OOO

Sabtu, Februari 19, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com


Akhirnya dapat gak idea camner nak buat contest. Semuga syarat yang di berikan tidak menyusahkan peserta contest ini.

Yang layak ialah rakyat Malaysia dan mesti mempunyai blog.Apa yang perlu dilakukan? Mudah sahaja.
Syarat-syaratnya
1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau.

Tajuk mestilah sama macam tajuk diatas. Bagilah pendapat yang bernas yer.

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu.

kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. Kalau tak tinggalkan link akak tak kira yer.

4. Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.
Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 20hb. Febuari 2011 pada pukul 11.59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili.
Pemenang di pilih berdasarkan pendapat yang bernas dan original (tak copy cat yer)

Hadiahnya pula ialah :

Pertama: Top Up bernilai RM30.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Kedua : Top Up bernilai RM20.00 dan 1 bekas kukis coklat chip bernilai RM25.00.

Ketiga : Top Up bernilai RM10.00.

Update ada hadiah lagi..

Keempat :
Sehelai tudung cantik sumbangan http://www.shawlnurfa.blogspot.com/ bernilai RM25.00

Kelima : 1 fridge magnet dari India

Senang bukan. Jomlah sertai sekarang juga.

59 ulasan:

  1. salam kak...cayalah bt contest..hadiah best plak tu :)

    *happy belated birthday to imran! :)

    BalasPadam
  2. WoW... Menarik Tuu... Nanti Saya Try Buat Entry Ni Yer Kak... Hehehe...

    BalasPadam
  3. salam
    wahhh..makin maju ya...buat kontes lg...insya Allah nak join...dok pikir ayat yg cun dulu..:)

    BalasPadam
  4. Aslmkm kak...ni sy join..kak...hihi..trylh terjah...saje suka2..maaf jika x spt yg akk nk..huhu...

    http://papamama-cintasuci.blogspot.com/2011/01/contest-review-blog-kak-ina-kl-com.html

    BalasPadam
  5. orait kak! pjg lg masa..insyaAllah sy cuba join :)

    BalasPadam
  6. adui k.ina..strt 25hb ye?n3 sy dh siap sbb x bce btul2 tdi..tpi sye buat outopublish ye 25hb ni..maaf kak..

    BalasPadam
  7. oke kak ina.. nanti nak join..

    Jemput ke ALL IN ONE

    BalasPadam
  8. imran, happy belated.. comey cupcake..

    BalasPadam
  9. dah publish kak..maaf..pagi-pagi agak tingtong...

    BalasPadam
  10. saya dah buat;

    http://azwanikhairul.blogspot.com/2011/01/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  11. wow, ada contest :) nak kena cari idea dulu :)

    BalasPadam
  12. http://sayyasuka.blogspot.com23 Januari 2011 6:22 PTG

    Salam K Ina, saya adalah your silent reader, nak masuk jugakk..nanti K.Ina tengok ehh..terimakasse!!

    BalasPadam
  13. lupa nak tinggal link N3. tq k ina

    http://sayyasuka.blogspot.com/2011/01/kakinaklcom-sedang-mengadakan-contest.html

    BalasPadam
  14. salam kak ina,
    terima kasih kerana mengunjungi laman muhandis...
    nak join kontest kak ina pong rasaya macam buah cempedak diluar pagar saya ni...
    tq

    BalasPadam
  15. wah menarik ni.. insyaallah nanti saya cuba join contest ni..

    BalasPadam
  16. Mencuba nasib dengan nak merasai kukis Kak Ina ni.. hehehe

    http://www.myvitrd.com/2011/01/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  17. rasa nak join jugak...tapi tak tahu nak review apa yer....

    BalasPadam
  18. Bom dia, dei uma olhadela o teu blog e apreciei tanto,estou ver que tás a fazer muito bem!
    Para a frente com o boa escrita que tens!
    Cumps

    BalasPadam
  19. :) :) :)
    ayat tanpa nama ni yang paling
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    BalasPadam
  20. saya pun dah turut serta. Anda bila lagi?

    http://shaizhar.blogspot.com/2011/01/714-contest-review-blog-kak-ina-kl-dot.html

    Good luck utk semua....

    BalasPadam
  21. kak ina,
    terimalah penyertaan saya yg tak seberapa ini :P


    http://www.makdaraterdiva.com/2011/01/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  22. slm, harap kak ina sudi bacer yer :)
    link:
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html
    tq

    BalasPadam
  23. salam kak ina,

    insyaAllah ada masa deqlis join yer...

    BalasPadam
  24. Salam Akak.
    Saya nak jadi penaja boleh?
    Hadiah novel english. kalau akak sudi saya boleh taja 5 buah novel.
    Boleh email saya kat sabahblogger@gmail.com?

    Salam dari:
    lunaticg
    via Sabahan Bloggers Club.

    BalasPadam
  25. tak reti nk mengkritik blog org lain sbb blog sendiri pon huru hara. huhuhu..

    tp nk cookies. =p

    BalasPadam
  26. kak ina...tima kasih sudi dtg blog deqdeq dan ajak deqdeq join contest kak ina..

    terharu rasanya...akn deqdeq cuba yer...

    BalasPadam
  27. DeQdEq join yer...

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  28. kak ina , saya dah buat post untuk contest kak ina.nak try kut2 dapat hadiah.Best la kak ina.
    http://www.cempakabiru-nieda.blogspot.com

    BalasPadam
  29. saya join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  30. Salam Kak Ina,

    Maaf. da 2 3 ari tak online. baru ari ni sempat nak promot ontest akak kat BL :)

    BalasPadam
  31. salam kak ina..

    selalu jd silent reader..kali ni sy joinnnn!!

    http://fashah84.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  32. alamak kak..tak syempat la nak buat..saya berebut pc dgn anjib..hehe

    BalasPadam
  33. Salam, kak ina.. siap jugak akhirnya! Fuuuhh.. Bismillah..

    http://shakiddo.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  34. dah buat dah=)

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  35. a'alaikum kak ina..
    kalau tak menang saya nak jugak kukis ceklat cip kak ina tu .. nak jugak!
    http://leyzajamil.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  36. selamat malam kak ina...
    alhamdullilah..akhirnya ayu dapat join jua..
    thanks ingatkan ayu

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  37. ras macm nak join je contest ni...hehehe

    BalasPadam
  38. salam

    me dtg lapor diri ;)

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  39. Salam.. Kak Ina KL, Nur datang hantar entri contest...

    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-klcom.html

    P/s : Happy Belated Birthday untuk Imran..

    BalasPadam
  40. salam ziarah..moga dipermudahkan urusan tuan umah penganjur pertandingan .

    BalasPadam
  41. Assalam- Kak Ina salam perkenalan, walaupun pertama kali surf di blog kak ina ni rasanya nak join juga contest ni dah buat entry
    contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com

    BalasPadam
  42. salam kak ina^^
    saya join contest ni:)
    http://budakbaikjahat.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    BalasPadam
  43. dah join dengan penuh IKHLAS dan menegur dan mencadangkan untuk KEBAIKAN.

    http://www.matjoe.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    baca tau

    BalasPadam
  44. salam kak ina..saya join juga..entri autopublish jam 11.56 jap lagi..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    thanks..

    BalasPadam
  45. saya rakyat mesia..tapi dok luar negara..tak ayak join la kan? Lagipun hadiahnya top-up..takleh gune kat sini..sedih2..

    BalasPadam
  46. Harap sempat ye Kak Ina

    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/contest-review-blog-kak-ina-kl-dot-com.html

    nurhafiz2009@yahoo.com
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  47. alamak kak ina, tak sempat nk join la..kalau extend tarikh sy join ..hehe

    BalasPadam
  48. kak ina..nape hadiah keempat lagi mahal dari harga hadia ketiga?..hihiii

    BalasPadam
  49. tengah mencari-cari idea bagaimana nak menganjurkan contest

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers