Isnin, September 19, 2011

Celcom Talk-a-thon RELOAD! Bercakap Banyak-Banyak!

Alangkan seronoknya jika dapat membeli membelah secara percuma di IKEA. Kita boleh shopping di sini dan ambil sahaja barangan di sini tanpa mengeluarkan wang satu sen pun
bolehlah kita hiaskan ruang tamu
ataupun hiaskan bilik tidur
takpun kita boleh dapatlan peralatan di ruang dapur. (kredit picture : google)..
kalaulah boleh semuanya kita dapat percuma kan bagus? Mudah sahaja caranya.
Cuma join ajer TALK-A-THON bercakap banyak..banyak..pastu anda boleh membeli belah secara PERCUMA!
Teruskan berbual dengan sahabat handai, kaum keluarga, geng tali baruts, bloggers, geng mesyuarat tingkap dan pastu pastikan anda mendapatkan baucar membeli-belah dengan TALK-A-THON!!!!
Lagi banyak anda berbual lagi besar peluang nak dapatkan voucher RM5000 tu tau! Buka mata tu besar-besar,..bukan RM500 tapi RM5000...3 kali 0 ye!!
Setiap hari, akan ada 5 pemenang harian yang dipilih. Memang banyak peluang nak menang tau.

Apa lagi geng..jomlah cepat join kerana peluang nak dapatkan voucher membeli belah sebanyak RM5000 tu semakin besar.
Apasalah mak nii ashik bebeno bersembang!!!!

ooooo rupanya mak nak menang voucher shopping ek. Nanti kalau mak dah dapat voucher tu bolehlah ajak kami shopping bersama-sama tau mak, jangan nak shopping sorang-sorang. Mak kena bawa kami. Mestiiiiii!!!
Apa tunggu lagi...bercakap banyak..banyak sekarang juga.
pastu boleh gi shopping kat sini..wah terujanya bila impian menjadi kenyataan
Untuk lebih info kat Celcom Talk-A-Thon
Kalau masih tak percaya boleh tenguk video best ni

7 ulasan:

  1. 'mak', dah menang nanti, jangan lupa anak angkat ni yek! lalala..

    *comel n3 ni. ahaks! (>.<)

    BalasPadam
  2. thanks akak for the support.....tu la tu dah baca entry akak yang seterusnya baru faham kenapa akak tulis RM88...saya la yang silap faham...huhuhu ampun kak

    BalasPadam
  3. Good luck kak..

    Berbaloi gak sembang banyak2 ni, leh shoping sakan kalau ada rezeki kan :)

    BalasPadam
  4. OK .. OK .. Jom kita 'challenge' tgk sapa ckp paling byk. Hihihi

    BalasPadam
  5. Salam ziarah, kakinakl... Pertama kali baca entry kakinakl, rasa tertarik. Tahniah! Semoga dapat saling menziarah lagi.

    BalasPadam
  6. I SEE ADVERTORIAL
    I SEE TALI BARUT MAKAN MAKAN SESSION

    HAHAHA

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers