OOO

Jumaat, Ogos 12, 2011

Amboi sedapnya bahasa-komen paling teruk yang pernah akak dapat

Amboi sedapnya bahasa
Bila buka resepi murtabak maggi http://www.kakinakl.com/2011/04/resepi-pizza-maggi.html.terkedu bila baca komen paling teruk bahasa sepanjang akak berblog. 

Nilah kali ke 2 akak kena kutuk. Apa salah akak ek ....kamu kata camtu..sabar ajerlah dengan mak/pak anon ni.  Memang akak sedar akak dah tua pun..tapi apasal kamu geram dan benci dengan blog akak ek.

Kalau tak puas hati bagitaulah.  Tapi tak aperlah akak maafkan kamu sempena di bulan Ramadhan yang mulia ini.  Jemputlah datang lagi yer ke blog akak.

64 ulasan:

  1. Akak.... Sabor kak eh... sabor banyak2

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    Insyaallah
    akak dapat pahala lebih dlm bulan puasa ni..

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    BalasPadam
  3. Ape punya nafsu.ade ke nak f**k org berumur. Bulan pose lak tu

    BalasPadam
  4. sabar yer kak...sy dulu pun penah kene, siap kata sy perasan lebih buat blog...masa tu mmg terasa sgt2 hati..tp not anymore, skrg ni bila teringat balik gelak sorg2.

    org yg bagi komen2 mcm tu biasanya dia cemburu lah tu..takpelah kak, maafkan je..tak rugi apa2 kan bila kite maafkan org ;)

    BalasPadam
  5. takpelah extra pahala buat kak ina..sabor je

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak ina. Astaghfirullah... memang bahasanya sangat kurang ajar. Agaknya ada yang dia dengki sangat dengan akak tu. Sabar ya kak ina.

    BalasPadam
  7. saya dpt nk komen tu,sb pia f.up komen

    xsampai hati nak bgtau akak,mmg teruk bahasa yg digunakan

    mcm dia xde ahli keluarga perempuan ckp mcm tu

    BalasPadam
  8. la kurang ajar gila lah yang cakap ni.....

    BalasPadam
  9. sabar jelah Kak Ina....Pahala yg kak Ina dpt diorg sebaliknya...

    BalasPadam
  10. MASYALLAH ... nape ler dia tepek gitu ?

    BalasPadam
  11. sapalah yg jeles sangat ngn kak ina tu
    tak berani letak nama lak tu

    BalasPadam
  12. sbr lah akk .. besa la tu org nak dengki ...

    BalasPadam
  13. sian org tu kan kak...x pernah gi skolah kot, sbb tu dia miskin budi bahasa

    BalasPadam
  14. usah dilayan la komen gitu...

    BalasPadam
  15. simpati dengan akak. Selalu kena kutuk. Sabar je akak ye.Hanya Allah yg akan membalasnya.

    BalasPadam
  16. as'salam..kak ina, linda pun terkejut masih ada lg org mcm tu kan, xpela kak, byk2kan bersabar ye..tmbh2 bulan posa yg penuh keberkatan ni..kurang2 tahu jugak yg "org" tu ada gak jenguk2 blog akak..heheh...

    BalasPadam
  17. die jeles tu kak..buat dosa kering tulis gitu ntah apa2

    BalasPadam
  18. Subhanallah....
    Anynomous le ni kak..huhuhu

    Nanti klu selalu sangat akak dpt komen cmni..kena tukar setting kak, kena approve baca dulu bru publish...
    ..huhuhuhu

    sabo ye kak..puasa2 ni kan...

    BalasPadam
  19. sabar je la akak. biasa la tu. tak semua orang suka kita. yg penting, kita tak buat orang lain. biar la.

    BalasPadam
  20. haish....ade jugak org yang mcm tu ye...biadap betol!

    BalasPadam
  21. kak ina..

    saya rasa ini budak-budak yang buat.. agaknya satu kepuasan bg dia dpt tulis mcm tu.

    BalasPadam
  22. astagfirullahalazim.. sumpah xtau sy nk ckp ape. terbeliak mata saya. geleng kepala..

    BalasPadam
  23. orang macam tu sakit hati dgn semua benda

    BalasPadam
  24. tudia.... jahatnya mulut... sabar ek akak...

    BalasPadam
  25. ada hikmahnya tu kak...harap yang buat tu sedar salah dia...haiii dlm bulan mulia pulak tu...

    BalasPadam
  26. - org gila tu...block aje

    BalasPadam
  27. semoga Allah ampunkan dosa dia & tunjukkan jalan yg benar..

    sabar ye kak ina, mulut manusia...

    BalasPadam
  28. semoga Allah ampunkan dosa dia & tunjukkan jalan yg benar..

    sabar ye kak ina, mulut manusia...

    BalasPadam
  29. sungguh tidak ada insurans orang yg bagi komen tu.. sabar jelah kak ina ..jgn dilayan budak2 ni

    BalasPadam
  30. Salam KakIna cayang. Along puji lah... selamba jer KakIna jawab, syabas, buat apa nak melenting kan KakIna.Org yg takda budi bahasa camtu tak patut di layan. Sedih ler, org2 kita ni sekarang ni mmg kurang adab....

    BalasPadam
  31. gn layan kak..cam x betul je anon ni..

    BalasPadam
  32. saya suka blog akak. jarang sekali surirumah baya akak ikhlas berblogging mcm ni. cerita tentang macam2. banyak yang boleh dijadikan panduan dari blog akak. don't worry ramai lagi pembaca di luar sana yang menyokong akak, so be happy kak ina kl! Teruskan berblogging! :D

    BalasPadam
  33. salam kenal, singgah dari cari resepi kat blog masakan kak ina tadi..

    papepon semoga orang tu bahagia kan kak ina..

    BalasPadam
  34. Hmm bulan Ramadhan pun masih nak mencarut gitu..

    sabar ye kak..mcm2 jenis org ni..=)

    BalasPadam
  35. Sabar ye kak..suka ati dia la, janji kita tak kacau dia dan tak pernah kenal pun kan...

    BalasPadam
  36. ya allah. teruk betul bahasa. dah lah bulan puasa ni.

    sabar je la ek kak ina. tak pyh layan org jenis mcm ni. huhu

    BalasPadam
  37. Salam.. Ya Allah kesatnya bahasa tu.. Sabar ye kak, jangan dilayan orang2 macam ni.. Moga dibukakan pintu hati "anon" tu agar cepat bertaubat.

    BalasPadam
  38. Aslkm

    Sapa punya kejelah yg tak de keje tu..nak kata budak2 rasanya budak2 tak masuk blog ni.
    Sabar dan terus menulis, ada beribu lagi menunggu tulisan ina.

    BalasPadam
  39. frustkan bila org kutuk kita camtu. tapi takpelah kak, toksah layan...biarkan siluncai terjun dgn labunya...biarkannn

    BalasPadam
  40. anggaplah orang gila je tu kak ina. zaman sekarang ramai orang gila.

    juni

    BalasPadam
  41. ujian di bulan ramadhan ni ina..tak apa banyak banyak bersabar ya..rasanya budak budak ni...selamat berpuasa buat ina seisi keluarga.

    BalasPadam
  42. sabar je lah kak, manusia ni mmg ada macam2 peel, biarkan jer la dia dgn dunianya kita doakan semoga org tu sedar ketidak sopanannya tu amin!

    BalasPadam
  43. berani dia kutuk ketua tali barut
    kuang ajaq giler...

    BalasPadam
  44. Errr...sakitlah org tu...tak pepasal..

    BalasPadam
  45. bahasa melambangkan empuya diri, tak de adab sopan tatasulila langsung

    BalasPadam
  46. ermm...sabar jelah kak...manusia memang tak senang tengok orang lain senang

    BalasPadam
  47. ish..ish..kurang ajar betullah

    sabar ye kak..sabar..

    BalasPadam
  48. ina..kita ni sedo diri kita memang dah tua..tapi kita tak susahkan orang kan ina..sabar je ye...ina..mulia hati ina..memaafkan..walaupun tak kenal siapa.

    BalasPadam
  49. kesiannya, sabar ajelah ye...

    orang tu memang ada penyakit jiwa kot....

    BalasPadam
  50. alahai..sabar je la kak..anggap la penulis tu kurang mendapat kasih sayang dan perhatian sebab tu la dia mencarut..kesiannnnn diaaaaa..huhu : nong

    BalasPadam
  51. salam kak, firstly selamat berpuasa buat akak sekeluarga

    akak banyakkan bersabar, bulan puasa ni pahala & ganjarannya besar bagi mereka yang bersabar so jangan dilayan sangat benda ni k

    cheer up kak!!

    BalasPadam
  52. Assalamualaikum kak Ina...Suka dgn jawapan akak pd org tu. Bertambah2 la nampaknya pahala akak di bulan Ramadhan yg mulia ini..

    BalasPadam
  53. kalo kid.. mau banned dia punya IP address.. huhuhu

    BalasPadam
  54. masya'Allah.. apakah??

    sangat baik kak ina maafkan dia.. bertambah2 pahala akak..

    BalasPadam
  55. astaga... ade masalah mental agaknye... sabo ajelah ye kak...

    BalasPadam
  56. kesiannya mak bapak budak tu.bz sangat kut smpai tak sempat nak ajar anak!!

    BalasPadam
  57. pergh!!..mmg xsyg mulut tul..tp pe2 pn den respek tul dgn kak ina, x cpt melatah..

    moge terus maju kak ina kl..insyaAllah

    BalasPadam
  58. sabar lah puan ina...
    dia (kalo dia pempuan jugak) or mak dia pun pempuan tua jugak nanti.. sekali dia katakan org, esok2 1000x org katakan dia...
    biarkan biarkan...

    BalasPadam
  59. selamba je memperlakukan taiko tali barut sebegini rupa

    BalasPadam
  60. ish budak tu..tak ade adab langsung dengan orang sekeliling..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers