OOO

Isnin, Jun 27, 2011

GA -Komen Jangan Tak Komen

Oleh kerana akak happy sebab blog akak dah berubah rupa akak nak buat GA lah. Mula-mula kak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Hisyam dari blog http://hisyamjourney.blogspot.com/ yang sudi membuang masa membuat perubahan di blog akak ni.

Senang ajer nak sertai GA ni, bagilah komen tentang wajah baru blog akak, tak kiralah positif ataupun negatif. Kalau negatif hisyam akan godek lagi blog akak. Pemenang yang memberikan komen terbaik akan di dipilih oleh pengodek blog akak iaitu Hisyam.

Hadiahnya ialah

1. Satu fm dari Taman Negara dan topup RM10.00
2. Akak akan terjah blog anda
3. CD Ori Dewi Sandra penyanyi Indonesia

Senang ajer..jomlah sertai GA yang mudah ni. Tarikh tutup pada atau 12.00 tengahmalam ... 28hb. Jun 2011

28 ulasan:

  1. Saya suka dengan perubahan baru blog akak! Lebih SEDAP dipandang, lebih segar dan lebih mesra bijik mata.

    Moga lebih banyak resepi sedap yang menambah kemanisan di jiwa saya untuk tengok dan try MAKAN...

    Hidup KAKIMAKAN! :D

    BalasPadam
  2. akak,
    blog dh btambah cantik n kemas. i like!

    tp kalo link yg kt ats tu ltk kat bwh header lg cntik sket kot. sng org nak cr link.

    BalasPadam
  3. Wahhh memang berubah dari yang lama lah..

    Yang bagusnya: Warna yang sejuk mata memandang, tersusun gadgetnya, banner yang besar dan teruja, link dan juga info iklan semuanya tersedia ada dan di susun dengan kemas.

    Yang kurang bagusnya: Tulisan fontnya tu nampak kecil pula dari yang lama..

    itu saja...
    sekadar pandangan dan komen ikhlas dr Lin kak... :)

    *takut Kak Ina kecik hati..:(

    BalasPadam
  4. Salam

    first impression blog memang cun. warna suma masuk. Lembut dan sedap mata memandang.

    header comel dan 'menjelaskan segalanya' dengan barisan gambar org tersayang. menampakkan lagi yang aunt ne merupakan seorang yang menyayangi keluarganya. cupcake di tangan? pergh.. lapa pula saya. hehe.

    suka tgk widget header ngan page break. comel. tapi paling suka sangat tgk header. ala scrapbook begitu.

    BalasPadam
  5. Salam tuan tanah..

    I suka u Templete dengan Header. Tertawan bila tengok..hehe..Cantiklah kak ina,Simple but Superb...Tahniah

    BalasPadam
  6. perubahan belog anda membuatkan saya jeles kerana ianya membuatkan akak kelihatan lebih muda dari usia!!

    dan saya jeles!!

    ini kenyataan.

    BalasPadam
  7. wow....simple n menarik

    BalasPadam
  8. ok kak, saya bagi jawapan yang sejujujur-jujurnya. dalam bentuk point ek:
    1. Cantik n simple
    2. Cepat loading itu yang suka

    tapi....
    1: tinggi header besar. kalau boleh kecil kan sikit...
    2. lebar putih itu nampak kecil, boleh kasi lebar tak?
    3. Susun atur widget boleh diperbaiki lagi.Bagi senang orang nampak kak. Boleh orang terjah teruskan...

    Itu pandangan saya kak.. harap yang mana ok akak ambil yang tak ok akak abaikan.. saya minta maaf ... :)

    BalasPadam
  9. wah..wah..wah...cantik !!! kalau ada free saya mesti join k kak ina :)) thx !

    Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

    jgn lupa join ye :))

    BalasPadam
  10. wah dah baru dah...cantek...nampak bersih, kemas,bergaya...

    ditambah dengan putera yang kacak dan hensem...

    dan puteri yang manis menawan...
    yang pakai cermin mata tu wajah dia sebiji mcm adik kite....cikgu kat sek aminuddin baki kl....

    doa kite agar mereka berjaya dibidang masing masing...Aminnnn.

    dan buat kakinakl...semoga bertambah bahagia....Aminnnn

    BalasPadam
  11. assalam ina..cantiknya.pandai hisyam buat cantik dengan gambar semua anak anak ada..satu family.
    nak loading pun cepat..tak perlu tunggu..tahniah ina dan hisyam.

    BalasPadam
  12. assalam ina..cantiknya.pandai hisyam buat cantik dengan gambar semua anak anak ada..satu family.
    nak loading pun cepat..tak perlu tunggu..tahniah ina dan hisyam.

    BalasPadam
  13. cantek blog baru akak. lebih kemas. warna cerah nampak bersih dn suci sgt2. Hihi.

    BalasPadam
  14. SALAM KAKKKKKKKKKKKKKKK vouge ..

    wahhh dh 'perabut' umah akak dh bertukor ye... lawa tui

    suke >> colour umah akak , sgt menawan sgt soft je, sejukkk mato memandang .. header akak pun lawo, meriah bangat..

    x bape ok >> header akak tu harus kasi kecik skit, baru arrr besh .. line putih ni kasi lebor skit.. pehtu HOME kt atas nun pe kato letak bwh header, kalau x org x bape perasan plak ..

    overoll i sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  15. salam kakina,

    ok nice job hisyam sb sudi makeover belog kakina yg glamor ni

    1st - warna dah ceria
    2nd - loading dh laju skit
    3rd - gambarheader menarik, tapi kalau boleh tambah blink-blink lagi cantik..hehe
    4rd - better letak bahagian halaman kat bawah header atau side bar, nmpk mcm mengganggu la pulak
    5th-utk bisness akak, apakata buat banner utk order cookies, kalau org masuk belog akak mesti org nampk punya.
    6th- templete cantek, tapi kalau buat satu color lagi cantek
    7th - tulisan dh cantek, tapi boleh ajer gunakan color black dan besarkan sedikit tulisan

    ok kak n hisyam, aishamaaf ya kalau laser..hehe
    tak tau nk tulis apa, belog sendiri lagi x best..huhu

    BalasPadam
  16. u look blue.
    cantik dan kemas.
    tahniah kak.
    ;))

    kak, saya suka cup cake biru di tangan akak tu.
    huhuhu.

    BalasPadam
  17. Hi Kak Ina..

    Nice layout...so fresh and outstanding!!! Honestly, your satisfaction is most important here. Just my two cents...;)

    BalasPadam
  18. saya suka rupa baru blog akak! simple but nice

    lebih teratur widgetnya :)
    dah rupa blog anak2 dara plak! hehe!

    BalasPadam
  19. say asuka background post putih, dan background blog ni biru

    header baru pun nampak kemas dna menarik cuma mungkin saiz header tu boleh kecikkan sikit, macam besar sangat pulak..jadi mungkin akan melambatkan proses loading kot

    lagi satu yang part "HALAMAN UTAMA" tu, mungkin lebih kemas dan lebih nampak obvious kalau buat tab menu kat bawah header

    *just my 20 cents opinion*

    all in all, suka design baru ni..chomeyl ;)

    BalasPadam
  20. header cun! i like!
    bg saya semua ok except halaman utama tu nampak kurang kemas sket

    BalasPadam
  21. salam kak ina,

    I likeeeeeeeeeeeee100x!!!heheh

    pastel color,sangat menenangkan minda...cuma header tu kalo boleh dilebarkan sikit ke kiri dan ke kanan, lagi menarik

    BalasPadam
  22. suka la rupa blog kak ina ni..simple je dan lebih ceria..tapi terasa mcam sikit kecik la kut kak..

    BalasPadam
  23. blog nmpk mcm anak dara punya blog.. hehehe..

    gurau2 aje..

    BalasPadam
  24. suka n nampak fresh. tahniah

    BalasPadam
  25. akak dah berminggu tak masuk blog sendiri...blogwalking lagi lah...nak komen gak......

    nice colour....lembut je sedap mata memandang la....header tu memang cantik taruk gambar anak2 macam I hehehe

    BalasPadam
  26. yess!! sukeee!! simple, kemas dan nampak suci gitu. aii mmg suka baca background putih, tak sakit sangat mata. hehe.. lepas baca entry akk terus aii terjah blog dak hisham tu.(hajat nak dptkan tips) hehe.. n sungguh tak tersangka i was in his list. owwchh! :D

    BalasPadam
  27. Salam.. Apa khabar Kak Ina?.. Cantiknya blog akak.. dah berubah wajah. Pilihan warna yang lembut dan sejuk mata memandang. Blog akak nampak lebih kemas dan tersusun.

    Nur cuma rasa Kak Ina boleh besarkan sedikit tulisan pada entri dan kecilkan sedikit header yang dah sememangnya cun tu.

    Satu lagi, Nur cadangkan Kak Ina buat banner yang ada "animation effect" untuk cookies akak tu, agar lebih menonjol dan dapat menarik perhatian sesiapa yang datang ke blog ni.

    Teguran ikhlas dari Nur untuk akak.. Maaf jika buat akak berkecil hati. Overall, blog akak sangat cantik dan tahniah buat akak... Teruskan berblog.. :)

    p/s: Bilalah agaknya nak make-over blog sendiri?? hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers