OOO

Selasa, November 29, 2011

Contest Saya Hendak Tiket Konsert Moovment


Seperti yang di janjikan akak buat GA berupa  tiket-tiket untuk  menonton konsert ini dan album Far East Movement yang di taja oleh Universal Music Malaysia. 

Info mengenai konsert moovment
Pada 3 Disember 2011 ini akan di adakan konsert Moovment 2011 di Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park.

Artis yang akan menjayakan konsert ini adalah Far East Movemont yang terkenal dengan lagu Like A G6 dan Rocketeer

Konsert ini di bawa khas oleh Universal Music Malaysia dan Marctensia Concerts bersama-sama dengan TuneTalk Mobile Prepaid.

Info tentang konsert ini ialah :-
Tarikh: 3 Disember 2011 (Sabtu)
Masa: 8.00pm – 2.00am
Tempat: Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park
Harga Tiket: RM103 (Rock Zone) dan RM203 (Pit Zone)
Untuk info lebih lanjut sila klik ke SINI

Seperti yang di janjikan akak buat contest dan hadiahnya ialah berupa  tiket-tiket untuk  menonton konsert ini dan album Far East Movement yang di taja oleh Universal Music Malaysia. 

Hadiahnya ialah 3 pasang tiket  dan satu album kumpulan ini bagi sape yang berjaya membuat N3 promosi yang terbaik berserta  komen yang paling menarik.

Syarat-syaratnya ialah :-

1.  Berumur lebih dari 18 tahun, seorang blogger dan memang confirm nak pegi tenguk yer
3.  Buat N3 mengapa anda hendak menonton konsert ini dengan tajuk Mengapa Saya Hendak Tiket Konsert Moovment kerana.............
4.  Kena letak gambar di atas serta copy paste tentang info mengenai konsert ini  dan kena letak ayat ini :
hadiah tiket dan album Far East Movement yang di taja oleh   Universal Muzik Malaysia.
5.  Pastu komen kat bawah N3 ini berserta link contest ini supaya akak leh check ikut syarat ker idak.
6.  Tarikh tutup :  30hb. November 2011  pada pukul 11.59 malam.
7.  Pemenang akan diumumkan secepat mungkin

Mudah bukan..tiket kalau nak beli memang mahal..jadi apa kata cuba contest ni

*Seorang blogger berhak mendapat mendapat sepasang tiket dan satu album sahaja

*Pemenang di kehendaki mengambil sendiri tiket/album (tempat akan di beritahu melalui email)


3 ulasan:

  1. gud luck utk semua.. kalo buat di IPoh.. teringin lah jugak.. tp di KL.. jauh bebenor... xde bajet nak travel...

    kak, jom support saya..
    http://www.kakyong.com/2011/11/gadget-impian-kakyongdotcom.html

    BalasPadam
  2. good luck siapa yang join GA ni nanti.. saya dah menang dari broframestone...nanti boleh la jumpa di sana ye.. :)

    BalasPadam
  3. Kak Inaaaa..
    saya nak tiket konsert ni boleh???

    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/11/saya-hendak-tiket-konsert-moovment.html

    TENKIU :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers