OOO

Selasa, Mei 03, 2011

SPECIAL SCREENING THOR @ TGV CINEMAS WANGSA WALK | REVIEW

Kredit buat Jejai ..akak cilok gambar dan sinopsis cerita ni.

Dah lama tak tenguk wayang bersama bloggers sebab akak malas nak keluar di malam hari. Akak dah tak pernah lagi gi tenguk wayang anjuran Nuffnang lagi dah.
Dapat call dari Jejai ajak akak gi tenguk Special Screening Filem THOR pada hari Jumaat lepas.  Kebetulan malam tu akak free sebab hb tak ada kat umah, jadi akak gi ajerlah. Terima Kasih  TGV CINEMAS kerana sudi memberi tiket free menonton Filem THOR ini untuk bloggers.
 Bila dah habis tenguk wayang, cam biasa sessi bergambarlah.  RABIATUL dan  WIFE JEJAI. Akak tenguk filem ni kat Wangsa Walk dengan Imran.
Turut hadir sekali REDMUMMY & GBM.

Jalan cerita ia mengenai seorang Putera Raja Asgard yang telah dibuang dari negara asal sehingga terdampar di muka bumi gara-gara melanggar perintah Raja. THOR seorang yang cukup agresif telah menyerang Negara Jotunheim(ehh betul kerr spelling aku nie ?) Musuh ketat Negara Asgard tanpa memikirkan Risiko yang bakal dihadapi.

Setelah berada dalam buangan tanpa kuasa akhirnya THOR sedar tentang kesilapan beliau. Adik beliau LOKI merupakan duri dalam daging bila beliau cuba untuk merampas kuasa dan menjadi Raja semasa Raja Asgard dalam keadaan gering. Kalau aku cerita sampai habis nanti tak 'THRILL'lah pulak.

Korang yang ingin menonton,jangan lupa untuk menyaksikan cerita  di TGV CINEMAS  ek.

p/s Best gak layan cerita penuh aksi macam ni.  Akak memang jarang nak tenguk cerita ganas..tak suka sangat sebab akak suka tenguk cerita love story dan yang sentimental. Imran pun kata best cerita ni.

Mereka ajak lepak pastu, ishhh akak tak nak sebab akak takut nak balik sebab lewat malam sebab banyak hantu..samada hantu jalanraya ataupun hantu betul. Kalau ada manager aka anak akak tak per juga.  Lagi sekali terima kasih Jejai sebab ajak akak join tenguk cerita best ni.

12 ulasan:

  1. cmner leh dpt tiket pree ni kak ?waaaaaaaaaaaaa jelos ni

    BalasPadam
  2. wangsa walk?
    dekat je ngan umah hehe

    BalasPadam
  3. huk3,sampai ati je jai tak ajak saya...kalau tak ble singgah di spa fasha sandha...hik3...

    BalasPadam
  4. sis..kite dah tengok semalam..
    with 3D..memang best!..
    hehe..

    BalasPadam
  5. yerla, kak...memalam neh mcm2 hantu muncul... bpe minit umah akak ke WW?

    BalasPadam
  6. alamak macam mana saya tak tahu ni.. rugi

    BalasPadam
  7. camner leh dpt yg tgv kasi ni ek kak? takde lak informer psl nih..heheheheh

    BalasPadam
  8. okey gak la citer dia.... nasib baik saya dah dapat tengok screening nuffnang.... ;-p

    BalasPadam
  9. hmmm, wayang? jgn harap laaaa

    BalasPadam
  10. wah akak jeles la dapat tiket free THOR...

    BalasPadam
  11. salam kenal..sy dah tengok citer ni isnin lepas.3D. mmg best giler...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers