OOO

Jumaat, November 12, 2010

ChurpChurp Bukan Chupa Chups

Jangan salah sangka yer...Churp Churp bukan Chupa Chups yang bila kita makan dia akan habis.  Kena beli dengan RM pulak tu.  
ChurpChurp  pula ialah seorang burung biru yang comel.  Dengan Churp Churp kita boleh menjana pendapatan tambahan ataupun dapat RM.  Tak percaya ker?
Ni buktinya.  Akak rugi sebab lambat join.  Agaknya kalau cepat tentu dah boleh cash out duit ni.  Tak perlah, lama-lama banyak jugaklah kan.

Dulu bila geng tali barut bagitau  suruh akak   join akak buat derkkk ajer..sekarang baru padan muka..orang lain dah cash out akak baru banyak ni..tak per pelan-pelan cam siput..nanti bergerak gak duit tu.
Jom baca fakta bukan auta tentang ChurpChurp.
Fakta  Bukan Auta Pertama
ChurpChurp ni adik kepada Nuffnang ataupun di panggil anak syarikat ataupun sebahagian dari Nuffnang.  Ala macam adik beradik sepusat sepusing.
Senang ajer nak join ChurpChurp ni.  Mula-mula kenalah register dulu. Register kat http://www.churpchurp.com/register-twitter/ .

Pastu tunggu ajer tugasan aka assignment yang akan di beritau melalui e mail.

Ni salah satu contoh assignment yang akak kena buat.  Lepas tu kena tunggu dia approved ataupun tidak.  Kena gunakan keyword yang di beri.   Kalau tak gunakan keyword selalunya assignment akan di tolak. 

Kalau kita tak nak buat pun tak apa.  Tapi rugilah kan sebab macam menolak rezeki.  

Berapa bayarannya ditentukan melalui follower di twiter.  Kalau ramai cam Redmummy tu banyaklah dapat.  Macam akak ni dapat sikit ajer sebab follower tak ramai lagi. Tak perlah kan...pelan-pelan macam siput lelama laju macam roket nanti.

Kena bersabar kalau nak dapat assignment yang pertama sebab bukan senang nak senang.
Fakta  Bukan Auta Kedua
Ini buktinya.  Main layang-layang di Taylor's University pada bulan Oktober yang lalu.
Fakta Bukan Auta ke Empat
Boleh gak dapat jemputan tenguk wayang.  Kalau ada rezeki akak bolehlah tenguk nanti cerita ni.
 Kalau nak tenguk movie Rapunzel tu kenalah tweet tweet sambil letak gambar kononnya akak berambut panjang.  Terpaksa letak rambut palsu sebab takkan nak buka tudung.  Kalau ada rezeki dapatlah tiket free.

Fakta Bukan Auta Ke Lima
Kita boleh sertai kempen.  Kalau ada rezeki kita pun boleh join sama kempen ni.

Tak Percaya Lagi Ker?  Percayalahhhhhhh semua ni adalah Fakta Bukan Auta Tentang ChurpChurp. Oh yer..mesti gak ada akaun twiter tau, kalau idak camner nak tweet tweet.

Jomlah Join Sekarang!  Jangan Menyesal di Kemudian Hari.

22 ulasan:

  1. wah.. mcm best je. sy pun kira dah tlambt jg ni nak join. t.kasih kak tas info ni.

    BalasPadam
  2. saya baru je join, tu pun sbb nengok redmummy n eriqazz yg dh banyak dpt RM. tp sampai skang masih blom dpt assigment.huhu

    BalasPadam
  3. saya pun baru je join kak...ermm...belum ada assignment lagi lor

    BalasPadam
  4. salam kak ina..

    samalah saya kak.. sy pun baru join.. x dok assignment lagi.. huhuhu

    BalasPadam
  5. lama dah tak dapat task dri churp2..majuk ka dia..huhu

    BalasPadam
  6. haha..baru perasan..akak tersalah eja tajuk tuh..churp2 ke? chrup2? Cik Norfa yg nampak tu, tgk kat twitter..ngeh3

    BalasPadam
  7. wah saya pon dah ketinggalan.. kira lambat daftar..kalau daftar awal dulu tentu dah masyuk.. tapi takpe pelan2 lama2 jadi bukit

    BalasPadam
  8. churp2 mmg menarik..tp follower twitter sy x ramai la...huhu...

    BalasPadam
  9. nak kena ada twitter ker? Tak der twitter laaaa

    BalasPadam
  10. dah register dulu, tp tak reti..terus senyap je..hehehe..nak kene aktif blk ni

    BalasPadam
  11. wah... good luck ye kak.. hope dpt cash out cpat2 :) nnt sy follow twitter akak.. boleh tmbah lg follower + pendapatan, hehe :)

    BalasPadam
  12. same la.. baru je daftar chup chup. haahha

    BalasPadam
  13. dah lama dah daftar .. tapi sampai sekarang x fajam2 jugak... kena belajar lagilah

    BalasPadam
  14. lorhhhh! ingat akak dah lama join.. tape2 sikit2 lama2 jadi gunung :)

    BalasPadam
  15. saya pun baru join kak, baru dapat 3 assignment.... eaning pun baru ciput bole lar nak beli chupa chup :)

    BalasPadam
  16. salam akak nak mintak tolong sikit boleh?? akak buat tutorial lengkap pasal churp-churp ni boleh??nurul tak faham tang nak wat assigment yang dia bagi tu sampailah ke summit..boleh akak tunjukkan 1 per 1..thanks you yer..

    BalasPadam
  17. tgh merangkak2 gak ni belajar... mmg rugi kalau tak tahu

    www.sw33tdarling.com


    p/s: nak mintak tolong re-install
    link sw33tdarling kat ur bloglink.
    ada error laa, update entry tak naik
    sebab tukar nama blog. TQ!

    BalasPadam
  18. PeWeettttttttt..ingat minah saleh manalah tadi..ulang tengok sampai 3x..hehehe..nice entri kak

    BalasPadam
  19. hmmmm... skang nie dah makin ramai orang join churp churp kan... boleh tambah2 skit nuffnang tue... pelan2 kayuh ye tak?

    BalasPadam
  20. salam kak ina, zaila pon baru daftar dengan churp2 ni, belum dapat assignment pon lg, tapi seb baiklah akak buat entry ni, bolehlah tahu serba sikit tentang churp2 ni

    BalasPadam
  21. sangat menarik!!... aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers