OOO

Sabtu, Januari 29, 2011

Bila Jumpa Ramai Artis Tentulah Kena Sawan Kamera

Kembang rasa hati bila blogger duduk tempat media
Biarlah orang nak kata akak ni nak tarik trafik lah.. hati mudalah..dan bla..bla..blaa...bila dah di jemput ke sini dan jumpa artis takkan nak tenguk ajer kan..tentulah klik sana klik sini.


Bila lagi nak ada kesempatan ada artis bersepah-sepah sampai nak meroyan tangkap gambar.
Memang ramai betul ..ada otai macam Datuk Mustafa Maarof, Datuk Hamid Ghurka, Mariani dan ramai lagi. Yang se angkatan dengan akak macam Sabree Fadhil pun ada.. artis muda lagilah ramai tapi akak tak kenal sebab dah ramai sangat artis kat Malaysia ni.
Lisa Surihani memang comel, cantik menawan dan berbudi bahasa.
Bestnya dapat dukung pelakon cilik Mia Sara yang tak perlu di perkenalkan lagi. Sekarang ni tengah berlakon dalam drama akasia TV3 Tiramisu.
Sein Ruffedge, Lisa Surihani dan Mia Sara dalam
drama Adamaya memang best sungguh.
Chloe Nicole Saralyn Bimbizagan lahir pada 31hb. Disember 1989
Hafizuddin (kredit gambar teratakarm0.com)
Shaheizy Sam dan http://www.phreak-id
Gambit dan isteri klon Jejai aka teratakarmo
Puteri Mardiana ..tak taulah nama artis tu, pelakun yang berlakun dalam Khurafat dan Diana Amir
Rebecca Nur Islam (25 tahun) yang baru menjadi isteri Azam Sulaiman.
Meletup pakaian dan aksesori beliau malam tu.
Aeril Zafri pelakun baru Aku Tak Bodoh
Angah memang best..layan kita orang macam dah kawan lama...tak kekwat
Heliza cantik dan pelakun yang educated..sangat peramah
Fizo Omar handsome dan bergaya-Andartu Terlampau, Kongsi dan Hello
Farid Kamil-handsome dan bergaya tapi malam tu beliau
macam tak ada mood ada krisis dengan Diana khabarnyalah
 Puteri Mardiana-Damping Malam, Ngangkung, Keramat, Kongsi.
Seksi sungguh malam tu
Erynne Erynna, pelakon cilik Damping Malam baru berumur 13 tahun..
Intan Ladyana pun cantik bergaya
Shafimie Saedon, atau lebih dikenali sebagai Putra Shazlan (kekwat sikitlah..Imran jelous bila tenguk gambar ni...dia peminat cerita Hikayat Putra Shazlan)
Tenguklah Shaheizy Sam..sempoi ajer tak pakai stokin kan..
cukuplah kot..ada lagi gambar akak letak kat facebook.

p/s Sempoikan akak malam tu..kang kalau bergaya lebih-lebih kalah artislah pulak ek. Jangan ada yang kutuk k..

19 ulasan:

  1. akak dh memang sedia anggun & cun dh kak.... :D ahaiiii byk nye gmbr akak ngn artis.... sy x smpat sgt nk amek gmbr

    BalasPadam
  2. siyes glamer kak!! jeles me hehhe

    BalasPadam
  3. cayalah akak...!
    i know how you feel with all d artist around you..:-) teringat masa zaman itm, g anugerah era..! hehe.. habis semua artis i nak klik gak hehe..:0) caiyok kak!!...

    BalasPadam
  4. banyaknya bergambar dgn artis..sgt ebstla kak

    BalasPadam
  5. skali skala jumpa sronok gak

    BalasPadam
  6. pedulikan la apa org nak kata kak..yg penting...hepi...

    BalasPadam
  7. bagi ilah kan kak ina..setiap pengalaman kita dimana jua tak perlu org lain pertikaikan... itu rezeki dan nasib masing2kan kak ina..mcm ilah suka juga masukkan aktiviti dan cuba berkongsi dgn kwn2..sampai pernah org kata ilah nak riak.. N3 pasal anak berjaya dlm PMR dpt duit duit duit..dah rezeki dia kan kak.. ibu mana tak bangga..
    ilah pun suka tgok N3 ini kak ina..rasa bangga dgn pengalaman kak ina.. peluang kita semua tak sama.. tak perlulah rasa iri hati n sbgnya...ahakss pjg pula komen maaf ya kak ina ku cyg..

    BalasPadam
  8. salam K.ina..bestnya k.ina....jumpa artis2 top gitu!!

    BalasPadam
  9. salam,

    betullah tu akak wakil media... wartawan dr media blogger, hehehe...

    wah, kak sume artis akak bergambar yer...sy cdgkan akak wat kalendar ngan gambar2 tu... januari akak ngan lisa, februari akak ngan farid kamil n seterusnya, heheheh... gurau je kak!

    BalasPadam
  10. haha..mmg betul kata kak ina..dulu saya pun kena penyakit sawan ni..

    seronok kan dpt jumpa dia org in person..ada yg kita tngk kat tv cam biasa2 jer..bila tengok luar cantik betul..yg kat tv nampak cantik rasanya luar lagi la cantik ek..hehehe

    BalasPadam
  11. kalau saya sure rambang mata nak amik gmbr ngan artis yang mana satu....

    BalasPadam
  12. salam akak...rajinnya berjalan...gambar dengan artis baju putih (isteri klon jejai tu) nama dia Gambit Saifullah...saya minat abis kat dia..especially bila tengok Awan Dania :)

    BalasPadam
  13. Salam Kak Ina..
    Wahhh bestlah akak dapat posing mosing n jumpa ramai artis yaaaaa....

    BalasPadam
  14. perghhh, xsangka kak ina ada bakat jadi wartawan hiburan;)

    BalasPadam
  15. kak ina.. dah gaya gaya artis gitu kan..
    Silala datang ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  16. tingginya farid kamil....
    yg best mestilah si kecik mia sara tu..semua org nak dokong dia..comel sungguh..

    BalasPadam
  17. suka tgk lisa surihani, sgt cantik

    BalasPadam
  18. nape akak xmo kuruskan badan...barula cun....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers