OOO

Ad

Isnin, Jun 20, 2011

Aktiviti Bersama Seth Tan Hero Nora Elena Di Oreo Daddydunk

Sajer buat gempak..kan Aaron Aziz tengah hangat dengan cerita Nora Elena yang baru habis di tayangkan kat TV3.

Sempena hari bapa Oreo ada buat event daddydunk kat One Utama, bila sampai Aaron Aziz dah ada kat atas pentas.
Mula-mula Imran yang main games dulu.lawan dengan orang besar, cute sungguh anak kecil Aaron Aziz. Wife dia pun ada juga bersama dengan 2 orang anak .
dibawah cawan ada bola berlainan warna, kena masukkan dalam bekas yang berasingan,
Dapat tempat ke 3, budak perempuan sebelah
Imran dapat tempat pertama..tak apalah
Pastu akak pulak..masukkan bola ping pong ke dalam cawan kertas
dan di tindan setinggi yang boleh dalam masa 1 minit. Mengiggil tangan akak dibuatnya
Dapat tempat ke 2 dengan budak perempuan sebelah akak,
pemenang budak perempuan China lebih satu cawan dari akak
Tiba giliran anak aka manager akak, kena letak biskut oreo kat atas dahi pastu gunakan gerakan muka nak masukkan ke dalam mulut, tapi sebelum tuAaron Aziz siap lapkan peluh kat dahi anak akak..takut masin biskut tu.
Setiap peserta di beri 3 kali cubaan dan akhirnya Firdaus dapat makan biskut di percubaan ke 2.
Bila suruh Aaron buat ,gabra gak dia dengan sorakkan penonton lagi
Sampai ke round ke 3 pun Aaron tak boleh dapat biskut Oreo masuk dalam mulut
cuma anak akak yang berjaya akhirnya..nanti akak show lagi sape yang akak jumpa yer

30 ulasan:

  1. wow kak..bestnya dpt jumpa aaron tu...dpt tgk ank dan isteri dia lagi..

    tahniah kpd akak dan keluarga yg menang deh..ehhe

    BalasPadam
  2. tak sempat jumpa kak ina, pergi lambat sikit

    BalasPadam
  3. nmpk akak tadi ;) tp tak sempat nk jmp.

    BalasPadam
  4. kak inaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeleessssssnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  5. kak, ramai tak yg join event ni?

    BalasPadam
  6. wow..bestnye!!! ngeee lama tak jupe kak ina n mgr

    BalasPadam
  7. salam ina..
    bestnya..banyak aktiviti yg menyeronokan..

    BalasPadam
  8. best nya dpt jumpe abg seth hehe

    BalasPadam
  9. salam kak ina...wahhhh jelesssssssnyaaaaaaa...hensem ehh aaron tuh kat luar?

    BalasPadam
  10. waa....bestnye dpt jumpa aaron aziz!!
    :D

    BalasPadam
  11. phheeewwiiiittt...!!!!!

    BalasPadam
  12. weee.. best2!! dpt hadiah dpt jumpa abe seth lagi. ahahaha...

    BalasPadam
  13. panjang giler org beratur nak jmp si seth tan ni ek td..:-)

    BalasPadam
  14. Terima kasih kak ina berkongsi cerita... Seth neh, hot betol.. hahah.. =D

    BalasPadam
  15. hurmm.....time saya tengah layan movie GREEN LANTERN kat gsc tue...saper nak tengok aksi Aaron Aziz singgah kat blog saya....keh3x..promote la pulak

    BalasPadam
  16. Sungguh aktif blogger ini. Tahniah

    BalasPadam
  17. - betullah...sgt aktif...

    BalasPadam
  18. kalau saya tau akak dtg, kompom saya merajinkan diri smlm..haishh!

    BalasPadam
  19. wah, satu family menamg. tp oreo mmg sedap sangat2

    BalasPadam
  20. wah..wah..wah..terujanya..best nya..kalau la honey dekat k.L kompem pegi jugak :(

    BalasPadam
  21. betsnya dpt jumpa seth tan. hensem tak dia kat depan mata ? ehehehe

    BalasPadam
  22. kak ina pun join match dia..masa petg tak banyak match yg ada

    BalasPadam
  23. akak. nampak akak tak sempat nak tegur ramai sgt owang dan saya sakit perut t ime tu :)

    BalasPadam
  24. kul bape akak g ?
    daku kul 2 lebeh dh g tmpt lain plok .

    kiteorg smp kul 11 lebey , time tu sib baik Seth tan x smp lg.. mmg dia besh ler

    BalasPadam
  25. peeh..
    tahniah kak.. walau no 2.. okeylah tu..
    anak2 kak pun bertuah.. tahniah

    BalasPadam
  26. wahhh beruntungnya dapat jumpa Aaronnnnn...!

    BalasPadam
  27. bestnyaaaaa...btw, kak cantik blog akak skang...i loikeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat2...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers