OOO

Rabu, Disember 22, 2010

Serampang Dua Mata

Masa gi lepak bersama-sama geng bloggers yang boleh di panggil anak, akak bawa gak kukis.
Akak bawa sekali Imran dan Firdaus..oleh sebab akak tak pernah baling
bola berat ni akak suruh ajer Firdaus main.
Imran boleh gak main tapi ashik masuk longkang nanti.Buat malu ajer.
Kalau akak main pula confirm semua orang kalah.
Jelitawan yang hadir pada malam tersebut. Main sikit tapi kutuk mengutuk,
gelak ketawa ajer yang lebih. Biasalah anak-anak muda kan.
Oleh sebab sessi main boling habis awal, ada pula yang nak belanja gi karok..apa lagi semua setuju ajer ..masa tulah akak promosi kukis akak kat bloggers yang hadir.
masing-masing sedang mengunyah termasuk Imran
duta terbaru kukis akak..foc ajer
nasib baik bawa lebih. Terima kasih buat eykameow
yang sudi beli kukis jam tu juga.
taukeh sedang ambil wang dari customer..anak dara ni semua balik awal.
Kang kena bambu dek mak ayah. Bagus dapat anak macam ini.
Bersama yanmie lepak..pot pet..pot pet di bawah cahaya bulan di KLCC. Sebenarnya yanmie bertuah sebab terpilih untuk review handphone HTC Desire Z dari Maxis10. Untung sungguh dapat pegang dan bawa balik handphone mahal tu.
Tujuan ke klcc sebab nak bagi kukis yang di order oleh Yanmie. Nak hantar kat Kelang tak berbaloi duit minyak kereta.

Bila yanmie kata nak gi KLCC akak buat temujanji kat situ ajer. Memang best berjumpa geng pot pet pot pet. Ashik gelak ketawa ajer sampai tak sedar masa berlalu. Terima kasih yer Yan sudi beli kukis akak.
masa tenguk preview KHURAFAT pun akak bawak kukis dalam beg Ariani (motif nak show tudung baru beli kat situ...berlagak sikit). Kali ini Cik Helena pulak yang order 2 bekas. Terima kasih yer.

Pandai tak strategi akak sambil berjimba sambil promosi sambil jual. (berapa banyak sambillah)

gambar ada lagi ambik dari daydeck

20 ulasan:

  1. terbaek la kak ina promotion strategy kak ina..bijok bijok..hehehe..bl la sy dpt rasa kukis kak ina tu ek?:-(

    BalasPadam
  2. Waaa..kak ina, memang pandai...

    BalasPadam
  3. baguslah kak ina promot..sambil jumpa kawan2 blogger sambil berbisnes..

    BalasPadam
  4. bestnyer k.ina jumpa member2 bloggers.. sambil jumpa sambil promote.. bijak, bijak.. hohoho

    BalasPadam
  5. wah ada pakatan blogger.. kak yanmie tu mesti ada maxis10.. hehe

    BalasPadam
  6. kukis akak mmg best..nanti mau order lagi..

    kak..tudung baru lawo la..:)

    BalasPadam
  7. best tgk akak n d geng wat gathering..

    BalasPadam
  8. tu yang best tu, sambil promote.
    pandai btul kak ina ni. saya pon dh order sebagai hadiah contest

    sapa nak merasa sebalang cookis kak ina percuma, boleh masuk contest saya:

    CONTEST AZAM 2011

    ada 6 balang cookies ni utk dimenangi

    BalasPadam
  9. whoaaa.... skang dah jadi model tudung ariani yea.... cayalah.... ;-p anyway akak memang pandai bisnes....

    BalasPadam
  10. camne nak oder kukis tuh?? heheheh

    BalasPadam
  11. semoga kak ina terus maju...jengok dari kejauhan....huwaaaaaa

    BalasPadam
  12. ni bijak mengatur strategi..! hehe..sesuai sngt smbil karoake kunyah2 cookies..

    BalasPadam
  13. haha..memang terrer bab marketing kak ina ni..


    saya ada 2 blog kak, dah 2 kali akak komen kat photoblog..hehe

    1. http://naman0807.blogspot.com/
    2. http://fotonaman.blogspot.com/

    Entri terbaru chekgu

    Blogging-Ada yang lagi penting selain trafik dan cek nuffnang

    BalasPadam
  14. marketing strategy yg sgt bagus...Insya Allah, me pun nak order gak nanti :)

    BalasPadam
  15. kawan kiter nak order ne..hahaha!

    BalasPadam
  16. byk kali tersempak akak kt luar, tp takot nak tegur,.. hehehe maklum lar, sy blogger biasa..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers