OOO

Jumaat, Disember 31, 2010

Oh Khairul Fahmi Dah Ada Aweks Daaaa

Sana sinun orang bercerita tentang lelaki ini. Hangat gak ek orang bercerita tentang penjaga gol Malaysia yang berjaya mempertahan pintu gol dari asakan pasukan Indonesia pada final ke 2 di Stadium Gelora Bung Karno di Jakarta hari malam Rabu lepas.
Bila tenguk muka dia macam orang china sampai makwe dia pun panggil dia Apex. Khairul Fahmi bin Che Mat ni dilahirkan di Kota Bharu Kelantan pada 7hb. Januari 1989. Muda lagi, sebaya dengan Yana. Dengan bermain bola sepak ajer Khairul Fahmi dah fofolur sungguh.

Wah...tak lama lagi ni harijadi dia. Siapa peminat dia bolehlah siapkan duit beli hadiah. Nasib baiklah anak dara akak tak terminat dengan Khairul ni.

Dengan kejayaan Malaysia memegang Piala Suzuki pada tahun ini , sama-samalah kita berdoa agar sukan bola sepak akan mencapai balik zaman kegemilangan
macam masa zaman arwah Dato' Mokhtar Dahari dahulu. Al fatihah buat arwah
Sekarang ni Khairul bermain dengan pasukan Kelantan. Bila jejalan dari blog ke blog terjumpalah pulak blog girlfriend. Rupanya Khairul Fahmi telah berpunya.
Ada tak yang frust menonggeng bila dapat tau yang Fahmi dah ada aweks. Aweks dia ada blog gak. Akak dah baca dah cerita camner mereka mula berjumpa. Semuga mereka berdua berbahagia sehingga ke jinjang pelamin.

p/s Buat aweks Khairul Fahmi...
Auntie nak kamu jaga dia baik-baik takut nanti ada pula artis perempuan yang tertarik nak jadikan dia kekasih hati.

Al maklumlah sekarang ni Khairul Fahmi dah jadi orang glam sekarang ni. Jangan show-show sangat pun..takut nanti merana diri.


Sumber gambar: Google

17 ulasan:

  1. bukan demam bola dah skang kak, demam khairul fahmi jer skang niiii

    BalasPadam
  2. hehehe...k.ina, anak pompuan sya tu pun 'tergila2'kan si fahmi ni. ni semua gara2 Piala Suziki tu la. Kalau tak, tak kenal dan tak minat pun....!

    BalasPadam
  3. Asalamualaikum Kak Ina

    Al Fatihah untuk Allahyarham Moktar Dahari

    Wassalam

    BalasPadam
  4. salam kenal dari ieda :)
    kalau dah jodoh dia .. x yah jaga punn x per .. pandai2 lah kayuh perahu supaya x terbalik kann :)

    BalasPadam
  5. "jangan show-show sangat pun nanti merana diri" ...... kelas gitu ayat akak.

    setuju............

    BalasPadam
  6. Salam tahun baru 2011 kak ina dan keluarga...min pn dah baca blog awek si KFCM ni...dia terlalu teruja tu nak bercerita..buat tatapan fans KFCM :)

    BalasPadam
  7. hehehe.. suka tengok dia selamat gawang Malaysia.. macam da magnet kat tangan.. XD

    happy new year 2011.. may love and prosperity always be with you and your family..

    BalasPadam
  8. salam kak...klu mcm ni ramai ler yg betul2 demam nih.....:D

    BalasPadam
  9. ooppsss..slmt tahun baru kak :))

    BalasPadam
  10. awekss dia mmg sangat comel dan kelakar kan.. ... seronok linn baca blog dia...

    selamat tahun baru kak ina....

    BalasPadam
  11. fuh2,, mesti kak ina pon minat kat KF ni kan,, sampai terbit satu entri utk dia,, i mean minat dalam bola je okay.. no kontrobesi2..

    2 in 1 : Mona Menahan Sedap || Berani Mati

    BalasPadam
  12. Ina .. Selamat Tahun Baru semuga tahun 2011 membawa segala kebaikan

    BalasPadam
  13. Salam tahun baru 2011 utk kak ina KL sekeluarga..

    BalasPadam
  14. Kepada Khairul Fahmi...bermain dahulu sepuas hati untuk negara baru fikir pasal nak kawin. Sudah ramai atlet negara yg gagal selepas mereka mendirikan rumahtangga. Tgk Dato Nicol David..byk jasa pada negara tidak ader pun gosip pasal teman tp mesra ni..sahut cabaran dulu, jangan hirau pasal aweks nie..anda akan kerugian nanti...percayalah.

    BalasPadam
  15. semoga aweks dia tu maintain kasi perangsang untuk apex tu lebih berjaya....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers