OOO

Jumaat, Mac 04, 2011

Celcom Nokia E7 Launch

Diadakan kat La Bodega,Pavilion, Kuala Lumpur.
Harga Nokia E7 ni dalam lingkungan harga RM1,900-RM2,000.
Sebelum tu ada ucapan dan penyampaian hadiah berupa handphone kepada pelanggan setia Celcom.
Blogger yang hadir di beri peluang menggunakan Nokia E7. Mengikut kata awek celcom ni kalau beli dan register dengan Celcom, harga yang ditawarkan dalam lingkungan RM1,000-RM1,100.(angka ratus tak perasan pulak masa awek tu sebut)

Pastu cuma bayar dalam RM200 lebih untuk unlimited bil selama 18 bulan. Wah bagus untuk orang yang suka pot pet pot pet lelama terutama yang ada buah hati. (tak sure harga sebenar sebab tak ambik kertas tu...nanti dah dapat detail akak edit balik ek).
Jejai dan Phreak Id pun tengah mencuba sambil nak mengurat awek Celcom. Muka masing-masing masam sebab dah kira budget ..tapi tak cukup nak beli nokia ni.
Class Zaid kena interview oleh emcee pasal hp canggih ni..nasib baik tak tergagap-gagap.
Di perkarangan Pavillion ada gak tempat jual Nokia E7. Akak dan Jejai sempat berposing kat sini.

Jomlah tenguk apa kelebihan Nokia E7 ni yer.

With a 4″ touch display along with a QWERTY keyboard, the Nokia E7 will be the latest business smartphone hitting Malaysia!


This business smartphone helps you to get work and personal emails in real time and create, edit & share Microsoft Office documents wherever you are.
The smartphone comes with a 8 Megapixel camera with HD Video where you could take high quality pictures/videos anytime anywhere.
Ovi Maps & free GPS navigation is also one of the feature that comes with Nokia E7.

Here are some of the brief information in key point :-
4” ClearBlack AMOLED touch screen and QWERTY
Resolution – 16:9 nHD (640 x 360 pixels) AMOLED
Real-time work and personal emails
Maps with free GPS navigation
8 MP camera and HD video, Dual LED Flash
Fully integrated social networks
16 GB Internal Storage
Anyways, straight to the point!
Celcom will be launching Nokia E7 soon with Nokia.
There will be a 18 months contract when you buy this phone with Celcom.



Best tau masuk ke sini..


klik sini yer :http://www.unlocksuccessnow.com.my/?movid=7385a265-a084-117a

Wah..perasan fofolur sebab dalam iklan ada gambar kita. Tak percaya? Cubalah

20 ulasan:

  1. selamat malam kak ina

    wah.......mmg cantiklah disgn nya

    ayu dari dulu pengemar nokia..harap2 lah dapat sambar..bila poket dah penuh..heheh

    thanks kongsi info..sayang kak

    BalasPadam
  2. kagum tgk akak rajin attend event :)
    hp tu nampak beshh!

    BalasPadam
  3. aiyark nih wat hati tk tenteram..camera lah telefon bimbit lah dalam wishlist haaa

    akk bee dah ber wordpress jom lah follow semula kalau sudi!

    BalasPadam
  4. masamnya muka je jai..yerla,baru clash ngan fasha..umm, ni yang tak sbr2 nak review nokia e7 ni....

    BalasPadam
  5. Kak ina kata tak jadi g tadi.. aik tiba2 sampai dekat sana pulak.. wah.. best tak dekat sana kak

    BalasPadam
  6. not bad telefon ni tapi suka telefon yang biasa2 aja

    BalasPadam
  7. tak sempat la nak follow tipon yang canggih dan mahal2 gini. saya guna yang biasa2 jer...

    BalasPadam
  8. macam sony vivaz pun ada gak...

    BalasPadam
  9. Nie yg semangat nak saving duit ni

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Kak Ina

    aduiiii
    bila boleh dapat yer

    Wassalam

    BalasPadam
  11. Ewah ewah..sesodap raso jer kata kita ngorat awek cun tuh..hehe..bukan kita ngoratlah,awek cun tu ngorat kita.

    Masam bukan pasal budget..masam muka pasal asyik asyik eyriqazz lagi dapat E7..hehe

    BalasPadam
  12. saya pun baru tgk tadi iklan nokia e7 ni kat tv, bestkan akak kalo dpt sebijik

    BalasPadam
  13. kalo murah blh la rembat satu.tp mahalla..huhu..


    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    BalasPadam
  14. hurmmm.... terlepas lagi peluang pegi launching nie nie.... tapi diorang punye offer memang murah laaa

    BalasPadam
  15. saya bukan kaki potpet.. so cam xberbaloi je nk amik pakej 200 tue huhu

    BalasPadam
  16. jelesnya dapat gi review camnie...camana nak dapat ek invites cam nie? GPlusMY ek?

    BalasPadam
  17. bestnye jadi blogger glamer ni... semau info dpt tahu dulu kan...

    BalasPadam
  18. tak bleh dpt free ker. ahahah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers