OOO

Ahad, Februari 13, 2011

Shopping Di Bangalore India

Perjalanan dari Davengere ke Bangalore mengambil masa 6 jam..aduhai patah pinggang dibuatnya. Nasib baik berhenti 1/2 jam. Dah lama tak naik bas berjam-jam. Masa muda selalulah.
Sampai di Bangalaroe pukul 5.30 waktu tempatan dan naik auto ke hotel. Selepas tidur sampai tenghari dan kemudian berjalan masuk keluar kedai sampai naik kebas kaki dibuatnya.

Yang buat tak tahan bila tenguk potongan harga yang ditawarkan. Nanti akak cerita lagi yer.

28 ulasan:

  1. kak ina...
    selamat malam dari bumi malaysia..
    rehat dahulu yer kak, esok sambung balik..

    nanti tunjukkan tempat yang boleh shopping kain sari yer..

    BalasPadam
  2. Patut la ella asyik teringat2 kan akak, teringkatkan choc chip akak, mkn angin rupanya kekanda ni.

    Enjoy yr trip ye kak, jgn paksa diri tau. Kaki dah baik ke kak?

    BalasPadam
  3. wah.. best2 dapat melancong oversea nih... maw pi juga

    BalasPadam
  4. besh nyer holiday sambil shopping2 :)

    BalasPadam
  5. wahh...seronoknyaa dapat jejak kaki ke sana..bila la azza nk smpi agaknya..

    BalasPadam
  6. kak.. kid punya jersey adidas saiz L.. hik3.. gurau2 je..
    selamat bershopping!!

    BalasPadam
  7. bangalore mmg tgh sale skg..
    nnti try gi mantri mall. sana lagi byk sale n blh pening kepala..
    for kain sari, untuk yg murah dan semestinya cantik kak ina blh la gi area chickpet. memang berbaloi2 shopping sari kat situ..

    enjoy holiday n shopping in bangalore :)

    BalasPadam
  8. wah kak..holiday smpai ke india..ngehee...apa yg best ya kat sana

    BalasPadam
  9. jangan lupa letak gambar2 menarik yer...

    Pukul3Pagi

    BalasPadam
  10. salam kak ina..alhamdulillah selamat sampai..

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..selamat dah akak smp sana ek..selamat bershopping yer..

    psstt..jgn dilayan budak2 mintak sedekah..kang semuanya serbu kak ina..huhu

    BalasPadam
  12. o jalan jauh ya kak..
    seronoknya sekali sekala mkn angin kat tempat org

    BalasPadam
  13. akak,nnti singgah sri lanka lak...ktorg jemput... :D

    BalasPadam
  14. syiok nyer...shooping...mmg betuii..Harga Runtuh ker kak...

    BalasPadam
  15. salam k.Ina...waaaaaaaa...dah terbang ke India rupanya...x ajak kita pun...kalau tau, tumpang kat tandas kapalterbang pun xpa...hehee

    BalasPadam
  16. aish..potong stim lah Kak Ina ni...baru xcited nak bayangkan akan shopping mopping...cepatlah citer...

    BalasPadam
  17. Salam Kak Ina,
    Wah lama tak datang rupanya tuan rumah dah sampai bangalore. :)

    BalasPadam
  18. salam kak

    wah bestnya jln jauh..slmt shopping dn jalan.lps blk ni sure kena urut kaki.nk fridge magnet kak oi..hihii

    BalasPadam
  19. sakan shopping yer kak, ada beli kain saree tak, member ckp kat sana mmg cantik2

    BalasPadam
  20. waahhhh.. jauhnya pi shopping kak ina hehe.. :p

    BalasPadam
  21. india memang murah gila, kami pun baru balik dr india, sebulan kat sana, hasil shopping extra 25 kilo :) puas hati sbb murah gila.

    BalasPadam
  22. wahh bestnya gi bercuti obersea..

    BalasPadam
  23. wah!kak ina g becuti tak ajak saya. ngehehe...sorry la kak. lama senyap. sibuk sikit nak uruskan visa sambung belajar la ni...nampak gaya tak berkesempatan nak merasa biskut akak.huhuhu

    BalasPadam
  24. selamat bercuti kak ina..wah, kat sana pon sempat gi hupdate blog ek:-)

    BalasPadam
  25. hurmmm.... mesti shopping sakan nie... ;-p

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers