OOO

Ahad, September 11, 2011

Gi Umah Blogger Kawin

Kami sampai agak lambat sebab gi open kat umah member hb, pastu jalan kat MRR2 cam kura-kura jalan..tension dibuatnya.  Nak buat camner sebab tak tau jalan lain..redah ajerlah.
 Masa ni hujan mula turun..cepat-cepat ambil gambar pengantin Norfa pastu gi makan. Wah Norfa lawanya kamu..agak berbeza masa kita jumpa kali terakhir dulu.
 Tak sempat makan jumpa blogger Aus dengan ehemmm dia..bergambar lagi.
Oleh sebab Sumijelly agak bzz dengan anak kecik (baru lepas pantang...dapat lagi hero) kakak dia  UmmiArissa (blogger gak ni) dari Kuala Lipis Pahang layan akak.  Baru nak makan katanya...bila baru 2 suap kena panggil pulak sebab kena ambil gambar bersama pengantin. Terima kasih banyak yer.
 Bila dah siap makan, barulah CikLily Putih dan husband dia sampai. Jumpa gak 2 blogger yang lain.  Sebelum tu pun ada juga blogger yang lain datang juga. Terima kasih kepada Sumijelly dan Norfa sebab sudi jemput kami.

7 ulasan:

  1. thanks kak sudi datang.....

    maaf la sgt.. x sempat nak jumpa akk borak2 sgt..busy la kak.. maklum la.. org br merdeka.. galak la kan..hahaha

    http://sumijelly.com

    BalasPadam
  2. oho! ghupernyer puan sumi neh keturunan bloggers laaa yea? bagut2...wah! sumi... pengakuan berani tuh...ahahahhaahh

    BalasPadam
  3. thanks sbb dtg kak ina...maaf jgk sebab dpt jmp sekejap je ngn akak...

    BalasPadam
  4. he he he nak tumpang komen jugak...orang yang menjemput akak semua busy kan..nasib baik saya ada...

    BalasPadam
  5. hurmmm.... dapat join sebab saya keje aritu...kalau tak dapat kita jumpa

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers