OOO

Khamis, Disember 02, 2010

Love U Nuffnang-Thank You

Sebelum baca N3 kat bawah akak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada

7. http://appledia.blogspot.com/ -nak 4 kali rasanya. Terima bebanyaklah yer appledia.

oh ada ker yang tertinggal..kalau ada bagitau ek.

Akak memang pos kat member-member yang teringin nak rasa kukis akak terutama 2 orang ibu yang sedang mengandug. Kesianlah pulak, kang baby dalam perut ngences (meleleh air liur).

Memang risau takut kukis tu pecah tapi alhamdulliah setakat ni mereka kata taklah pecah berderai. Wang pos di tanggung sendiri yer.


Bila buka email petang tadi gembira rasa di hati. Nuffnang bagi tiket wayang..empat pulak tu.

Bestnya akak terpilih dapat tiket free ni sempena hari jadi akak yang akan di sambut pada bulan Disember ini. Tak sangka boleh dapat, bernasib baik sungguhlah pasal dia pilih secara random (rawak).

Tulah sebabnya akak malas nak tukar ke pengiklan lain. Nuffnang the best for ever (harap-harap lah yer..jangan nanti akak berpaling arah udahlah--taklah kot).

Nak tau lebih lanjut pasal tiket free ni..sila ke http://www.nuffnang.com.my/tgv/about/ (klik yer)

Tengah fikir nak tenguk cerita apa yer? Musim cuti sekolah kan..kenalah angkut budak kecik 2 orang tu...ooo lupa pulak tiket gold class dapat masa aksi raba meraba di Vaseline kat Luna Bar pun tak guna lagi.

Nyangkung -Imran pulak tak boleh masuk
Rapunzel- dah tenguk
Troy - tak minat

Isshhh dah dapat tiket free payah pulak nak cari movie yang best..

41 ulasan:

  1. kak ina...
    wow...

    bagi ayu jeRLAH yer

    BalasPadam
  2. tahniah kak.. terima kasih kak..
    sebab ajak saya tengok wayang... hehehee

    BalasPadam
  3. Sehari dua lagi Narnia kuar dah...memang semua leh tgok...

    BalasPadam
  4. Best aaaa tgok akak ngan Nuffnang ni....citer aaa sikit...nak lah join gak

    BalasPadam
  5. slm kak .. zr pun dpt td.. bile baca abis2 rupe nye tuk bday DEC sahaja... so diorg tersilap anto uhuhhuuh cedih

    BalasPadam
  6. woww akk...bestnye..tahniah3...hehehee..
    happy bcoming b'day kak ina..

    <a herf="http://http://gardisareyou.blogspot.com/2010/12/1st-contest-by-atiqah-adnan.html

    BalasPadam
  7. bak sini jer lah akak...hihihi

    BalasPadam
  8. alahaaaai, zaila pon ngandung juga *buat muka kesian*

    BalasPadam
  9. salam kak ina
    happy besday soon...hahaha wish awal2
    anways, kalau rasanya tiket tuh
    tak blh bawak budak2
    kak ina bawak aku.. green lite ler...

    hahahah... gurau

    BalasPadam
  10. wah kak...hadiah besday dari nuffnang gitew......best nyer......

    BalasPadam
  11. bestnya!!! happy besday yer kak ina :)

    BalasPadam
  12. samala kita..ila pun dpt gak. esok nak g claim pass kat office Nuff

    ila plan nak tgk AKU TAK BODOH & MEGAMIND

    BalasPadam
  13. Tahniah Ina... anie dah lama tak buat entry untuk tiket free nuffnang..

    BalasPadam
  14. kak ina, tahniah..rezeki akak tu...

    BalasPadam
  15. tahniah kak.... jeles ai taw...

    susah2... faraid kt saya anak beranak... hiks!

    BalasPadam
  16. salam kak...wah bestnya, samalah yan pun dpt jugak tiket nie ptg td dpt email...ehehe

    eh kakina lahir bln 12 ye, blh sambut besday sekali dgn Yan dan kaksumi :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  17. fuhoo.. kak sumi jelly pun dpt ..


    seronok korang.. sob2..

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Kak Ina

    Tahniah
    selalu kak dapat hadiah

    bila tarikh hari jadi kak

    Wassalam

    BalasPadam
  19. Laaaa bila hari jadi akak???
    Happy Birthday Kak Ina..moga panjang umur,murah rezki n gembira selalu ya!
    Thanks akak..link kite.
    Sorila tak dapat nak join dinner ngan geng2 blogger haritu.Next time,promise musti join!


    nota kaki : Akak,kukis da tinggal suku balang,baru 2 hari..camno???

    BalasPadam
  20. uit best yer....happy besday kak

    BalasPadam
  21. salam kak;
    bestnya dapat tiket free ye....kak selamat harijadi in advance ye...semoga panjang umur murah rezeki.

    BalasPadam
  22. bulan ni Bulan Cinta la ye kak? Eheh. Tetiba plak. Langsung tak ada kena mengena ;p

    Bila besday akak? Nak jadi orang pertama wish ;P

    BalasPadam
  23. tahniah kak ina... dah dapat hadiah in advanced

    BalasPadam
  24. wah, kak! br jeks kuar n3 neh kt Nuff page... tgk2 akak dh dpt dh. akak antara penerima hadiah 'pioneer' neh. inilah katanyer rejeki, kak... rejeki kne kutuk kots? miahahahahhaha... even kakakku ini pakai tudung yg sama jeks time g event, Nuffnang x pandang tuh semer... yg dipandang Nuff, kelebihan seseorang itu... taniah again, kak!! u deserved it...

    BalasPadam
  25. Hurmmm.... kalau takde citer yang best untuk ditengok..... apa kata akak buat contest untuk tiket nie.... hihihihi

    BalasPadam
  26. moning kak..
    mia akan cari peluang balik kg gak esok/lusa. huuu..
    tq..

    BalasPadam
  27. jelesnya!ala kak tiket tu valid sebulan kan..tunggula cite best kuar

    BalasPadam
  28. wah, bestnye k.ina..
    congrats

    BalasPadam
  29. Salam kak, tak pasal-pasal dapat hadiah kan..bertuah akak hehehe..Chalet dekat Cherating tu ada yang Rm 50.00 semalam, Rm150.00, Rm180.00 gitulah harganya hehehe dekat pulak tu dengan pantai kiranya jalan kaki je...

    BalasPadam
  30. kak, nyangkung tu macam best kaaan....?

    BalasPadam
  31. wah kak.. congrats..

    bwklah diorang tgk citer harry potter ker narnia ker.. best gak..

    jeles i kak.. awww.. hahahaha (gurau jer).. hohoho

    BalasPadam
  32. bestnye kak inaa lama tak jenguk blog akak nie

    BalasPadam
  33. Tahniah kak!.. Kalau tak tau nak tengok citer aper.. hurmm bagi kat saya jer.. hehehe

    BalasPadam
  34. best nyer......besday sy dah lps bulan 10 hr tuh..sobbbbbbbbbbbbbb

    BalasPadam
  35. syoknya kak..saya nak jugak tiket free..tp luar lembah kelang ar..

    BalasPadam
  36. salam kak

    eh,same2 :)

    waa,tahniah kak

    BalasPadam
  37. uiyoo..
    kakina dpt..
    betuahnya..

    BalasPadam
  38. oh...rupanya tiket tu bukan semua dapat ek..?

    (err..kak jgn heran dayah komen entry lama ek..dyh mmg main klik je mana tajuk entry yg menarik minat)

    hehe..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers