OOO

Sabtu, Mei 07, 2011

Hypp Tv Bloggers Party

Ala gurau-gurau ajer. Kenal tak siapa blogger ni?  Dia ialah cikepal...al kisahnya,akak tengah makan bubur chestnut, dia nak rasa. Akak sebagai ibu yang penyayang suaplah bubur tu.  Blogger lain sibuk ambil gambar masa tu siap suruh posing lagi sekali. Akak  pun kata, nilah bakal menantu akak.

First time akak bertentang mata dengan beliau.   Jumpa di  HyppTV Bloggers Party di Neo Tamarind,  Jalan Sultan Ismail malam tadi.  Fuhsssshh giler kentang jalan ni..jem..sungguh..

Taklah party sangat pun..sebenarnya acara pot pet, nyanyian dari staff TM, lucky draw, buat tugasan, dapat goodies dan dapat makan minum percuma.
 Ada lagi blogger lain ada ciklilyputih, eyriqazz, jejai,  , beautifulnara, cik epalshahrol, lanun pulau tioman eyriqazz dan preak id
hazmanfadzil pakai macam artis fofolur...macam biasalah
bila bloggers dah berjumpa..semuanya kena sawan kamera
 
Mana satu pilihan shahrol, cikepal atau akak bakal mak mertua
 Bersama  ciklilyputih, wife preak id (Nor), preak id dan Nicholas dari Nuffnang
 gossip jangan tak gossip bersama wife Jejai
diapit oleh blogger fofolur eyriqazz dan
beautifulnara

lanun kampung pisang  darkbatman dan lanun pulau tioman eyriqazz
 Anak beranak excited nakkan hadiah.  Sebelum tu kena jawab soalan pasal HyppTV..apakah interatif yang ada di HyppTv..akak terkedu tak tau..nasib baik Firdaus tolong jawabkan.  Dapatlah payung dan bekas air
2 tali barut yang menang hadiah best dressed male (Eyriqazz) dan gambar paling kreatif (Darkbatman) manakala Michelle, dari  Nuffnang menang hadiah I-Pad tu.  Boleh dikata bloggers  bawah Nuffnang yang bolot hadiah malam tadi.

p/s Sekali-sekali geng tali barut jumpa..ashik gelak ketawa..ambil gambar dan buat kelakar.  Geng yang paling kecoh sekali malam tadi.

Banyak yang komen makanan tak berapa best tapi tak kisahlah..janji boleh jumpa tali barut..dah lama tak jumpa mereka ni.

12 ulasan:

  1. Saya tetap pilih kak ina as mak menantu... eh! mak mertua wannabe! hehehehhe~

    BalasPadam
  2. Lama tak jumpa Kak Ina and The Baruts.. Meriahh! Siap ada akal menantu lagik! Hahaha..

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  3. kak ina, biler la boleh tengok kak ina jadi lanun lakkkkk.. ahaha

    BalasPadam
  4. best nyer...
    teringan jugak HKL kalo dpt peluang jumpe blogerz2.....
    syok ngn meriah.....
    cik epal tu yg selalu buat contest kan...yg suke belanja makan kalo sape menang contest die....emm... muke cute..

    BalasPadam
  5. next time jom geng2 talibarut semua pakai costume.,.sure lagi meriahh...hik3...je jai mahu belanja costume..

    BalasPadam
  6. beshnya...me kalau event mlm2 memang tak leh join sbb anak me kecik lagi...

    BalasPadam
  7. huhu bro eriqazz dahsatnye. hehee.. wah cikepal bakal menantu auntie =P

    btw selamat hari ibu aunte =D

    BalasPadam
  8. saya g event digi cam hampeh kak

    BalasPadam
  9. he3..makanan agak kurang best jugak la ye kak.Asyik dok minum air asam jawa je saya. Balik terus perut memulas..he3..Apepom nice to meet akak walaupom tengok dari jauh je..

    BalasPadam
  10. ahahaha. hye mak mertua kuuu :D

    BalasPadam
  11. Hahahaha.... event nei jadi happening sebab sumer geng talibut ada... memang kecoh abis...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers