OOO

Rabu, November 24, 2010

Kena kutuklah pulak


 Kena kutuk dek mak enon..
 
Tanpa Nama berkata...
sori kak ina.. dah lama juga penerbit filem melayu jemput blogger tgk filem mereka, akak je kot baru dijemput, dah lama saya membaca blog dari zmn u saya dulu, saya tau ramai blogger top2 banyak dijemput dan buat review.     
 ermm kesian saya tengok makcik-makcik macam akak ke hulu ke hilir pegi event sana sini. gigih nak naikkan hits blog.. 
 pity u lagi satu, tudung akak tu cam sama je semua event sori kalau salah. 
Nak kata apa yer..Biarlah..(sensitif gak ni..keluar air mata gak tu..sebab first time dapat kutukan pedas)..taulah akak blogger picisan dan tak kaya nak beli tudung selalu..salah ker pakai tudung yang sama.  Akak bukan artis tau. Kalau dapat tajaan boleh ganti selalu. Tapi aku tak bodohlah. Pasal  nak kejar hits (cuba tanya sape blogger yang tak kejar hits) tak taulah nak kata..kan akak ni tak fofolur.. Peace yer Encik/Mak Enon.  Sabar ajerlah..dugaan hidup.

113 ulasan:

  1. boleh tahan pedas komen nya..sabar jela kak

    BalasPadam
  2. Aduhai... dah macam trend plak skarang nie blogger fofular kena kutuk/fitnah... Banyakkan bersabar yer Kak Ina...

    BalasPadam
  3. err , kalau nk bg info pun pasal blogger melayu dijemput , takat tu cukuplah . kitorang bukan bodoh pun . cuma kadang2 rasa teruja . salah ke ?

    BalasPadam
  4. Kak Jangan dilayan orang cam tu
    lantak dia nak cakap apa pun

    BalasPadam
  5. erk..apasal jari dia jahat sangat? dia ingat dia perfect.? jeles la tu

    BalasPadam
  6. kita buat bodoh saja sebab kita tak bodoh macam orang bodoh (ANON) tu....:)

    BalasPadam
  7. sampai kes tudung kak ina pon dia sentuh juga..apalah orang tu

    BalasPadam
  8. org mcm ni sebenarnya jeles. sbb itu dia cakap main sedap mulut jer. usah di layan akak. Biasa la hidup di dunia ni ramai yang jeles tgk kejayaan org lain

    BalasPadam
  9. Akak, dia ni ada masalah kurang kasih sayang sebab hits blog dia xtinggi macm akak. Andai akak tak kaya duit pon, akak kaya ilmu masakan dan banyak pendapat akak kongsi untuk orang muda. Sangat bagus.

    Setakat nak tulis ikut sedap jadi berlapikkan jenama Anon yang popular di kalangan penakut maya. Abaikan!

    misterlAl
    lAl

    BalasPadam
  10. ala..sebenarnya dia jeles tu kak ina sebab x dapat pergi event mcm akak...lantak dia la..akak tak rugi apa pun..tapi ye la..Lisa faham perasaan akak..be strong yer,mmg ada org yang tak senang tgok kita nak senang kan?

    BalasPadam
  11. waa..mak anon+cik anon+pak anon sekarang sungguh tak sayang mulut ek..macam bagus jer mereka2 itu..takkan blogger pun nak kena dress up supe mcm artis..kang press salah interview plak..kan kan kan!

    abaikan mereka2 itu kak ina yer!

    BalasPadam
  12. erk! beraninye dia komen cenggitu..

    nampak sgt dia tu peminat akak sbb bole cam tudung ape yg akak pakai..haha!

    sabar je la kak.. :)

    BalasPadam
  13. salam..sy yg xde kaitan dlm citer akk pun tetiba je rase sensitif dgn komen dia tu. xde semangat 1malaysia langsung kan dia. buat akk, sabar ye akk. ramai yg sayang akak kat sini.

    betul kata IAI tu, org yang komen tu kurang kasih sayang. ahaks

    BalasPadam
  14. salam kak,

    uishhh tak agak2.
    sekurang2nya akak berusaha utk bertudung walaupun dengan tudung yg sama.


    bukannya tanggal tudung nk g event cam gtu (^_^)

    BalasPadam
  15. sian akak.. sabar je la.. jeles tu. betul la kata mak dara terdiva tu, dia peminat akak, tu yg tudung apa akak pakai sume dia igt. ahahaha. sabar la kak ye..

    BalasPadam
  16. Dia panggil akak makcik-makcik, maksudnye pangkat anak la dia ni pada akak. Tapi ayat sangat la kurang ajar.. Boleh dibayangkan perangai & rupa dia macm mane. Seburuk & sebusuk hatinya.

    BalasPadam
  17. alahai selamber jer dia..
    ping skali.. hehehe

    BalasPadam
  18. takpe kak..buat taktau je..takyah layan

    BalasPadam
  19. berani letak link lah anon kaknam..

    ini blog ok blog.aku ulang lagi sekali BLOG.DAN YANG TULIS BLOG MESTI LAH NAMANYA BLOGGER.*pikir sendiri

    bodoh betul kak nam ne.tudung pon jadi isu.

    BalasPadam
  20. sabo kak...saya bc pun sedey...iskh iskh

    BalasPadam
  21. kak..jgn ler kasi anon komen..
    nanti kita sendiri sakit ati..

    akak jangan sedih ye..jgn layan tau.

    BalasPadam
  22. I lagi kesian dengan Cik Enon yang tak pandai bukak akaun Blogger. Kesian yer dik. Meh ahkak ajar. *rolls eyes*

    BTW, kalau Cik Enon tu DUIT BERSEPAH2 sampai tiap2 event pun leh pakai tudung lain2, you can just SHUT YOUR MOUTH (shove it down your a** pun ok gak).

    Oh wait, you dapat pegi byk event ke?

    Wait, wait, YOU PAKAI TUDUNG KE???

    She's a mother for Godsake, what's more important to her is to make sacrifices for her kids; not showing off or parading with her wealth.

    Sama macam Aus, aku tak paham kenapa perlu ada personal attack in the comment. Eh jom lah Cik Enon, I nak ajar you bukak akaun Blogger! Nak jugak berkenalan ngan Cik Enon ni.

    BalasPadam
  23. huhuuuhh, kalo saya pun mesti bergenang air mata...

    kak,
    budak ni cemburu dgn kak...
    go on jer kak.. kalo saya kat KL & dekat dgn mcm2 event & ade peluang, saya pun mesti nak amik peluang bersosial.. sbb ianya cara bersosial yg sihat kan.... kita pun hepi, kawan pun dapat...

    http://www.kakyong.com/2010/11/ga-teka-menang-ibu3a.html

    BalasPadam
  24. salam kak ina..

    jgn dilayan sgt komen si ANON tuh.. jeles kot.. apapun buat tak tahu jer.. yg penting ramai yg suka dan sygkan kak ina..

    biarlah si ANON terjun bersama labunyer.. huhuhu

    BalasPadam
  25. siapakah yang sombong tak ingat tuh! sabor je la ye :)

    BalasPadam
  26. kahkahhh..lawak la anon ni weh..

    kak ina, xde ape pon tu kak...see, sblum ni komen3 akk smua yg support kan.dun b so sad oke...mia slalu je jnguk blog akk ni, but oke je kot..

    to anon..
    kahkahh..seyes lawak kau weh..kite jd diri masing3 sudah..kau jeles ke dgn kak ina?hahhaa..at least dia dpt gak invitation nk review filem, kau dpt?

    1 more thing..pasal tdung kak ina..hahha..nampak sgt anon kau slalu view blog ni kan..kalau tak cmne tahu smua tdung same jenis? or shud i say, kau pon ade je kat smua event yg kak ina join?? haha..see, kan kene btg hidung sndiri..

    peace no war la..

    (mentang3 korea tgh perang skrg)

    BalasPadam
  27. adeh. terasa hatiku bile ade yg kutuk org aie syg.. ape la mslh org ne.. xblh tgk melayu naik.. sbr ye kak.. maybe dia ne x puas hati.. tetapkan hati kak.. jgn peduli ape org kate janji kita hapi n wt bende btl..

    BalasPadam
  28. alahai.. erm..

    nak ckp ape eh?

    tudung pun jadi isu.. sy ni walaupun hari2 tgk blog akak tak pernah pulak perasan tudung same. bila anon cakap tu baru perasan..

    lor.. mmg same..

    dahtu? kalau same? apa masalah kalau same kan? sy pun tak perasan yg anon duk selidik sampai tudung pun nak komen..

    alahai..

    buat dono je la.. hohoho

    BalasPadam
  29. aduhhh lawak2. kak ina, jangan biar orang macam ni buat kita demotivated. sebab ada orang2 macam ni la, kita tahu blog kita semakin maju. biasala lalat2 dtg cmni. mereka buat kita mahu memperbaiki mana yang kurang. jgn bother la komen busuk tu. buat gelak je la. sebab yang pasti, mereka jeles dgn akak :)

    BalasPadam
  30. aduh.. agak menusuk kalbu ayat die...
    ape2 pun sabar je la kak ina yer..

    BalasPadam
  31. Aduihhh!!..sakit ati la tu..kalo tak tak da la dia komen mcm tu..Yg pasti..masuk gak dia kesini kan..

    BalasPadam
  32. Melampau tol org tu kutuk cam tuh.. pasal isu tudung pun nak ambik kira.. wah..popular gak akak cam artis.... kena cari sponsor la..hari2 leh tukor color camtuh.....

    Apapun kak ina jgn ambik kesahla.... saya pun gambar dlm blog baju yg sama ajer.. walhal hari @ bulan yg berlainan.. dah itu ajer yg berkenan di mata........

    sabor ye akak.. dia tu dengki la......

    BalasPadam
  33. alahai kak, adesss siapalah manusia tu ye, dh takde keje lain ke?? jaga tepi kain sdiri sdh ler..

    kakina jgn amik hati sgt ler, biasalah org bukannya semua suka dgn apa yg kita ada...

    yan bangga dgn akak, akak serba boleh :)

    dah2 biarkan jelah..lama2 diam ler tu :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  34. ish..ish...how rude..!

    sabar je lah kak..kalau boleh ignore..ignore je...

    BalasPadam
  35. baru nak bagitau..memang akak bukan artis, suka hatilah nk pakai apa.dari artis tuh, dok beli baju ari2..melambak2 wat membazir je...klau kak ina disponsor cam derang tu, tak pe gak..hampel tullah.
    tak yah layan cik anon tu kak, dia jeles tudung akak bling2 tu...

    eh saya plak yg emo..hehe :P

    BalasPadam
  36. memang tak bleh blah la si anon ni
    ada ker akak raba dia time akak pergi event or atau pun akak ada tercuri tudung dia
    hahahahhahahahaa


    p/s - kak ada rempah dari kg nak bagi kat akak nih

    BalasPadam
  37. memang mangkuk punya anon...lempar batu,sembunyi tangan..hey,WTFish u kutuk orang cam kak ina?Dia nak buat apapun ikut suka dia la..ada dia kacau ko?Ramai orang suka kak ina, wtheck u try cari masalah ngan dia?

    akak,biarje...jgn layan sangat orang emo camtu...dengki tak habis...kami geng2 talibarut tetap bersama akak....

    BalasPadam
  38. salam kak ..

    adeh , susah betul le manusia ni . nape ler dok ado PHD yg amat2 tinggi , tu psl ler org melayu ni susah nak maju..

    suke ati org ler baru nak join ke, nk pakai tudung samo ker .. tudung tu atas kepala x de kotor nye, kecuali ler spender ker kan .. hish emo tui ler zr dgn manusia cmtuh..
    dia dengki le tu kak .. bior kan je ler.. manusia cmtuh mmg x suke bile org lain lebih dr dia..

    tp akak patut ucp TQ kt dia , cz x sangka dia wat akak ni cm artis, dok tilik tudung akak, dok jenguk blog akak selalu ... kan kan

    BalasPadam
  39. Sokong tu eyriqazz
    jangan dilayan sangat orang cam ni
    dengki kot dia tak dapat jemputan.
    Mangkuk SIA tul....

    BalasPadam
  40. Banyak2 bersabar yea...tu pasal 2-3 hari lepas saya "ketat", orang2 macam ni lah, tapi yg tanya saya tu berhemah sikit, cuma soalan dia menyentuh hal peribadi ku...

    BalasPadam
  41. Kak Ina,
    Saya yg tak kena komen pun rasa sedih bila baca komen Makcik/Pakcik Enon ni.
    Memang betul2 takde tatasusila, tak beradab, nak kena cili mulut dia betul!
    Agaknya dia jeles sgt2 kat Kak Ina sbb bila dia pergi mana2 event, semua bloggers tak kenal dia and buat derk aje kat dia tapi most bloggers kenal Kak Ina and ambik gambar dgn Kak Ina, tu yg dia serious jeles abis.
    Yang dia nak kisah Kak Ina pergi semua event tu apa hal, hubby Kak Ina pun tak kisah, Cik Enon pulak yg terlebih kisah!
    Teruskan berblogger dan pergi all the events Kak Ina, bagi dia lagi jeles lepas ni :-).

    BalasPadam
  42. lorrr sy pn x pernah prasan tudung yg akak pakai tu..nmpk sgt la dia feminat blog akak..kakaka~ pity him/her lah sbnrnya kannn...

    lgpun klu dia btol xsuka style akak yg dia pi rajin baca blog akak, siap nk komen lagi tu kenapa kannn? ish ish ish~ sabo ye kak! feminat akak lg ramai sy tgk ni..peace! v(^_^)

    BalasPadam
  43. giler detail org tuh perasan pasal tudung akak.. ehehe.. aku rasa die pengikut setia blog akak. kena bangga la kak. hehehe..

    BalasPadam
  44. jahatnye diorang...dengki la tu...akk wat bodoh je ngn org camni..

    eeii sakit hati baca..

    BalasPadam
  45. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  46. salam kak,saba byk2

    manusia yg menyakitkan hati ade kat mane2 jer...kite bukan mengemis pon duit dia pon kalo kite pakai tudung yg same!!!!saya hangin dia ckp mcm tu, sebab saya ni pon jenis tak byk tudung dan baju

    saya tau kete akak besar mane,lantak la dgn manusia sakit otak mcm tu

    BalasPadam
  47. Sabar ye Kak Ina.. Orang tu dengki tu tengok blog agak traffic tinggi. Semoga Allah sahaja yg membalas perbuatannya tu.. Cakap tak berlapik langsung.. Banyak2kan bersabar ye kak.

    BalasPadam
  48. Ina... dia tu ada penyakit PHD.. + dengki + jeles... tu aje yang saya tau...

    BalasPadam
  49. alahai kak..sabar lah..jangan patah semangat okeh..ingatkan ada mention nama cikmin kat sini..dok heran ada yang masuk blog cikmin dari entri kak ina ni.. :) teruskan ber event kan..restu suami kak ina lagi penting dari kutukan mak enon ni..

    BalasPadam
  50. ala, setakat kutuk2 ni biase la kak, x de hal la, cool je. go kak go

    Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

    BalasPadam
  51. ishk melampau betul lah..tudung pun boleh jadi issue ke

    BalasPadam
  52. tgk maklum balas akak ngan n3 sederhana nie,, sy rse semua org leh nilai spe anjing spe gunung.. biar lh anjing menyalak.. nnt dh penat benti r tu.. jgn risau,, xde agi kes gunung runtuh sbb disalak anjing..

    *jarang jumpa blogger yg cool cam akak nie.. slalu komen -ve akan dibalas ngn n3 memaki hamun. honestly,, sy sgt respect sama akak..

    BalasPadam
  53. sabar aje la ina..buat la apa yang ina suka..abaikan apa yang orang nak kata dan kutuk..walaupun hati pedih..sabar ye..

    BalasPadam
  54. sabar kak ina, sabar. Pedulikan cik enon yang busuk hati tu.

    BalasPadam
  55. Aiyooo sentap!! Tapi takpela terima kasihlah pada dia sbb dia juga dapat gak trafik kan sbb dia selalu gak jengah blog akak sampai tudung sama pun dia perasan.. Apa kata akak jadikan tudung itu sbg identiti akak! Betul, sbb saya rasa akak jer pakai tudung lagu nih tau! Dah tudung fav nak buat lagu mana kann! Tang gigih tuh mmg xdpt dinasikan, huhu. Lagipun akak pun bukan ada anak kecik lagi kan.. Xpela kak.. Sabar k..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  56. best way, take this as a motivation to make bigger wave.. people don't get to the top if they don't make some enemies. other people mesti akan ada envy sikit sana sini.. it's life.. apa2 pun, biar air mata itu mengalir sekarang dan ketawa kemudian.. good luck kak

    BalasPadam
  57. salam auntie ina =)
    sy ni slalu jer jadi silent reader kat blog auntie. just kali ni rasa nak comment pulak. ha3..
    buat ANON, biaq pi lar auntie ni nak pegi event mana pun. ada pulak auntie ni mintak duit you nak isi minyak kete dia pegi memana. apa tak hormat org tua ker you comment org mcm ni. mmg sah you tak terajar kan. hish tu lar waktu cikgu ngajar pi ponteng. Ops!!! pasal tundung tu pun boleh jadi isu. ala artis pun ada gak pakai baju ulang2. janji baju tu meletop. sama gak dgn auntie ina, aku tgk tudung auntie cantik jer.

    buat auntie, be strong ek. adatlah manusia tak pernah puas hati dgn org lain. teruskan menulis auntie jgn give up. sy suka baca blog auntie

    BalasPadam
  58. aik kak ina pun ada gak yang dengki
    sabar je lah kak

    BalasPadam
  59. sabar jer lah kak ina...
    smpai tudung pun nak ditegur, apa kes?

    BalasPadam
  60. Ya....ampun!
    ITU pun jadik bahan???^~@$ !&*#**
    SungguhLAH si enon/anon yang tak da keja!
    Sabar jela kak ina..biasaDAH makhluk P.H.D(read:PENJELES,PENDENGKI)neh berleluasa.Kita buat kerja (yang ELOK2) kita,tak kaco orang suda...

    BalasPadam
  61. salam kak ina, sori malam tu saya jadi pemalu seketika..hehe! bytheway, sabar tu separuh dari iman..sabar ye...

    BalasPadam
  62. fuh ayt...kasi hati sy sentap je bl bc.
    love u k. ina. be strong k. :)u r the great. sory kn gn nick anon. sy xde blog tp sk sgt2 bc blog. peace

    BalasPadam
  63. aduh kak ina.. saboo kak...

    saya pernah tulis kat blog saya dulu, nak jadi blogger ni jiwa kena kental cam getah sekerap, nak kunyah pun tak leh, kalau telan tak hadam. baling pun tak pecah..

    jadi marilah join GGS-Geng Getah Sekerap..

    nanti saya call kita bergossipan ek..

    BalasPadam
  64. Orang yang enjoy blogging takkan mengutuk cenggitu.... dan orang seperti itu WAJIB diabaikan aje... Teruskan semangat dan minat dalam untuk jadi active blogger kak....

    BalasPadam
  65. memang tak agak² betul mek enon, sabar ye kak ina


    anonymous=annoying mouse

    BalasPadam
  66. banyak2kan bersabar kak...
    kes hasad dengki tu..

    anyway, kalo saya, saya xapproved pun komen ni..hehe

    BalasPadam
  67. adoi...mulut puaka btol cik anon tu
    sabar ek kak..
    dia jeles la tu
    dia tak dijemput
    ntah apa2 ntah...
    ada gak orang mcm gitu

    BalasPadam
  68. sabar ye kak,
    cik anon tu jelessssssss nak mampus tu kak...biar, org kalau dengki x kemana...kalau berani dia kutuk la lagi...ape hebat sangat ke dia tu...blogger2 dah ade pengaruhnya, jgn sampai cik anon tu dimalukan satu familynya yer...

    pesanan buat cik anon, jgn cari pasal ngan org kalau org x cari pasal ngan ko...aper aku pedulik ko topppppp blogger kat dunia nie pun...attention seeker...choiiii...

    BalasPadam
  69. adoi la...sabar je la kak ina..pasti die nie peminat tegar kak ina kot..abes sume die perasan nie..hihi...

    sabar je ye kak ina..teruskan la berblogging dan bersosial..xde salah nye kan2..kalu ifa duk dekat kl..ifa pun nak join..best pe..chill...=)

    BalasPadam
  70. sabar ye kak ina.. adat berblogging.. camni ler.. huhu.. dia ada hak nk cakap ape2pon.. sbb kite publishkan utk semua..

    yg penting.. kak ina jgn take serius sgt mende ni.. ignore je kak..

    sabar ye.. huhu..

    BalasPadam
  71. salam kak ina..hrp bnyk bersabar ye! abaikan jelaa owg camnih yg xder sivik langsung..kalu dia berpemikiran matang..dia xkan buat tindakan bodoh camtu..dh tentu2 dia jeles tahap gaban kt akak sbb mmg betui pung akak tersgtla FOFULARnye!!! kan..kan..kan! teruskan usaha murni akak berblog utk berkongsi pengalaman & pengetahuan akak wat seme peminat akak!! lebiuuuuuu!!

    BalasPadam
  72. Salam K.ina..kesabaran itu ada nikmat yang tersembunyi...gud luck n be happy ...

    BalasPadam
  73. saper la yang cakap macam tue kat Kak Ina, jahat la... I rase saje dia tu jealous ngan kak Ina kan?

    Btw Kak Ina, td jumpa kak Inda time screening Rapunzel. Kak duduk kat kanan sekali, sayer kat kiri sekali hehe... Nak tegor tapi malu, mana la kak Ina cam muka saya :P

    BalasPadam
  74. huhuhuhu..abaikan je kak ina,,tak guna melayan orang yang tak berani nak dedahkan identiti sendiri ni..kutuk reti tapi nak sorok2..ceitt!!ni mesti kes jelessss..

    BalasPadam
  75. banyak2 bersabar ye.. yg penting kita tahu apa yg kita buat tu tak salah dn suami akak pun benarkan.
    tp mmg geram lah main kutuk2 mcm ni. mcm la dia tu bagus saaaanggggaaaatttttt..........!
    kaki ada ketuat ke apa?

    BalasPadam
  76. laser bukan main.....blog dia fofulor ker...kalau ye pun, suke lak nak main kutuk2 orang....pasal tudung ko nak sentuh kan...ni dah melampau(emo lak say..he3)..akak ina. jangan layan orang mcm(tp hati kita sakit kan, rasa nak tumbuk je kat mata orang tuh kan).

    sapa taknak hit traffic....kelakar btul....nama pun blogger.....kalau tak, baik mengomen kat fb je ke kot...apa punya orang....tau nak komen orang je,diri sendiri taknak beringat

    BalasPadam
  77. adoi.......... apa nie... reveiw pun salah.....tak review pun salah....

    alo..alo.. sukatila nak pakai baju ualgn2 ker, pakai tudung ulang2 ker...

    gasakla..janjji baju san tudung tu di basuh setiap hari gak.... bukan pakai hari nie simpan smapai munggu depan...

    aku pun pakai benda sama gak kalu g event... ngek la...

    kalu aku kaya, aku tak buat blog... confirm duk umah goyang kaki jer...

    jangan layan dia kak ina.. mentalkot..

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  78. salam..

    sabar je la kak ina...dlm kehidupan ni mmg ada saja org yg suka dan tak suka pd kita..abaikan saja la yg sorang tu,ramai lg yg menyokong..yg pasti sy suka baca blog akak,akak tak hipokrit...

    BalasPadam
  79. salam akak, bila baca pasal nie saya nak tergelak & terguling2 tau. bukan nak tergelak pada akak tapi pada manusia yang sungguh pandai mengomen itu. apalah pekdahnya dia yer? dah la penakut, bacul tak guna nama sendiri. menyorok sambil lempar batu.

    anggap jer lah itu rencah hidup dunia blogger. saya juga pernah di kecam oleh "anonymous" suatu ketika dulu masa mula2 berblog.

    walaupun saya jarang komen kat sini, tapi saya selalu baca entri akak & tidak membosankan. saya selalusuruh wife mencuba resepi yang akak buat pasal makanan. terima kasih akak kerana berkongsi dengan menyiarkan gambar makanan yang cukup menyelerakan.

    BalasPadam
  80. banyak2 bersabo k kak, sorang kutok ramai lagi yang sokong akak tau, janagn sedey2

    BalasPadam
  81. salam kak ina,
    pedulikan apa org tu nak kata, blog akak, suka hati akaklah...sabar ya kak ina, teruskan berblog utk tatapan anak2 akak..

    BalasPadam
  82. kakina: dia jeles tu kak sebenornya. dh nama blog. mmg le kita nak bercerita ttg diri kita...x kn nak cerita ttg citer dia yg weng2 cam gitu plak!

    BalasPadam
  83. salam.. nape dia kuang ajar sgt? x hormat org..
    kak ina, sabar k.. pedulikan jek..T_T

    BalasPadam
  84. Kak, abaikan je dia kak..Kita pon pernah dapat komen cam gini dari mak enon kurang ajar nih...

    BalasPadam
  85. Sabar jerlah si Anon nie..dahlah kak jangan dilayan..hanya kita yang tahu..dia apa tahu..

    BalasPadam
  86. fuhh .. pedas giler komen ni.. kalau kami yg kena.. mau nanggis golek2 ni.. buruk perangai si anon ni.. puas laa hati dier bila dapat menyakitkan hati org lain.. bersabar yer antie..

    BalasPadam
  87. wah2..ada lg rupanya suku sakat anon nih. naper la tak letak brg satu dual lnik, kalo takde blog, letak la FB ke, Frienster ke, email ke, takkan tu pon tak tao kot..

    sy rasa dia peminat fanatik kak ina la..sampaikan satu2 benda dia tao nih..

    BalasPadam
  88. pestime dropping by here.
    hye kak inaaa..folo u :)

    Hishh,brani ngomen tp x brani tnjuk dri.die xtau brp selai rege tudung tuh.chill ok kak..

    kak..yg code link akak tulih kt tmpt komen kt ats tuh supposed to 'a href' bukan 'a herf' kan?

    http://semarakapi.blogspot.com

    BalasPadam
  89. erk....pedasnyer...tp cam comment tak guna otak plak...hurm..!

    haish..pakai tudung sama pun salah ker.....kot2 ler dia nak sponsor tudung kak ina pergi event kot..tu yg dia alert ngan kaler tudung akak tu....

    BalasPadam
  90. haish..pedih je baca komen Anon!

    sabar tau kak!

    kita suma support akak

    BalasPadam
  91. akak..kalo dah org melayu,mmg suka dengki n kutuk2..akak abaikan je msg en/makcik enon tu.die xfofular,mmg la mcm tu,nak tumpang fofulariti akak la kot@akak dah post ttg si enon tu mesti die suka.jadikan benda2 mcm ni sbgai kekuatan tuk terus maju kehadapan.org dengki xkan maju!chaiyok2!teruskan berusaha

    BalasPadam
  92. sabar aja le kak, anyway lain kali nak ikut

    BalasPadam
  93. salam..

    Walaupun saya tak pernah jumpa kakinakl ni.. kenal pn melalui blog ni je.. tp sy mmg tersentuh la bila ada yang sanggup kutuk kak ina smpi mcm tu.. melalui blog bro eyriqazz sy ada terbaca satu entri beliau yang pernah jmp kak ina dan menceritakan sedikit sebanyak pasal kak ina ni pn sy dh bleh tau keperibadian kak ina ni camna.. tgk kak ina pn mcm sebaya dengan mak sy je.. smpi hati org tu kutuk kak ina. mmg x respek org yang lebih berumur dr kita.. satu je perkataan untuk dia tu.. 'biadap' !!

    BalasPadam
  94. 1st time singgah sini.

    tapi, apa-apa pun c anon mmg xkan lari dr dunia blog ni.

    masalah x puas hati tu ade je pada dia.

    cuma harap akk bsabar je. jgn pkirkan sngt bnda negatif. =)

    BalasPadam
  95. Akak ..biar kan aje dia nak cakap apa pun ....buat sakit mulut dia aje ...Sabar banyak -banyak ye kak ...

    BalasPadam
  96. Aduhhh.. ada satu spesis manusia memang tak boleh tengok orang happy.. bahagia.. dia sakit hati.. macam satu virus.. menular dari mata ke hati... PHD.. pity you anon..

    BalasPadam
  97. eh..pasal dia "offensive" ah? LOL

    BalasPadam
  98. nak cakap sabarrrrrrr jugak

    BalasPadam
  99. Benda-benda camni sonang je cerita kak
    "Haters are confused admirers who can’t understand why everybody else likes you"
    — Paulo Coelho

    sabar je la.

    BalasPadam
  100. anon weyh, kalo ko bace komen aku ni, aku sumpah ko! bahlul punye orang. walopon aku ni tak brape kenal kak ina, tapi kalo satu hari nnt aku jumpe die, mesti anggap die dah macam mak aku.

    anon takde konek! boooo... kalo semua 100 orang yang komen ni sumpah ko mmg jadi btol2 la wey... bek ngaku dan mintak maaf(kalo ko tak kecut).

    apa-apa pon kak ina, tahniah sbb dah fofular...hehe..;p

    - MunzirShafie [dot] Com

    BalasPadam
  101. kak ina.. sabar ye.. ada golongan yg x selesa tengok org lain senang ni.. be happy.. biarkan aje dia tuh..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  102. salam kakina...
    peribliskan (ganti perkataan persetankan) dgn komen mak enon tu. dia jeles dgn akak tu. akak kan ker MAKCIK BLOGGER glamour dan sensasi gitu!!! tapi org tak kenal dia..tu yg jeles semacam jer tu.

    pasal tudung tu plak...lebih baik pakai tudung yg sama drpd x bertudung langsung. dia tak tau yang kak ina ada koleksi tudung yg sama 4 dozen...hehehhe (ye ye jer...)

    be happy kak ina!!!!!

    BalasPadam
  103. kak ina patut jawab macam ni..... ADA AKU KESAH....... pedulikan org macam tu kak.... org gila tu...

    BalasPadam
  104. sabar jer la kak... manusia nie mmg macam2... saya nie hah smpi kono delete blog lama den... huhu... mehla jemput masuk blog baru saya kak... :-)

    BalasPadam
  105. tgk komen tuh sah2 berbaur jelesy.. dan2 gaks dpt byk komen n support neh... tp sy tau, jauh di sudut hati,akak x terjejas pon ngan molot busuk dier tuh kan? kitorg neh senantiasa menyokong akak n your blog rather than dok buang masa bc kutukan2 berbau hancing ituh... sabo, kak sabo... tp cara akak jwb blk tuh mmg sy suker... taniah!!

    BalasPadam
  106. ayik dok ngendap resepi akak...terperasan plak n3 ni..huishh mak enon mana la yg dengki dgn kak ina ni..kalau dah rasa banyak tudung...nape tak hadiahkan barang 3,4 helai tudung baru utk akak kan kan kan....dapat gak pahala daripada dapat dosa mengutuk...

    BalasPadam
  107. Tertelan air liur dengan komen ni....takpe kak....tukarkan jadi +ve.

    BalasPadam
  108. aduhai...kelu dayah..
    bebetul la... kira kuat semangat la akak , masih boleh balas komen dia dengan satu entry macam nih...

    kalau dayah pun mesti nangis dengan komen tajam cam gini...

    memang gile la org yang komen tu , serius takde hati perut langsung , sampai sentuh hal tudung...

    sungguh kalau dayah yang kena , tak tau apa la tindakan dayah..

    (kagum dengan akak , sekurangnya akak jujur , dia yang tahu nak mengutuk tu pun berselindung disebalik nama yang tak diketahui siapa)

    BalasPadam
  109. adess saket jiwe mmbcanya..mmg bole mnanges dibuatnya..tp takat mnanges ajela utk cuci balik ayt2 kesat kaknam tu..

    bia 1 je pn tudung yg akak pakai smpai akhirat nnti, bkn Allah tgok cntek ke idak tdung tu..tp niat ati akak memakainya utk mnutup aurat itu yg utama..

    kalo nk ckp psl aurat ni byk plk yg sakit ati nnti wlopun itu kbenarannya..fsyn sna fsyn cni, agama pula yg diupdatekan sedangkan agama ni telah ujud sblum kite smua dilahirkan lg..kite yg ptot ikut fsyn ke fsyn yg ptot ikut agama yg 1?

    mnusia kak....yg pentenk! lov cyg akak!!! ehehehe..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers