OOO

Rabu, Jun 29, 2011

Hari Jadi Anak Tali Baruts

isss hampagas betullah..tadi akak sajer google search imej sambal ikan keli. ada 2 blog yang ambil gambar kat blog akak. seorang tu tak perlah dia kata ambil gambar dari google tapi yang blog lagi satu tu siap edit dan tulis nama blog dia..geram tullah.
Sebagai ketua tali barut akak di jemput oleh talibaruts eyriqazz gi ke rumah dia nak sambut harijadi anak kecil beliau alisya. Sampai ajer dah ada tetamu yang hadir. Orang pempuan kalau dah jumpa mestilah bergossip.
Akhirnya setelah sapa menyapa di blog sahaja, dapat gak bertentang mata dengan mamazharfan.

Nasib baiklah dia ni peramah dan suka pot pet macam akak. Lama gak borak dengan dia sebab tak ada orang lain yang sampai lagi. Akak bagi hadiah kukis sebab beliau pernah menang contest di blog akak dahulu. Kena tunggu dia balik setelah habis belajarbaru boleh bagi. Takkan nak pos jejauh kat uk.
Beruntung Alisya dapat 3 kek sekaligus. Sedap-sedap pulak tu..Gto agak pendiam sebab baru cabut gigi bongsu.
Mama yang ceria bersama 2 anak lelaki dan manager akak
Selamat ulangtahun Alisya, semuga menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat. Imran tukang sibuk duduk depan.
kameraman dan kamerawomen sibuk sungguh nak snap
first time dapat tempahan buat puding..puding roti akak buat, puding caramel Ira buat (duit upah bagi kat dia)..entah sedap entah idak tak taulah.
Suka tenguk cup cake fondant ni hasil tangan azura,..salah seorang penaja contest akak dulu cantik sungguh.
ummmmmmmm cedapnyaaaaaa..ewah mama punya harijadi ker ...alisya punya...kemain mama alisya menyuap cupcake ke dalam mulut

suka tenguk gelagat anak tali barut Hasanah aka Yana (teringat Yana masa kecik) anak Matjoe dan Alisya..kek yang telah di korbankan dan dah masuk ke dalam perut orang yang hadir.
Tali baruts yang setia Daydeck dan Matjoe yang tak ingat nak balik-balik sebab ashik makan bihun dan nasi dagang. Bila dah pukul 5.00..jom daydeck kita pulang..lama kau duk umah tali barut ni..dekat 4 jam..fuhhhh

Jumpa gak dengan Bella Enveus bersama teman dia.
jejai pakwe Fasha Sandha aka jai..dalam pukul 5.00 baru Bean Moreno datang bersama wife dia. Terima kasih buat Azwa sebab bagi bekal bawa balik nasi dagang, gulai ayam dan ikan tongkol (serius sedap)
Mak ...Imran nak celebrate birthday tahun depan tahun tau...hermmmm...tenguk budget ek anakku(cilok gambar dari fb http://www.daydeck86.com/)

p/s ada lagi rupanya blogger yang datang selepas akak balik, tak ada rezeki nak jumpa

13 ulasan:

  1. tu majlis harijadi alisya @ majlis si eyriqq??

    theeeee

    BalasPadam
  2. sema;am dh tgk kat blog MZ..hari nie mai sini skodeng blog kak ina pulak...wah2x..seronok yer sambut besdey ..meriah ngan makanan..+ meriah ngan senyuman:))

    BalasPadam
  3. my entry keluar malam ni

    BalasPadam
  4. Nasi Dagang Terbaek..saya makan sikit jer. Cuma 2 pinggan..hehe..Kek Puding cokelat tuhh makan sekali nak berpuluh kali..hehe

    BalasPadam
  5. nasi dagang tu..sedap2..rugi xjoin lak..

    BalasPadam
  6. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    BalasPadam
  7. wah besh nye...

    menu akak wat sure sodap punye...

    * akak jgn lupe tau , kalau pree jemput dtg ke weding adik ipor zr kt klang

    BalasPadam
  8. meriahnya ye kak sampai dapat kek 3 bijik lagi.....bestnya...

    BalasPadam
  9. ALAA.... RUGI betul la tak dapat datang aritu....dah lama gak tak makan nasik dagang nie

    BalasPadam
  10. Ruginyaaaaa x dpt jumpa kak ina...cedey2 :( sob sob

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers