OOO

Rabu, September 21, 2011

Semuga Semuanya Selamat

 Tahun 2008 dulu suami buat sebelah ajer.  Patutnya kena buat lagi 6 bulan ataupun setahun selepasnya.  Tapi biasalahkan kita ni suka bebenar bertangguh.  Lelama mata makin tak nampak, yang paling teruk bila malam .
Bila check doktor suruh masuk wad petang semalam juga sebab nak buat hari ni.  Semuga semuanya selamat hendaknya.
 Imran dan Firdaus datang selepas maghrib sebab habis sekolah pukul 5.00 petang.  Nasib baik ada Firdaus leh uruskan, tak yah akak terkejar-kejar ke sana ke mari, Bila sampai sibuklah kata lapar padahal kat umah akak sempat masak dah.  

Maggi goreng yang dia hendak..cisss mahal tullah maggi goreng kat kedai mamak kat Ampang Point ni.  Buh ayam goreng sampai RM7.00 fuhhhh cepatlah tokey dia boleh balik negeri tahun ni.
 Mee goreng letak ayam pun harga RM7.00.
 Sup kambing kongsi dengan suami RM7.00..kurang umphhh ..sedap lagi kat kedai mamak di Setapak.  Kalau hari-hari makan kat luar boleh tipis dompet tapi nak buat camner kan.  Redha ajerlah.

Jap lagi nak gi ke hospital.  Tak masak lagi hari ni.

17 ulasan:

  1. Amin

    pia doakan semua selamat

    tu la kedai2 mkn spesis tu mmg mhl giler sekarang

    BalasPadam
  2. semoga dipermudahkan....anyway harga mee goreng ayam mamak tu memang standard itulah harganya...

    BalasPadam
  3. Mmg maggi goreng kat kedai mamak mahal, dah ler rasanya tak sedap sangat pun.. :)


    p/s : moga suami akak cepat sembuh ye :)

    BalasPadam
  4. didoakan semuanya berjalan dengan lancar dan selamat...

    BalasPadam
  5. semoga semuanya selamat ye ka...Amin

    p/s mata memang takleh tangguh2 kan kak....

    BalasPadam
  6. sekarang ni kak, jangan kata kedai mamak, kantin hospital pun mahal giler makanan...huhuh..cekik darah.. apapun, smoga semuanya selamat..Amin..

    BalasPadam
  7. insyAllah, semoga semuanya ya kak :)

    BalasPadam
  8. semoga semuanya berjalan lancar..amin..

    BalasPadam
  9. Assalam n selamat hari raya Kak Ina,

    Semoga semuanya akan pulih seperti biasa ye..

    BalasPadam
  10. akak, harap2 semuanya selamat dan berjalan lancar....akak take care tau :)

    BalasPadam
  11. assalam ina..semoga semuanya selamat dan dipermudahkan semua urusan..

    BalasPadam
  12. Kak Ina,
    Maggi goreng tu seriously look so sedap..hahaha.
    Hope all is well..nanti Kak Ina khabarkan ya.

    BalasPadam
  13. As salam Kak Ina.
    Moga dipermudahkann urusan Kak Ina dan semuanya baik2 aja, Amin.

    BalasPadam
  14. moga semuanyer selamat yer kak...

    BalasPadam
  15. yer, kak. didoakan selamat. megi tambah lauk mmg mcm tuh. yer, thn depan tokey dier kasi in-charge jer jaga rest tuh psl dier dh senang lenang kt kg...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers