OOO

Khamis, Jun 02, 2011

Pat pat sape cepat dia dapat?


 Orang cina kata ini nombo manyak ong ma..


Bulan lepas akak dah war-warkan pasal no bertuah ni kan..bila tenguk dah nak dekat dah no tu.

Nanti a...pengunjung no 888 888 , lu tangkap ini no, pakai kamela atau capture kat pc/laptop , pastu kasi hantar ke email akak a..
.
roslana_06@yahoo.com.my.  
Tak kisah lu olang jadi follower ataupun tidak.

Satu olang saja tau..haliah tengah fikir...apa mau kasi..prepaid atau mau kasi haliah lain.

Hadiah satu fridge magnet kecil London dan prepaid RM10.00.  Sape agaknya yang bertuah tu ek?

10 ulasan:

  1. Assalamulaikum kak ina..amboi. lamanya nak tunggu samapi no 888888 tu kak.. hehehe.


    Kak Ina jom lah masuk Dapur CT meh amik GOLD KAD nanti bole gi makan angin guna kad ni. Ikhlas dari CT untuk follower Dapur CT. cukup bulan nak beli tepung bole gesek jer kad tu eh kak.. hahaha. free jer tak yah bayor .. hehehe

    BalasPadam
  2. waahh...cantik nombo tu..hihi :))

    http://efagurlz.blogspot.com

    BalasPadam
  3. waaahh... manyk ong itu nombor...

    BalasPadam
  4. vahhh.. ong tewww.. ehehe

    BalasPadam
  5. manyakkk ongg wo!.. apa haliah wa tatak kesa ha.. wa mau tulu seleta wokeyyy aaa :)

    ahhh sudahhh! pelat laa pulakk :D

    BalasPadam
  6. nak kena masuk sini sehari 80 kali..hehe!

    BalasPadam
  7. hadiah gold bar 999.9 blh? hehe..gurau jerk :)

    BalasPadam
  8. Yeah saya menang peti sejuk dan package percutian ke london.haha..

    Saya dah email

    BalasPadam
  9. kayooooo.

    serunding x dapek laa, kakak x bali cuti ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers