OOO

Ad

Sabtu, November 20, 2010

Nuffnang Glitterati Plus : Cosmo World Outing

Lupa pulak nak tunjuk bahagian permainan kanak-kanak kat Cosmo's Time Square masa gi outing dengan member Nuffnang.

Dulu cuma show pasal permainan orang dewasa. Kalau nak tenguk sila klik http://www.kakinakl.com/2010/10/berjimba-jimba-di-nuffnangers-day-out.html

Buat pengetahuan semua kami pergi bulan lepas yer.
langgar keta tapi tak kemek..tak kena saman..
dulu masa akak gi ke sini 2 budak tu masih kecik
jadi kenalah temankan mereka berdua naik bus yang tak berjalan ni.
Pusing-pusing..feninglah tenguk..tapi kanak-kanak happy ajer
kanak-kanak kat dalam sini mesti rasa happy
cam gempak ajer ek nama permainan ni
alahai cam naik kapal ayun tu..
sand papers..tak tahulah kena bayar ker free..sebab tak bawak budak kecik tu
kalau duit ada berjuta boleh sambut birthday anak kat sini.
.kalau ikutkan memang sesuai sebab tak dak hujan..tak dak panas..jadi anak-anak boleh bergembira sehingga taman tema ni di tutup.

8 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. kalau family kecik, tak terasa mahal sangat nak masuk ni kan.. tapi kalau datang sekampung, alahaiiii, sayang duit den.. hehe

    BalasPadam
  3. tak pernah ade orang ajak saya.. sob2..

    BalasPadam
  4. best tempant ni
    me pernah dua kali masuk situ..1st time masa bujang, then 2nd time masa my zharfan umur 2 thn--bwk dia jln2 masa hari bday dia..tak mampu nak buat bday party kat situ :P

    BalasPadam
  5. whoaaa.... jelesnya tengok main game2 tue.... dalam perancangan juga nak bawak adik bradik n famili main game kat sini....kebetulan smalam tengok HARRY PORTER kat gsc time square....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers