OOO

Sabtu, Disember 18, 2010

Calun-calun AF akan datang

Semalam geng tali barut ajak gi Wangsa Walk , lepak sambil baling bola berat. Suami akak pun main boling gak kat tempat lain.

Akak hantar wakil akak ajer main. Malaslah nak main, kang ashik masuk longkang. Nanti tali barut gelakkan pulaklah ketua dia. Sape yang malu..akak juga kan. (nanti buat N3 yer)

Lepas main tu kami lepak aka melalak di bilik menyanyi. Bilik tu jadi kecik sebab di sumbatkan 15 orang. Adalah yang duk atas lantai sebab tak muat.

Jomlah tenguk bakal peserta AF akan datang yer
Sessi ini di taja oleh Che Armster , juara karok yang terhebat. Terima kasih yer.
Manager akak pun tak lepaskan peluang mengasah bakat nak masuk AF lepas ni. Suara not bad. Sms no 2001
Jika anda sukakan Tia sms no 2222
Ery..sms no 2223
Norfa sms 2333
Che Hel sms no 2225
Imran sms no 2001..rajin betul Aus melayan Imran
Penari latar malam tadi ialahAus dan Imran
Mira ..sms no 2745
eykameow sms 2856
Pasangan duet yang bakal menggegarkan dunia hiburan.
klon Amy Search dan Awie Wing-sms 2345
Che Armster sms 2798
Aweks Hamzah Shara Bunga sms 2988
Anakperak sms 2765
Redlinda sms 2766
Aus sengal sms 2988
Hamzah yang dah berubah sejak menang BB Torch

Akhir sekali Kak ina kl. Akak bersama Jard. Jard tak masuk sebab dia malu.

Tak yah sms lah sebab garenti tak leh masuk punya dalam AF. Nanti suami kata..Ina dah buang tabiat.

Nanti undi yer..sms di nombor tu yer dan setiap sms di kenakan bayaran RM5.00. Jangan lupa sms dengan segera.

Pemenang sms terbanyak akak menerima hadiah misteri dari akak.
Kredit gambar : daydeck86.com

p/s N3 merapu meraban

23 ulasan:

  1. salam kak

    saya tetap vote akak,hehe

    BalasPadam
  2. yg free hair tu eykameow (eykameow.blogspot.com).. yg pakai tudung member dia tu mira (writetomiraa.blogspot.com) <-- aus mesti suka aku share URL ni

    BalasPadam
  3. wawawawa..! tipah tertipu..!! ingatkan manager kak Ina betoi-betoi tercalon masuk AF..!

    BalasPadam
  4. besh laaa.... karaoke nie boleh kasi release stress.... dan cheamster memang baik hati la sponsor

    BalasPadam
  5. habis la kredit main hantar SMS.

    BalasPadam
  6. :) :) :)
    saya vote yang last sekali tuh
    terbaeekkk!!!

    BalasPadam
  7. heheheh...gila ramai! sy pn x sgka smpai duduk atas lantai dlm bilik karok tu :D

    BalasPadam
  8. mcm mane nama saya bole jd tifa plak ? tia laa! ;))

    BalasPadam
  9. hehehe saya nak vote diri sendiri leh? hihihi. akakkkk, kalau nak order choclate chip tu lagi akak antar pos ke or kena dtg amek? camne camne?? dah nak dekat habis nii huhuuhuh :P

    BalasPadam
  10. huuuuu..keje che arm..kalau karok mmg berbagai gaya!!!hahaha...
    lain kali nak join!!!

    BalasPadam
  11. huwaaaaaaaaaaa...bestnyee uols...hehhehe...mia cuti skrg ni sis, balik melaka, so xdpt nk join..sayangnyeee

    BalasPadam
  12. wey sempat si Aus tu nak rasa tangan si Mira tu smlam wey

    BalasPadam
  13. Vote Kak Ina. Hahaha. :)

    p/s: Bila la dapat jumpa blogger2 ni ya?

    BalasPadam
  14. hahaa linda. komen ko semua same ek? :P



    aaa jgn undi saye. penyanyi dangdut x jadi. hahahaha

    BalasPadam
  15. kahkahkahkah..gelak guling2 baca entri merapu meraban kak ina lewat malam ni..senak perut weh..tak menahan tang 1 sms lima hengget tu..fuyooooh!

    BalasPadam
  16. akk... len kali ajak lah kite sekali nak juga jumpa2 blogger nihh...:)
    sy kat setapak, dekat char kuew teow tu je ha

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers