14, 2010

Betul ker bekas Bekas Permaisuri Agong Tengah Bercinta

Memang suka dengan keayuan dan kecantikkan bekas Permaisuri Agong Siti Aishah.

Tapi bila melihat percintaan beliau dengan jejaka yang di panggil uncleseekers ni, terkejut beruk dibuatnya. Tak sangka sungguhlah.

Tak tau nak kata apa..tapi khabarnya perhubungan mereka berdua telah di halang oleh ibubapa Siti Aishah.

Kalau nak tenguk gambar pergi ajer ke

dan

p/s Gosok mata berkali-kali. Macam tak percaya. Harap-harap bukanlah.

18 ulasan:

  1. mak aihh.. dah siap peluk2 gini. da kawen ke belom?

    1. Amboi, pakai kaftan aje

    2. Dia muda, memang lah ingin dikasihi tapi lelaki ni memang sengaja nak malukan aisyah tuhh.. kan?

    3. Aisyah ni public figure, harus lah org memandang aa perlakuan dan gerak gerinya. Kalo dia sekadar Aisyah org2 kebanyakan, xda org peduli punnn

    BalasPadam
  2. dasyatnya.. terkejut tgk entri ne.. adoi.

    BalasPadam
  3. dasyatnya.. terkejut tgk entri ne.. adoi.

    BalasPadam
  4. mcm dah kawen je gayanya..
    uhuk!

    BalasPadam
  5. hi kak ina, dulu masa muda (a few yrs ago.LOL) i pernah dengar entah siapa kata. after the hubby died, she was sent away from the istana. So she found new love (cerita ini tak pernah disahkan, so i anggap macam dengar cerita dongeng je la).

    BalasPadam
  6. Salam kak ina..

    Astaghfirulllah..harap berita tak benar..kalau benar hmm taktau nak kata pe..huhu

    BalasPadam
  7. dia juga manusia biasa... perlukn cinta n kasih sayang.... cuma biarlah dia temui cinta yg sebenar2nyer..... jgn sekadar utk org lain mempergunakn kekayaan(kalo ada lg la) yg dia punyai.....

    BalasPadam
  8. ternganga mulut tengok gambar2 ni

    BalasPadam
  9. liza baca dua hari lepas, liza pun tekejut mcm akak...harap2 jgnlah

    BalasPadam
  10. saya antara insan bertuah pernah berjumpa beliau ketika memegang title permaisuri agong..memang cantik..tapi sayang knp cmni?bukan kut..

    BalasPadam
  11. salam kak,

    hangat nya...apa2 pon lelaki itu mcm ade yg x kena

    BalasPadam
  12. kakina: mata saya tak betul ke..gbr ni yg salah? mcm susah nak percaya berita ni...

    BalasPadam
  13. kakina: Salam ziarah & salam perkenala ye....AZZEY...

    BalasPadam
  14. lelaki tu bukan sebarang lelaki kan...bukan kosong punya orang lah maksud nya

    BalasPadam
  15. Salam

    Simpati kat Aisyah. Hilang malu, terlupa, tak sengaja dan dimalukan. Kenapa dan mengapa? Aib...aib.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers