OOO

Jumaat, Oktober 07, 2011

MARRYBROWN @ Hills Shopping Mall Kuching Sarawak

Masa gi Kuching Sarawak akak duk kat Hotel Pullman.  Bila nak balik baru tau ada Restoren Marrybrown kat tingkat bawah.  Padahal duk situ dalam 3 hari.  

Nak gi airport tak yah naik teksi sebab ada kawan blogger yang rajin nak hantar kami ke sana.  Baik betul si Ummiros ni.  Dahlah masa datang dia hantar kat hotel masa nak balik pun Ummiross nak tolong hantar.  Baikkan kawan blogger akak ni.
Perut dah lapar, nak gi airport lambat lagi, masa tu dah check out.  Letak beg kat kuanters pertanyaan di lobby, terus  kami cari makan kat bawah ajer..kalau tak ada kami nak naik teksi gi cari makan.

Sampai kat bawa aaa ada tempat makan rupanya, ingatkan tempat makan kat hotel ni mestilah ada cafe yang harga berdentum untuk secawan kopi ajer, rupanya ada Marrybrown.

Tawaran Hari ke-30

Setiap 30hb,Setiap bulan! Diskaun 30%

Happy Combo
8pcs Crispy Chicken
2 French Fries (L)
2 Vegetable Salad (R)
4 Pepsi (R)

*Promosi sah id cawangan seluruh Malaysia kecuali restoran di Genting Highlands dan lapangan terbang.
*Tawaran tidak sah dengan promosi Marrybrown yang lain.
*Harga tidak termasuk 6% cukai kerajaan. Produk yang ditunjukkan adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.

Kebetulan tarikh kami pegi tu 30hb...jadi kami order pakej yang kak atas tu..memang puas hati dan berbaloi-baloi.  
Tersentil lidah Imran sebab akak kata...
Tungggggggguuu ..jangan makannnnnn dulu..mak nak ambik gambar kejap. 
Berlebih sampai tapau buat makan dalam kapalterbang everybody can fly ...
Wah best aaa ada buaian besar..pertama kali tenguk restoren Marrybrown yang ada buaian.  Best kan kalau makan berdua dengan suami...wow terasa lomantik makan sambil berbuai-buai.

Kat mana lagi ek Restoren Marrybrown yang ada buaian camni.  Bolehlah akak terjah...kalau dekatlah..kalau jauh tak berbaloi kan..

Hai pembaca blog akak..korang jangan lupa yer tonton MasterChef Malaysia bermula 22hb. Oktober 2011 ni.
 Program title – MasterChef Malaysia
  • MasterChef Program Information - MasterChef TX will be starting from 22nd October 2011, every Saturday – Wednesday, 9.00pm. Master Class will be on every Friday, 9.00pm.
  • Program Channel – Astro Ria (Channel 104)

7 ulasan:

  1. seronok kan kwn blog baik2 ;)

    hehe,sy mkn MB kerana buaian jer

    kat jj kepong ade kalo xsilap lame xpegi dah

    brem mall batu 5 pon ade ;)

    BalasPadam
  2. Teringat kawan anak kita sebut MARRYBAW heheh :)

    BalasPadam
  3. kak Ina..kat marrybrown Btg kali pun ada gak buaian tu..bila dtg sini jemputlah singgah kat umah Liza..

    BalasPadam
  4. Kat Air Hitam, Batu pahat Johor...heheheh..tak jauh kann...pastu leh shopping2 kat Air Hitam..kalau saya ada, leh singgah k saya di Prt. Raja dedekat UTHM. hehehe

    BalasPadam
  5. rest. Marrybrown mmg ado boyan, kak. dlu ado kat seksyen 7, d pasaraya bintang. tp, now itu MB sudah almarhum so tiada lagik boyan...sob...sob...sob

    BalasPadam
  6. majoriti marry brown ada buaian..

    BalasPadam
  7. Terima kasih kak ina sebab sudi jumpa ummi, nanti ummi pergi KL ummi cari kak ina pulak, insyaAllah...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers